Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje objawy,hmm wczoraj padalam z nog,lezalam caly dzien bo nie mialam sily na nic,mam napiety brzuch,lekko pobolewa. Nie chce mi sie jesc. I nie mam ochoty na seks
Staramy sie 3 lata,ale tak na serio serio to 15 cykli -
nick nieaktualnymnie też odrzuciało od seksu na poczatku i cos mi już nie pasowało bo jak mówił moj mąż ja bym mogła co dziennie kilka razy hehe do tego mam ciagle pełno sliny w buzi i ciagle czuje jakbym dostała okres tak mam tam mokro i uczucie że cos leci sprawdzam a tam nic nie ma tez jestem osłabiona cycki mnie bolą i co jakis czas boli mnie chwilke brzuch jak na@ ale to 3-4 min i koniec mam nadzieje że tak zostanie
-
poly ... jakoś dużo masz plamień ...
kurde no ja mam dalej chyba jelitówke ... znowu musiałam wziąć dwie nospy max bo wylądowałabym w szpitalu z powodu tych skurczów jelit i wzdęć, a czesto mi sie lubi robić niedrożność jelit -
4 ostatnie cykle to mialam antykincepcje,zeby pochamowac troche endometrioze. Ale wczesniej to sobie wmawialam troche. Teraz nawet nie mam wykupionego pakietu premium. Wiec mi nie gledzi o objawach i procentach ciazy
Kawal czasu. Moze jakbym wczwsniej sie zainteresowala cos by wyszlo( dziecko) wczesniej
A smoczek zarabisty
-
Karola zycze Ci kropka
Inaa mam trobiel endometrialna na jajniku,wiec plamie niestety duzo "smieci" i wodnisty sluz mi leci tez
Aj miedobrze z Toba. A moze smecte sprobujWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 21:53
-
o kurcze ...jednak człowiek wie ze nic nie wie.
No ja się tak na prawde nie badałam itp. Byłam rok temu u ginka, ale powiedział ze jak za rok nic nie wyjdzie to dopiero sie mam zgłosic na jakies badania. Stwierdził ze fizjologicznie wszystko ok. Nie mam ochoty sie jakos wybrac ponownie, a byc moz tez kiedys pozałuje straconego czasu.
no własnie do toalety nie chodze .. tylko wierci mi w brzuchu , ale widzisz o smekcie tez zapomniałam , a smak jej uwielbiam hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 21:57
-
Kobieto,a hormony typu tsh fsh lh czy inne robilas?
-
No ja tez uwielbiam smecte heh
-
No moje kochane jutro mam 11dpo wiec testuje kupilam dzis dwa testy jak szalec to szalec chodz @ za rogiem czuje ja to co ja poradze ze testowanie to moje hobby Jeszcze was nie nadrobilam poczytam pozniej bo dopiero wróciłam z plotek
inaa, polly8725, kamika23 lubią tę wiadomość
-
robiłam ostatnio podstawowa morfologie i na własna reke zażyczyłam sobie tez o tsh, w normie wszystko. Mąż miał problemy z tarczycą- był na jodzie promieniotwórczym i od miesiąca też ma w normie badania. Pytałam w zeszłym roku tego ginka czy jak facet ma problemy tarczycowe czy to nie osłabia plemników, ale powiedział, że nic sie z nimi nie dzieje. Ostatnio myślałam żeby zrobić mu seminogram ale to może w styczniu. Dam mu spokój na swieta hehe
-
hahaha Pełna Nadziei ... to takie magiczne.. powiem Ci, że... też uwielbiam testowac
Poly dużą masz tą torbiel?
Akurat czytam sobie o niej w necieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 22:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pelna nadzie powodzeni w testowaniu,ja tez uwielbiam heh
Inaa terax mam mala 21 mm okolo. W zeszlym roku mi wycinali to miala 80× 50 mm. Terax poqiedzieli,ze za mala jest i mam na in vitro sie zapisac poki jest -
Karola jakby co to daj garsc wiruskow kciukam mocno
-
karola ale ja bym chciala zobaczyć twój cien lubie tak sie wpatrywać znaleść i miec rację ze to jednak jest + czy was przed @ tez bola was jajniki bo mi wlasnie dokuczaja i to bardzo, zle sie czuje chorobo mierze tempke a tu 37.3 hm tego mi brakuje zeby mnie rozebrało... czy ktos jutro testuje? było by miło