Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na zakończenie dnia napiszę, że nie ważne ile trwa szczęście - ważne, że chociaż raz w nas zagościło !
Każdemu jego raj moje kochane
Przed nami wzloty i upadki, dobrze ze jesteśmy w tym razem !
Dobranoc kamika23
zmieniam suwaczek bo może kogoś mylić
Już nie bawem my :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 23:37
antylopaa, Mama_Ali, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny , na taki wlasnie watek czekalam Wprawdzie jestem tu dopiero drugi cykl ( ale staramy sie z mezem od ponad roku - narazie z marnym skutkiem ) to jakos nie mialam odwagi zabrac glosu na wczesniejszych watkach ktore odwiedzilam , wlasnie z powodow o ktorych wspomnialyscie ) Sory jezeli pisze troche chaotycznie , pewnie to rozkojazenie ciazowe lol ( chcialabym ) Pozdrawiam
inaa, Mama_Ali lubią tę wiadomość
-
witamy Aniu001 .. haha taaak kto tu nie jest rozkojarzony
widze cykl zaczełas dzien później niż ja jaka jest długość Twoich cykli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 00:08
Ania001 lubi tę wiadomość
-
Czesc Aniu, witamy witamy. U nas poczujesz się jak w domu he he he. Nikt nie będzie Was hejtowac (nie znoszę tego słowa). Ja już po sniadanku i niestety zaraz trzeba się szykować do pracy. Wiecie co, mam strasznie nudna pracę a wy? Pochwalcie się, co robicie na codzień? Kamilka, w pracy Mam koleżankę o tym imieniu i też zawsze na nią mówię kamilka :-d
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
Witam Aniu
Ja na codzien studiuje. Jestem na 5 roku. Przez poprzednie 3 lata oprocz studiow pracowalam dorywczo. Wlasnie sie zbieram na kolokwium
A gdzie Karola i jej test ?
EDIT: zapomnialam ze odezwie sie dopiero wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:24
Karola0704 lubi tę wiadomość
-
aha. A ja w prywatnej firmie związanej z oświetleniem. Wprowadzam faktury- czasem jedną dziennie. I tak tkwie już 15 miesięcy Jak na razie czekamy na potomka (świadczenia, chcę wykorzystać urlop macierzyński itd, mam umowę na czas nieokreślony) a potem zobaczymy, może po tym czasie jak wrócę, będzie coś ciekawszego do roboty, a jak nie... cóz, będzie trzeba rozejrzeć się za czymś innym. Chociaż powiem, że i do tej nudy można się przyzwyczaić.
Udało się w cyklu
-
Ja nie pracuje, ale pracy szukam. Powiem Wam , że bardzo ciężko jest znaleźć coś fajnego, normalnego ! No i uczę się dla własnych przyjemności w technikum fryzjerskim , a z zawodu jestem kosmetologiem
-
No no Pełna Nadziei, ale temperaturka wysoka, plamienie bylo ... może to nie @ a II ! Bardzo Ci tego życzę !
Ja też dzisiaj odczuwam ból miesiączkowy, niestety ja już nadzei nie mam bo przez 3 ostatnie dni jakaś jelitówka mnie chwyciła... dupa, jak nie teraz to moje dni płodne wychodzą na sylwestra wiec hihihihi trzeba bedzie sie upoic i cała noc hehe -
Ohh kochana ja mam nadzieje, że nie będziesz musiała !
No już planuje ... hm może jakieś seksi ciuszki sobie zamówie z allegro... jakaś mikołajka np? hihihihi
Albo on jako mikołaj łahahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 12:07
antylopaa lubi tę wiadomość
-
Miałam kiedyś swój gabinet, ale przeprowadzaliśmy się do innego miasta i nie bardzo się opłacało. Poza tym w tamtym czasie potrzebowaliśmy większej kwoty na remont więc gabinet postanowiłam sprzedac
-
No ba ! A kto nie jest hehehe
Też kiedyś robiłam testy owu i się w tym cyklu zastanawiałam by nie kupić... niestety tylko jedna firma mi super pokazywała owulacje, ale nie pamiętam jak się nazywała uh uh
Kurczę, ja się chyba dzisiaj z domu nie rusze bo..... może być źle. Mogę Wam przesłać pare rotaWIRUSKÓW jak chceta może którejś by się przydało L4 hehehe