Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ciekawe .. mnie sie nigdy jeszcze nie wyostrzył węch ,ale tez nigdy nie byłam w ciąży. Z tego co czytałam to jest to zaliczane ale nie wiem czy do tych wczesnych objawow
-
Antylopa ja dziś migreny dostałam po swoich ulubionych perfumach! :0
Po za tym dziś mi się śniło, że miałam zagnieżdżanie i mnie tak strasznie jajniki bolą.
A tak na serio, to faktycznie mnie mocno w nocy bolały.
Tak jak wy czasem sobie wkręcam, że na pewno zaskoczyłam i jestem w ciąży, a w rzeczywistości to w dupie jestem -
nick nieaktualnymnie przeszkadza tez jak maz teraz nawet piwo wypije a 2 tyg temu piłam z nim a teraz mi smierdzi co do papierosów to tez nie moge zniesć tego zapachu pali tylo maz i nigdy mi to jakois nie przeszkadzało a terazmusi lazienke wietrzyc zanim ja wejdę bo tylko w łazience pali no i dzis moj mąz powiedział mi że przytyłam a w 1 ciaży tez szybko miałam brzuszek widać juz w 6 tyg mi wywalił a potem długo długo nic i znowu wyskoczył mam nadzieje że i tym razem tak bedzie
-
nick nieaktualnykochane ja mam córkę 3,5 letnią poczeliśmy ja w sierpniu tyle wiem ale jak ? jednym strzałem wiekszość sierpnia sie kłóciliśmy były wręcz wojny o dziecko maz miał juz mnie dosyć nie chiał iśc na badania a na poczatku września powiedział mi że jestem w ciązy czekałam z testem miedzy 1 a 3 września miałam mieć @ nie było test zrobiłam 12 września dla swietego spokoju by mu udowodnic że w ciązy nie jestem i co 2 krechy
inaa lubi tę wiadomość
-
Ale tak mi ciezko w to by bylo uwierzyc ze zaskoczylam. Bo przy innych cyklach a jest to moj 11 cs, mierzylam temp szukalam objawow a teraz nic, oprocz tego ze wiem ze sie nie udalo, wczesniej byly do 26dnia cyklu a teraz trzy to bylby cud. Nawet bylam dzis w aptece i wiecie co? Nie kupilam testu! Szok! jak na mnie kiedy zawsze piec wykorzystałam na jeden cykl O mam jeden objaw pieka mnie policzki o tak jest cionsza !
-
apropo snów to mojej koleżance wczoraj się śniło, że jestem w ciąży próbuje mi wmówić, że jej sny są prorocze fajnie by było gdyby miała rację xD
mi póki co żadne perfumy czy inne zapachy nie przeszkadzają. Ogólnie poza cięzkimi cycami w okolicach owulacji to nic nie odczuwam, aż dziw bo w zeszłym cyklu wszystkie znaki na niebie i ziemi mi mówiły "tak jestes w ciąży". No ale czekam. Do małpy tydzień a testy już powoli zaczynają mnie korcic
Pełna Nadziei - jak mówi twój nick nadziei tracić nie powinnaś
Karola to niezłą macie historię z córeczką Grunt że się udało, kłótnie nie ważne po takiej wiadomości
U mnie serduszek dość sporo Mam nadzieję że to wystarczy, bo mój M taki ostatnio wykończony wraca z pracy, że już nie mam sumienia go męczyć -
nick nieaktualnyinaa wrote:wooow ... super historia !!!!!!! No to musiałaś się zdziwić, miałam ten sam problem kiedys z moim mezem hehe ale niestety nam sie nic nie udało ustrzelic
-
A mnie we wtorek zlapaly takie bóle które znam bardzo dobrze i wiem że po nich natychmiast przychodzi okres. od razu . Więc się zalamalam i jeszcze mówię, Boże, przecież to jest dopiero 23 dc. Takich krótkich jeszcze nie miałam. Ale to tak mnie bolało ze aż promieniowalo na plecy z tyłu o uda no identycznie tak jak zawsze przed @
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
I wczoraj tylko trochę a dziś już prawie wcale. coś tam czuje ale już nie aż tak bardzo. co jakiś czas mam jakieś skurcze tylko albo klucia. I okresu jeszcze nie ma za to co innego mnie zalewa- nawet w dniach plodnych nie miałam takiego śluzu
Udało się w cyklu