Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inaa kierowniczko trollowego królestwa robimy listę testów ?
Karola no to ja i mój królewicz KOT trzymamy zaciśnięte kciuki xD
Antylopa ja w zeszłym cyklu tak miałam że od owulacji aż do samej @ cały czas jakieś bóle i samopoczucie do dupy ;/ Mam nadzieję, że do Ciebie @ nie zawitaKarola0704, antylopaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ach, żeby to była cionsza. Dla ciekawości, przedwczoraj rano zrobiłam testa patyczka allegrowego ale nic nie wyszło. Wczoraj też ten sam ale dopiero około 12 więc nie z porannego siku. Mam nadzieję że to po prostu za wcześnie. Temperatury nie chce mi się mierzyć regularnie więc jak mi się przypomni. Jak wstanie Ide do wc i tam mam termometr i dopiero. A nieraz to najpierw ode herbatę wypić cd więc nie jest to dla mnie żaden wyznacznik
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
kamika23 wrote:inaa kierowniczko trollowego królestwa robimy listę testów ?
Karola no to ja i mój królewicz KOT trzymamy zaciśnięte kciuki xD
Antylopa ja w zeszłym cyklu tak miałam że od owulacji aż do samej @ cały czas jakieś bóle i samopoczucie do dupy ;/ Mam nadzieję, że do Ciebie @ nie zawita
Nie no już jest lista na grudzień i na styczeń, myśle, że poprostu będziemy tutaj rozmawiać i trzymać za siebie kciuki ! Jak któraś będzie w upragnionej ciąży to wypiszę ją jakoś ładnie w pierwszym poście !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 22:48
kamika23, antylopaa lubią tę wiadomość
-
Są różne fazy lutealne czyli ilość dni po owulacji , jedna może mieć 10 druga 13 , jeszcze inna 16 ... "zdrowa" faza lutealna trwa od 10 do 16 dni . Więc nie jest to powiedziane, że masz okres po 14 dniach od owulki. Chyba ze tak zaobserwowałaś na podstawie swoich cykli
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wykres-i-jego-funkcjonalnosci,6.html#95
tutaj to macie szczególowo wyjaśnione dziołszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 22:48
-
Ok mieszkanie ogarniete leze juz w lozku z ciepla herbata
Ok Inaa masz racje kolejna lista nie potrzebna.
A teraz UWAGA ! KOMUNIKAT DLA PODGLADACZY TEGO NOWEGO WATKU - tak wiem ze tu siedzicie (jestem jasnowidzem) i tylko czekacie na post z ktorego bedziecie mogly cisnac niezla beke xD W takim wypadku zycze Wam milej zabawy Koniec koncow skoro tutaj sa prawdziwe TROLE to prawdziwe WIEDZMY tez pewnie istnieja )inaa lubi tę wiadomość
-
No ja też nie trollowałam, a naprawde kiedyś było ze mną dużo gorzej hehe, ale nie było mnie raptem pół roku i został sam kwas. To jasne, że bedą tu przychodzić nowe dziewczyny i odchodzić i tak w kółko. Ważne żeby nie poczuły się odtrącone. Każdy ma swój wątek i nikt nikomu nie każe czytać np. nas skoro tak narzekały na dziewczyny. Nie pamięta wół jak cielęciem był.
Pełna Nadziei, motylek000 lubią tę wiadomość
-
Lubie ten wątek za to ze nie boje sie tu napisac nie udzielam sie za wiele bo boje sie hejtu a wiemy wszystkie na ktorym watku o hejt nie trzeba dlugo prosic a kazda z nas czasami ma taki dzien ze pomysli a moze sie udalo bo mnie dziwnie zakuło i komu mamy o tym powiedziec jak wlaśnie nie na forum po to tu jesteśmy a jak napiszemy to wielki foch. Zostaje tu nigdzie nie odchodzę czytam trolli
inaa, Hurija lubią tę wiadomość
-
dobsz... nie ma co siły zużywać ! Macie jakieś sprawdzone przepisy na pierniczki świąteczne?
Pełna Nadzei śmiało ... nie ma czego bać !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 23:21