Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa wrote:Jaa się staram o pierwsze buhu ale też jestesmy zapisani w ośrodku adopcyjnym wiec może i naraz zdarzyc sie 3 bo jakby było rodzeństwo to nie chcemy z mężem ich rozdzielać
Piękna postawa z waszej strony uwielbiam takich ludzi którzy mają ogromne serce bo adopcja dla nie których osób jest też różnie rozumiana . Gratuluje podejscia do sprawy tym bardziej w sprawie rozdzielania rodzeństwa, ja mam przyjaciółkę z domu dziecka więc troszkę wiem jak nawet dorosłe kobiety przeżywają swoje dzieciństwo i jej rodzenstwo jest na drugim koncu Polski.
Edit. Przepraszam za literówki ale jestem rozkojarzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 22:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjakby sie to potwierdziło i naprawdę jestem w ciazy to moje marzenia na ten rok były by spełnione wszystkie wynajmowalismy kawalerke pokój z aneksem kuchennym 26 metrów marzylismy o wiekszym mieszkaniu i mamy w sierpni przenieślismy sie na 2 duże pokoje mieszkanie 60 metrów i marzylismy o ciazy moe ostatnie marzenie na ten rok sie spełni :0 cudowne swieta przy zywej choince z moich marzeń
Dobra kobietki uciekam już do łózeczka bo oczy mi sie zamykają w głowie mi sie kreci więc czas do spania do juterka kochane papainaa, Pełna Nadziei, Ania001 lubią tę wiadomość
-
eh z tym śluzem to ja sama głupia za zawsze mam kurze jajo z 2 dni i to tak dużo a i tak nic nie wychodzi
No to sie ciesze, że i Ty to miło odebrałaś. Adopcja to delikatny temat zlaeży kto jak się na to zapatruje. Ja poprostu będe się cieszyć, że stać mnie na to ( i duchowo i materialnie) żeby jakiemuś dziecku dać rozwój , miłość i spokojny dom !Karola0704, Pełna Nadziei, Ania001, polly8725 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to... jak to w tradycji tego wątku
Na zakończenie dnia :
"Jeżeli szczęście jeszcze nie przyszło do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 23:15
kamika23, Ania001, Ania001, polly8725, antonna lubią tę wiadomość
-
hej hej Sorki że dopiero teraz ale byliśmy na mieście.
Karola coś tam widać na tym teście xD 3mam kciuki za kolejny
Inaa fantastycznie, że bierzecie pod uwagę taką opcję jak adopcja
Pełna Nadziei - powodzenia z jutrzejszym testowaniem Ściskam mocno kciuki
A teraz ja! Uwaga wypatrzyłam, a raczej wyczułam pierwszy przedziwny objaw mojej urojonej póki co ciąży ! Smak mydła w ustach :OOOO WTF ?
No i poza tym zalał mnie dziś biały śluz i to w ogromnej ilosci ...też nie wiem o co chodzi ?inaa lubi tę wiadomość
-
suuuuper ze jest ten watek! hejterek nie brakuje...kiedys jak mialam mega dola i chcialam sie wygadac to dziewczyny mi poradzily zebym usunela konto i do tego daly mi dokladna instrukcje krok po kroku jak to zrobic, mialy niezly ubaw, ze jestem kolejna ktora pisze niewiadomo po co:) u mnie @ zbliza sie malymi krokami:( bedzie ok poniedzialku a mialam malutenka nadzieje na swiateczny prezent;) 17 cykl przegrany ale i tak uszy do gory!
inaa, antylopaa lubią tę wiadomość
-
Kochana.. póki nie ma jeszcze @ zawsze jest nadzieja, my trzymamy kciuki żeby jednak nie doszło do @ ! A jak już sie kurka zdarzy to będziemy znowu dzielnie walczyć wspólnie i wypisywać wszystko to co czujemy w danej chwili, fajnie, że dołączyłaś !
Kamika... ja wczoraj czułam dziwny smak przy przełykaniu, ale żeby mydło.. fuuu współczuje !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 23:54
-
Inaa wiesz ja tez myslalam o adopcji. Sama wychwalam sie w rodzinnym domu dziecka. Wiem co takie dzieci czuja. I wiem jak trudno podjac decyzje w tej sprawie. Jestem z Ciebie dumna Bo brakuje takich ludzi ostatnio
inaa lubi tę wiadomość
-
Kamika z tym mydlem to wspolczuje
-
Witam wszystkie trolle Smak mydła współczuje to jest dopiero mocny objaw
Kochane u mnie temperaturka spadła cionszy nie ma test negatywny oczywiscie jak na trolla przypadło mogła bym sie czegoś doszukać ale lepiej nie bo to i tak dalej negatyw
Nawet wstawie wam zdjecie idealnego negatywa
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f34fdc77f7060baeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 09:26
-
buuuuuhuhuhuhuhuhuhuhuh jakiś rozlany cuś
No nic zostaje jeszcze nastepny bożonarodzeniowy magiczny cykl ! Głowa do góry hej hop ! ALEEEEEEEEEEE póki nie ma @ jest nadzieja kochanie... cos mi ten tescik taki rozlany hm.... i taka cienka niteczka jakby sie zarysowywałam.. hmmmm może powtórz w terminie @
Dziękuję kochane za miłe słowa :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 10:05