Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola tylko sie nie stresuj. Zobaczysz bedziw ok trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
A mnie sie przypomnialo,ze dzis kierowniczka do mnie z tekstem,ze wygladam promiennie heh kolejny objaw trolowej ciazy
bezimienna lubi tę wiadomość
-
To odpoczywaj a fasola niech dobrze siw ulozy w brzuszku. Normalnie sciskam kciuki z calych sil
-
No dziołszki !
To na zakończenie dnia :
"Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny." (E. Hamingway)
To tak na sobotnią noc :
Dobranoooc :* !antylopaa, kamika23 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczeta. Kamilka zdecydowanie za wcześnie ten test. Karola, oby to była ciąża!!!! Ja do tej pory okresu brak. Rano miałam zrobić test, ale mieliśmy i potem od razu udałam się do wc w celu oczyszczenia się no i oddałam mocz w ilości niestarczajacej na nasikanie w kubeczek, więc czekam do jutra.
Udało się w cyklu
-
Wczoraj pojawił się temat ozdób Ja w tym roku chyba nic stroić w mieszkaniu nie będę, bo całe święta aż do 2 stycznia spędzamy u rodziców, więc mieszkanie będzie stało puste
Mam tylko w planie sobie zamówić cotton balls bo bardzo mi się podobają, ale wciąż szukam idealnych ;P
Ja kocham dekoracje, choinki itd, zaś mój mąż zupełnie inaczej do tego podchodzi. Dla niego święta to: wolne od pracy, czas z rodziną i dużo jedzenia Różnica wyznania.
Ale obiecał, że jak będziemy mieć maluszka to się nawet przebierze za mikołajainaa lubi tę wiadomość
-
Ojoj, jak słodko. Ja też uwielbiam ozdoby. W Nowym domu będziemy mieli kominek. marzy mi się dekoracja jak w filmach amerykańskich, skarpety na prezenty itd. Choinkę ubierzemy dopiero za tydzień w niedzielę, bo szwagrowi nie chce się jej znieść ze strychu a że pada deszcz od rana, to nie mam na co liczyć.
Inaa, dziękujemy za piękne obrazeczki na dobranoc:-Dinaa lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Kamika to napewno za wcześnie nie ma co się dołować.
-
Kamika... dobrze, że jeszcze za wcześnie, ale testowanie to takie ekscytujące heh
Ja uwielbiam ozdobiony dom naszczescie mój mąż też, w przyszłą sobotę bedziemy stroić . Nie umiem tylko dostac szablonów i śniegu na szyby buhuhu !!!
O kurcze, nie wiedziałam, że pomimo tego ze moje tsh jest w normie laboratoryjnej to i tak za wysokie na satarnie sie o dziecko. Jestem załamana... Nic nie wyszło z tego cylku pewnie znowu wiec nie bede testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 12:51
-
Czesc dziewczyny , a u mnie juz choinka stoi ( zywa, pachnaca lasem ) Czuc magie swiat ...
Inaa glowa do gory , ja cos czuje ze ten cykl bedzie Twoim szczesliwym ! A pamietaj ze wiara czyni cuda Milego dzionka wszystkim trolom . Ja ide zaraz bigos robic , bedzie z glowy przed swietami pozdrawiamkamika23, polly8725 lubią tę wiadomość
-
Inaa to ze lekarze mowia ze ma bys tsh do 2,5 przy staraniach to jeszcze nie znaczy ze Ci sie nie uda. Jest tyle historii ze dziewczyny zachodzily z tsh powyzej 3 ze naprawde nie ma co rak zalamywac. Ja mam 2,21 i juz kiedys ktos na forum krzyczal ze za wysokie bo najlepiej miec 1,5 a jak popytalam lekarzy to mowili ze to sciema i reguly nie ma. Poza tym samo tsh wiele nie mowi, trzebaby jeszcze zrobic ft3 i ft4 zeby miec lepszy obraz tej tarczycy.
Zaden cykl nie idzie na straty nie chrzan :p -
Kamika to wytrzymaj jeszcze troszke będzie dobrze,zobaczysz.
Ja sie zastanawiam,czy nie zrobic testu,bo jakos czuje cos na rzeczy a 17.12 jedziemy do kliniki in vitro,wiec zrobie przed wizyta,żeby niepotrzebnie nie jechac.