Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Karola na pewno wszystko bd oki.
Inaa, mówisz ze te pepino oszukują? W stronę taka ze ciąży nie ma a pokazuje cień? Czy odwrotnie? Stosowala je któraś z was?
Szczerze to ja tych kasetkowych typu Pink nie lubię . Parę razy jeszcze używałam bobo test- strumieniowy- ponoć też super czuły. -
nick nieaktualnyantonna wrote:Ja tam jestem za takim podziałem, jakie małżeństwo chce mieć Osobiście nie wyobrażam sobie nie pracować, przejąć wszystkie obowiązki domowe i być na utrzymaniu męża. Z dziećmi to co innego, ale bez dzieci bym się zanudziła
U mnie dziś 1 dc i jestem marudna.
Ja siedziałam rok z Alą i tyle mi wystarczylo . Z perspektywy czasu ciesze sie ze wróciłam do pracy, troche pozyłam "normalnie", a teraz znow moge wrócic do pieluch jakby co . Ale wiem, ze po 2 dziecku tez za długo w domu nie usiedzę. Marna ze mnie kura domowa.antonna lubi tę wiadomość
-
no ja słyszałam ze pepino oszukuja w ktora strone? w obie chyba - ponoc facetom wychodza 2 kreski hehe ale jak ja je robiłam bo sa tanie to mi pokazywały prawde czyli brak ciazy zawsze hehehe !
-
Czyli nic tylko do rossmana po facelle. Kupie kilka,każdy z innej firmy. Czytałam,że na ciążowych testach można zarobić-sprzedając je na allegro. Wredne wiem,ale jakiś zarobek tam może być Także Inaa i Karola pomyślcie o tym. My też Dziewczynki chyba musimy sie zabezpieczyć w odpowiednia ilość testów he
-
Hej dziewczyny, ja też jestem za tradycyjnym podziałem ról w związku, oczywiście o ile para tego chce. Chciałabym mieć taki komfort, że jeżeli stwierdzę, iż chcę zostać dłużej z dzieckiem w domu, to poradzimy sobie i mąż da radę sam nas utrzymać. Ja nie jestem typem, który lubi siedzieć w domu. Bez pracy chyba bym ześwirowała, ale jak pojawi się dzidziuś może mi się zmienić
Ja mierzę 164cm i ważę 52kg, a mój 194cm i 100kg
Polly, cudownie że jajeczka rosną jak trzeba
Ania trzymam kciuki za owocne serduszkowanie
Antylopaa, czym się zajmujesz, że tak się nudzisz w pracy?
-
a ja znowu jestem typem domownika i jakbym mogła siedziała bym w domu z dzieciakami cały czas a tatus niech zarabia lubie gotować i sprzatać ale nade wszystko uwielbiam robic przemeblowania hehe mąz sie wtedy denerwuje bo nic nie może poszukać i ajk mu m ówię że coś bym przestawiła to tylko mówi błagam byle nie kuchnia bo znowu nie bedę wiedzieć gdzie są szkalnki i łyżeczki hehe
a tak ogólnie właśnie wstałam jakieś 30 min temu obieram ziemniaki i robie frycie na kolację a mąż niech idzie kapać naszą Fruzię -
nick nieaktualny
-
Antylopa,wejdziesz do domu. Będzie tam mnóstwo kartonów do rozpakowania, pelno szafek do zagospodarowania i bardzo dużo pracy jesli chodzi o urządzanie wnętrza. A Ty usiądziesz sobie może i nawet ns kartonie i poczujesz taks ulgę,ze aż powiesz glosno "achhhhh" tego mi bylo trzeba Ja jeszcze do męża powiedziałam"kochanie witaj w domu". On cale życie w jednym miejscu mieszkal i dopiero po roku czasu sie przyzwyczaił. Ja się przeprowadzalam mnóstwo razy, wiec nie stanowilo to dla mnie większego problemu. Ale i tak masz to poczucie,ze masz swój domek i nikt nie karze ci sie wyprowadzić z dnia na dzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 06:45
antylopaa lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane. Mój test dzisiejszy- biel, ale przynajmniej zaspokoilam ta potrzebę jego zrobienia:-)
Teraz czekamy do środy, jeżeli @ się nie pojawi to dopiero powtórka jakaś taka spokojna jestem. Przyzwyczaiłam się już do widoku jednej kreski :-p
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Hej a co myślicie o testach z allegro,robiła któraś z Was?
Także nie ufam allegrowym. Ale z drugiej strony te rossmanowe i superharmowe są tak mega czule ze chyba zamiast cienia cienia z którego nic nie wynika wolałabym zobaczyc tylko jedną kreskę
Ja polecam Check&Go z rossmanna.
Aaa i jeszcze moze zamiast rossmanna paskowe to strumieniowe?
Kurcze, niby fajnie jak te testy szybko wszystko pokazuja ale tyle razy sie naciełam że juz mam dosyć...
Nie zamknę tego wątku bo dopisuje i dopisuje
Ale, jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała: info od lekarki- test wykonywac 14dpo i zawsze na kilku testach, bo lubia wychodzic fałszywie ujemne / jej słowa/, wiec kup zapas 3 sztuk i zrób je tego samego dnia, bedzie jasnoścWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 12:07
antylopaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Czesc kochane. Mój test dzisiejszy- biel, ale przynajmniej zaspokoilam ta potrzebę jego zrobienia:-)
Teraz czekamy do środy, jeżeli @ się nie pojawi to dopiero powtórka jakaś taka spokojna jestem. Przyzwyczaiłam się już do widoku jednej kreski :-p
Ty się jeszcze tak nie przyzwyczajaj, bo w środe możesz mieć zaskoczenie .
A ja teraz czekam do srody/ wtedy powinna byc @/, ale nie wiem czy nie poczekam do czwartku, piatku. Po 1, jak juz pisałam nie mam az takiego cisnienia, po 2...kurcze, i tak czuje ze sie nie udało. Temperatura mam mega niską, bo na poziomie 36,6, wiec raczej nie ciążowa
Teraz znów odpuszczam mierzenie i zmierze w środe, jak bedzie wysoka, w środe zrobie test, ja niska, odpuszczam i czekam, jak do piatku@ nie przyjdzie, powtarzam. Taki chytry plan mamantylopaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny