Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia!! Oby tak było!! Wiem że na test było za wcześnie, ale przecież jestem trollem, prawda? Wiesz, z teściowa będzie ok, wtedy, gdy każdy będzie żył swoim życiem. Najbardziej boję się, że będzie chciała dyrygowac wychowaniem dzieci :-/ na taką mi wygląda:-( a Twoje relacje z tesciami??jesteś zadowolona??

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wierzę w to rozczarowanie. Ale, plusem u mnie jest to, ze teraz od jakiegos czasu to rozczarowanie trwa jeden dzien- jak robie test ;).

No bo co ja wiecej moge zrobic, nic. W koncu sie wydarzy. Wtedy kiedy trzeba :). Mój plan jest taki zeby zajsc w ciaze do konca roku :)

antylopaa, Ania-nowa lubią tę wiadomość

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, nie będę pisać, że na pewno się uda, tylko dopisze się do słów Sylwii- w końcu się wydarzy. A co my możemy jeszcze zrobić... Jesteśmy w rękach losu. Jedyne co mogę sobie i Wam napisać, to że nic nie dzieje się bez przyczyny. Może tak miało być? Może los twierdzi, że moment przeprowadzki, remontów, dzwigania, nie jest najlepszym momentem żeby zajść w ciążę? Tak to sobie tłumacze. Sylwia, też mam plan, żeby zajść do końca roku. Już nie mam takiego parcia, jak na początku. W ogóle po pierwszym cyklu, nie mogłam zrozumieć. Dlaczego nie ma ciąży, skoro kochalismy się w owulacje?? No niemożliwe przecież!! Tłumaczyłam sobie, że to pierwszy cykl od odstawienia tabsow. Ale i kwitla we mnie nadzieja, że przecież po anty szybciej się zachodzi (ach te internety). Niestety, nie w moim przypadku. :-)

Ania-nowa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle cieszę się, że tu trafiłam i mogę dzielić się swoimi problemami. Czasem bardzo mi to pomaga.

ex2bdf9hnbh57908.png

• Armadilko Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobietki,

nie gniewajcie sie na mnie, prosze, ze nie bylo mnie wczoraj i przed badajze, ale wlasnie szykuje sie wyjazd do Pl i jestem mega zabiegana.

Odezwe sie na pewno po powrocie.

Zycze Wam wszystkim dwoch kreseczek, a dziewczynkom, ktore sa juz w ciazy DBAJCIE O SIEBIE KOCHANE;-)

Milego dzionka, pa pa

antylopaa, inaa, Karola - mama Julci i ... ?, Ania-nowa lubią tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, u mnie zazwyczaj kryzys przychodzi jak pojawia się @. Zawsze wtedy jest pytanie"dlaczego" i najchętniej przepłakałabym cały dzień. Macie rację,nie możemy się poddawać i tracić nadziei,każdej z nas w końcu się uda! To forum naprawdę dużo daje i pomaga.

antylopaa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Armadilko, udanego pakowania! :)

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, właśnie doczytałam na stopce, że prawie tego samego dnia ślubowałaś :)
    Ja 05.09 rok później;)

Ania-nowa lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• Armadilko Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje bardzo;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Aniu, nie będę pisać, że na pewno się uda, tylko dopisze się do słów Sylwii- w końcu się wydarzy. A co my możemy jeszcze zrobić... Jesteśmy w rękach losu. Jedyne co mogę sobie i Wam napisać, to że nic nie dzieje się bez przyczyny. Może tak miało być? Może los twierdzi, że moment przeprowadzki, remontów, dzwigania, nie jest najlepszym momentem żeby zajść w ciążę? Tak to sobie tłumacze. Sylwia, też mam plan, żeby zajść do końca roku. Już nie mam takiego parcia, jak na początku. W ogóle po pierwszym cyklu, nie mogłam zrozumieć. Dlaczego nie ma ciąży, skoro kochalismy się w owulacje?? No niemożliwe przecież!! Tłumaczyłam sobie, że to pierwszy cykl od odstawienia tabsow. Ale i kwitla we mnie nadzieja, że przecież po anty szybciej się zachodzi (ach te internety). Niestety, nie w moim przypadku. :-)

Oj tak, ja tez w niektórych sprawach jestem odosobnionym przypadkiem :D

• inaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo kochane moje :)

Ahhhh wiecie co ... to jest fatalny czas... :( ja już chce być po porodzie. Nie mam na nic siły .. tzn checi bym miała ! Chciałam posprzatac mieszkanie ,ale nie umiem sie ruszyc. Jedyne co zrobiłam to powiesiłam pranie i? Tak sie zmeczyłam ze znowu musiałam sie położyć. Nie wspomnie juz o mojej zgadze ktora jest po wszystkim non stop ! Musze wybłagać ginke o jakies tabsy na refluks bo ile mozna zajadac manti i pic wode z soda? Ponadto jest słodycze jak pojebana.... obiad? Blee lepiej jakies ciasto czy czekolada ! Za chwile mnie beda toczyc :( !Ah dzisiaj jakichs gorszy dzien. Musiałam sie wygadac

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• antonna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:04

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki co tam u was ja jestem mega zmeczona mam nadzieję że niedługo wszystkie bedziecie takie zmęczone :)
    inaa wrote:
    Hejo kochane moje :)

Ahhhh wiecie co ... to jest fatalny czas... :( ja już chce być po porodzie. Nie mam na nic siły .. tzn checi bym miała ! Chciałam posprzatac mieszkanie ,ale nie umiem sie ruszyc. Jedyne co zrobiłam to powiesiłam pranie i? Tak sie zmeczyłam ze znowu musiałam sie położyć. Nie wspomnie juz o mojej zgadze ktora jest po wszystkim non stop ! Musze wybłagać ginke o jakies tabsy na refluks bo ile mozna zajadac manti i pic wode z soda? Ponadto jest słodycze jak pojebana.... obiad? Blee lepiej jakies ciasto czy czekolada ! Za chwile mnie beda toczyc :( !Ah dzisiaj jakichs gorszy dzien. Musiałam sie wygadac
    iNaa to jedziemy na tym samym wózku ja piernicze jak mi się chce spać męcze się tak szybko że masakranawet mciem okien tez bym tyle zrobiła mam plan na małe porządki w kuchni ze szklankami przyprawami i takie tam pierdołki i co wchodze do kuchni tomówię że musze to zrobić i chce ale siły nie ma ale to minie jeszcze troszkę koło 12 tyg bediemy tryskac energią i już byśmy szykowały kąciki dla dzieciaków zobaczysz kilka pierwszych tyg jest najgorszych organizm się przyzwyczaja ;) i nie chcij już urodzić bo zatęsknisz do tego szybciej niż myslisz teraz mozemy bezkarnie się zdrzemnąc kiedy chcemy moj maż nawet przymyka oko na moje drzemki zdaża się tak że jak coś do mnie mói ja juz śpię hehe cieszę się że jest teraz ze mną jeszcze tydzień ma zwolnienia i mam nadzieję żejeszcze tydzień dostanie bo musi mi okna umyć ;)
    co do jedzenia to oge wszystko ale w bardzo małych ilościach no i jednego czego nie przełknę to wszystko co jest pomidorowe czyli zupy sosy które uwielbiam a dziś mam ochote na hamburgera beda na kolację :)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo my sie dziś z przyjaciółką wybrałyśmy na pogląnie jajoków-ładnie się rozwijają,wiać wyraźną różnicę od srody. Dziś ostatnia dawka gonalu poszła. jeszcze 2 zastrzyki dzielą mnie od punkcji :) jutro cetrotide żeby nie pękły a rosły, i w niedzielę ovitrelle żeby pękły :) masło maślane :) dawm Wam znać jak o punkcji poszło. Mam stres duuuży he. Buziaki. udanego weekendu Trollinki :)

inaa lubi tę wiadomość

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png

Wysłany: 4 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polly bedzie wszystko ok trzymam kciuki byś niedługo pachwaliła się 2 pieknymi kreskami :)
    Ja już po kolacji wrabałam 2 hamburgery i zaraz pekne herbatka mietowa zrobiona wiec bedzie ok

polly8725 lubi tę wiadomość

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy!! Idę w kimono. Wywalilo mi Syfy więc pewnie idzie @

ex2bdf9hnbh57908.png

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Co tu dziś tak cicho??

ex2bdf9hnbh57908.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zbieram na babski comber z okazji dnia kobiet :-) hehe jupiiii <3

Mam prze zajebisty humor bo sie dowiedziałam ze moja ukochana sąsiadka jest w 5 tygodniu ;-0 1 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA COŚ PIĘKNEGO ! Będziemy razem przeżywać ten czas.
    Więc humor mam wspaniały <3 !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

Wysłany: 5 marca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny :) co porabiacie w ten sobotni wieczór ?
    Ja cały dzień spałam teraz zjadłam kolacyjka chwilke posiedze na necie i idę sie wykapać dłyga kapiel dobrze mi zrobi ogólnie szybko sie męcze i nadal jestem spiąca jeszcze 3 dni musze wytrzymać a nerwy sa coraz większe

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czułam sie ok przez cały zień więc strwierdziłam,że pojedziemy na zakupy-bo później to mąż sam mi nie zrobi a ja łazić po sklepach nie będę za bardzo mogła. I to łażenie dziś mi sie dało we znaki. Brzuch mnie boli bardzo i w głowie mi się kręci. idę sobie poleżeć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 19:09

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ