Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia!! Oby tak było!! Wiem że na test było za wcześnie, ale przecież jestem trollem, prawda? Wiesz, z teściowa będzie ok, wtedy, gdy każdy będzie żył swoim życiem. Najbardziej boję się, że będzie chciała dyrygowac wychowaniem dzieci na taką mi wygląda:-( a Twoje relacje z tesciami??jesteś zadowolona??
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyOj wierzę w to rozczarowanie. Ale, plusem u mnie jest to, ze teraz od jakiegos czasu to rozczarowanie trwa jeden dzien- jak robie test .
No bo co ja wiecej moge zrobic, nic. W koncu sie wydarzy. Wtedy kiedy trzeba . Mój plan jest taki zeby zajsc w ciaze do konca rokuantylopaa, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Aniu, nie będę pisać, że na pewno się uda, tylko dopisze się do słów Sylwii- w końcu się wydarzy. A co my możemy jeszcze zrobić... Jesteśmy w rękach losu. Jedyne co mogę sobie i Wam napisać, to że nic nie dzieje się bez przyczyny. Może tak miało być? Może los twierdzi, że moment przeprowadzki, remontów, dzwigania, nie jest najlepszym momentem żeby zajść w ciążę? Tak to sobie tłumacze. Sylwia, też mam plan, żeby zajść do końca roku. Już nie mam takiego parcia, jak na początku. W ogóle po pierwszym cyklu, nie mogłam zrozumieć. Dlaczego nie ma ciąży, skoro kochalismy się w owulacje?? No niemożliwe przecież!! Tłumaczyłam sobie, że to pierwszy cykl od odstawienia tabsow. Ale i kwitla we mnie nadzieja, że przecież po anty szybciej się zachodzi (ach te internety). Niestety, nie w moim przypadku.
Ania-nowa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
czesc kobietki,
nie gniewajcie sie na mnie, prosze, ze nie bylo mnie wczoraj i przed badajze, ale wlasnie szykuje sie wyjazd do Pl i jestem mega zabiegana.
Odezwe sie na pewno po powrocie.
Zycze Wam wszystkim dwoch kreseczek, a dziewczynkom, ktore sa juz w ciazy DBAJCIE O SIEBIE KOCHANE;-)
Milego dzionka, pa paantylopaa, inaa, Karola - mama Julci i ... ?, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, u mnie zazwyczaj kryzys przychodzi jak pojawia się @. Zawsze wtedy jest pytanie"dlaczego" i najchętniej przepłakałabym cały dzień. Macie rację,nie możemy się poddawać i tracić nadziei,każdej z nas w końcu się uda! To forum naprawdę dużo daje i pomaga.
antylopaa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Aniu, nie będę pisać, że na pewno się uda, tylko dopisze się do słów Sylwii- w końcu się wydarzy. A co my możemy jeszcze zrobić... Jesteśmy w rękach losu. Jedyne co mogę sobie i Wam napisać, to że nic nie dzieje się bez przyczyny. Może tak miało być? Może los twierdzi, że moment przeprowadzki, remontów, dzwigania, nie jest najlepszym momentem żeby zajść w ciążę? Tak to sobie tłumacze. Sylwia, też mam plan, żeby zajść do końca roku. Już nie mam takiego parcia, jak na początku. W ogóle po pierwszym cyklu, nie mogłam zrozumieć. Dlaczego nie ma ciąży, skoro kochalismy się w owulacje?? No niemożliwe przecież!! Tłumaczyłam sobie, że to pierwszy cykl od odstawienia tabsow. Ale i kwitla we mnie nadzieja, że przecież po anty szybciej się zachodzi (ach te internety). Niestety, nie w moim przypadku.
Oj tak, ja tez w niektórych sprawach jestem odosobnionym przypadkiem -
Hejo kochane moje
Ahhhh wiecie co ... to jest fatalny czas... ja już chce być po porodzie. Nie mam na nic siły .. tzn checi bym miała ! Chciałam posprzatac mieszkanie ,ale nie umiem sie ruszyc. Jedyne co zrobiłam to powiesiłam pranie i? Tak sie zmeczyłam ze znowu musiałam sie położyć. Nie wspomnie juz o mojej zgadze ktora jest po wszystkim non stop ! Musze wybłagać ginke o jakies tabsy na refluks bo ile mozna zajadac manti i pic wode z soda? Ponadto jest słodycze jak pojebana.... obiad? Blee lepiej jakies ciasto czy czekolada ! Za chwile mnie beda toczyc !Ah dzisiaj jakichs gorszy dzien. Musiałam sie wygadac -
Hej dziewczynki co tam u was ja jestem mega zmeczona mam nadzieję że niedługo wszystkie bedziecie takie zmęczoneinaa wrote:Hejo kochane moje
Ahhhh wiecie co ... to jest fatalny czas... ja już chce być po porodzie. Nie mam na nic siły .. tzn checi bym miała ! Chciałam posprzatac mieszkanie ,ale nie umiem sie ruszyc. Jedyne co zrobiłam to powiesiłam pranie i? Tak sie zmeczyłam ze znowu musiałam sie położyć. Nie wspomnie juz o mojej zgadze ktora jest po wszystkim non stop ! Musze wybłagać ginke o jakies tabsy na refluks bo ile mozna zajadac manti i pic wode z soda? Ponadto jest słodycze jak pojebana.... obiad? Blee lepiej jakies ciasto czy czekolada ! Za chwile mnie beda toczyc !Ah dzisiaj jakichs gorszy dzien. Musiałam sie wygadac
co do jedzenia to oge wszystko ale w bardzo małych ilościach no i jednego czego nie przełknę to wszystko co jest pomidorowe czyli zupy sosy które uwielbiam a dziś mam ochote na hamburgera beda na kolację -
Hejo my sie dziś z przyjaciółką wybrałyśmy na pogląnie jajoków-ładnie się rozwijają,wiać wyraźną różnicę od srody. Dziś ostatnia dawka gonalu poszła. jeszcze 2 zastrzyki dzielą mnie od punkcji jutro cetrotide żeby nie pękły a rosły, i w niedzielę ovitrelle żeby pękły masło maślane dawm Wam znać jak o punkcji poszło. Mam stres duuuży he. Buziaki. udanego weekendu Trollinki
inaa lubi tę wiadomość
-
polly bedzie wszystko ok trzymam kciuki byś niedługo pachwaliła się 2 pieknymi kreskami
Ja już po kolacji wrabałam 2 hamburgery i zaraz pekne herbatka mietowa zrobiona wiec bedzie okpolly8725 lubi tę wiadomość
-
Ja się zbieram na babski comber z okazji dnia kobiet hehe jupiiii
Mam prze zajebisty humor bo sie dowiedziałam ze moja ukochana sąsiadka jest w 5 tygodniu ;-0 1 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA COŚ PIĘKNEGO ! Będziemy razem przeżywać ten czas.
Więc humor mam wspaniały ! -
hejka dziewczyny co porabiacie w ten sobotni wieczór ?
Ja cały dzień spałam teraz zjadłam kolacyjka chwilke posiedze na necie i idę sie wykapać dłyga kapiel dobrze mi zrobi ogólnie szybko sie męcze i nadal jestem spiąca jeszcze 3 dni musze wytrzymać a nerwy sa coraz większe -
Czułam sie ok przez cały zień więc strwierdziłam,że pojedziemy na zakupy-bo później to mąż sam mi nie zrobi a ja łazić po sklepach nie będę za bardzo mogła. I to łażenie dziś mi sie dało we znaki. Brzuch mnie boli bardzo i w głowie mi się kręci. idę sobie poleżeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 19:09