Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia_80 wrote:Kochana, a nie mozesz zmienić pracy? Albo zrobic sobie przerwe w pracy?
Wiesz, czasami lepiej pobrac troche leki a potem jak bedziesz miała wiekszy spokój to moze dziecko własnie się pojawi?
Na razie chcę doprowadzić się do takiego stanu, że będe w miarę normalnie funkcjonować. U nas z pracą jest ciężko, ale na pewno po tym załamaniu nie pozwolę na to ,żeby ten wampir emocjonalny zszarpał mi kolejny raz psychikę.
Może jak leki tak na prawdę zaczną działać to może.... będzie cud:)Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Inaa dlaczego i gdzie tu kurwa sprawiedliwość no szlak człowieka trafia dlaczego sie dzieją takie rzeczy ( przepraszam za słowa ale sie poryczałąm jak to przeczytałąm ) az sięboję jeszcze bardziej iść jutro na wizytę nie wiem jak przezyję do jutra do 9
Inaa trzymaj sie masz tu nas nam sie możesz wypłakać i wyżalić
Bardzo mi przykro -
Inaa jestem z Toba nigdy mu przeszłam przez cos takiej,nie wiem co czujesz. Mogę to sobie tylko wyobrazic ale beczę teraz,bo nie mogę w to uwierzyć. Pamiętaj zawsze możesz tu nam napisać co tylko zechcesz. Jesteś silna kochana.
-
nick nieaktualny
-
inaa daj znać co u ciebie jak sie czujesz może to jest pomyłka ?
Ja jestem po wizycie i sama nie wiem co myśleć po zrobieniu cytologi zabrała się za usg a tam co wielki pęcherzyk ciązowy a w nim pusto po chwili moja gin mówi że cos jest że widać coś małego znalazła nawet serduszko pika słyszałam ale nie kazała się nastawiac że bedzie wszystko ok bo tydzień ciazy powinien być 8 a jest z usg 5 mam uważać na siebie nic nie dźwigać odpoczywac i mysleć pozytywnie a bedzie ok kolejna wizyta 22 marca za 2 tyg i sie okaże co bedzie boje się -
nie ja wiem jak powinno wyglądać już maleństwo na tym etapie tak długo usg jeszcze nie miałam robione ona jest bardzo dokładna i widziałam cos małego nawet chwilke słysząłam jak bijęserduszko i mam nadzieję ze za 2 tyg uż bedzie wszystko jasnę
-
Karola dobrze będzie zobaczysz. Nie martw sie na zapad bo to szkodzi fasolce