Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ! Sprawa ma sie tak...o 4 rano mnie obudził pełny pęcherz ale byłam tak zaspana, że nawet nie pomyslałam zeby zrobić test cholerka No ale poszłam spać, wstałam o 9 i myśle - dobra zrobie......No i co ? Albo mam halucynacje albo widzę jakiś cień....napewno bardziej wyraźnie niż przed wczoraj na preteście (teraz robiłam facelle), ale na zdjęciu mi nie chce wyjść, więc mocny cien to nie jest.....Masakra z tymi halucynacjami
EDIT: Oczywiscie był widoczny od razu praktycznie, a nie po jakimś długim czasie....hm nie wiem może jutro wyjdzie lepiej.... W dodatku o tej 4 rano myslałam że dostałam @, ale nie....na wkładce nic poza śluzem nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:05
niepewna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia móc to bym mogła, ale nie chce. Wolę chyba jeszcze poczekać, niż bez sensu iść na bete....Po tym jednym cyklu co trwał 35 dni mam uraz....wtedy nie dość że zgubili pierwszą próbke krwi, to jeszcze potem był wynik negatywny i wielkie rozczarowanie...
Mam jeszcze jeden test, mysle że zrobie go jutro, a jak przez weekend @ nie przyjdzie to coś wtedy postanowie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny Skoro nic nie widzicie, to znaczy, że znów mam zwidy Lepiej się sprowadzić na ziemie niż gdybać Olewam sprawę. Jak jutro nie zobaczę normalnej bladej różowej kreski to daje sobie spokój z testowaniem Dobrze, że w weekend będę miała zajęcie to nie będę o tym dumać.
Kocham Was Idę sprzątać mieszkanie
Post ze zdjęciami usunęłam co by rozrywki innym wątkom nie dostarczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 12:46
-
Hejka Kamilka masz rację nie rób bety bo to bez sensu jak ciazajest i ma się utrzymac to za kilka dni bedziesz wiedzieć a tak co zrobisz bete wyjdzie minimalna okres przyjdzie za kilka dni i znowu płacz i rozczarowanie po co ? poczekaj do niedzieli jak nie przyjdzie to zrób rano w niedziele ja robiłam w dzień @ i mi nic nie wyszło a 6 dni póxniej juz był blady cień po kolejnych 2 dniach juz były 2 wyraxne kreski trzymam kciuki że się udąło
-
Kamika,trzymam kciuki, może akurat coś się wykluje:)
Rosolina, wydaje mi się, że progesteron wysoki to nic złego:) a który dzień po owu go robiłaś? Twoje wszystkie wyniki są w innych jednostkach niż jestem przyzwyczajona i ciężko mi się odnieść.