Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie u nas bez zmian wszystko się uspokoiło i mam nadzieję że tak zostanie cały dzień leżałam tylko zrobiłam obiad nawet naczyń jeszcze nie umyłam po obiedzie ale jutro to ogarne z rana bo wieczorami mam juz taki brzuchol wypukły że nie jestem w stanie jeszcze kilka dni do wizyty a nerwy sa coraz wieksze ale staram sie mysleć pozytywnie musi być dobrze
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Miki tule mocno :* nie martw się
Karola super ze lepiej sie czujesz i nie ma plamien:)
Ja dzis zaliczylam dolek tenperaturowy na wykresie ale to pewnie dlatego ze mierzylam godzine wczesniej niz normalnie... jade teraz na zajecia....
Moj mnie dzis zaskoczyl pytaniem "kiedy masz miec okres?" i stwierdzil ze na wtedy sie zapisze na badanie....po pracy dzis podobno ma dzwonic... No ciekawe czy to zrobi :p -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja Was podczytuję ale jakoś nie mam siły się udzielać.
Wróciłam z mini urlopu chyba jeszcze bardziej zdołowana, bo dzien przed wylotem do domu dostałam @ .
Powoli psycha mi siada. Na razie nie mierze temperatury. Może po potwierdzonej owulacji- idę na monitoring. Co dziwne, testy owulacyjne juz z wyraźna druga kreską, ale jeszcze nie pozytywne. Myśle ze owulacje moge miec wczesniej w tym cyklu. Sama juz nie wiem. Okazuje się ze nie znam mojego organizmu. A tak liczyłam na ten miesiąc który był, ech...
Miki, przykro mi, wiem jaki to zal jak @ przyłazi. Karola, a Ty dbaj o siebie! Nosisz taki skarb w sobie ze musisz sie traktować po królewsku . -
Sylwia 80 ja do 11dc cyklu testy owulacyjne nie pozytywne ale juz ,,prawie" a dziś 14 dc i testy negatywne kreska testowa o wiele jaśniejsza od poprzednich więc ja sama też już nie znam swojego organizmu niestety, trzeba liczyć jak zwykle na szczęście
-
hej dziewczyny dzięki za miłe słowa tak dbam o siebie odkad powiedziałam mojemu o tych mini plamieniach kaze mi lezec i nie przejmowac sie bałaganem w domu on ma teraz nocki więc ja tez nic nie robie jemu sie nie chce mi tez nie wasnie wcinam truskawki tak miałam ochote mimo że wiem że to sama chemia ale co zrobic zachcianki ciazowe trzeba zaspokajać ide się połozyć bo mezuś chce weijś na inernet do wieczorka
Miki przykro mi tak bardzo bym chciała by następnej sie udało trzymam kciuki bedzie ok w końcu sie uda - Musi -
nick nieaktualnyPełna Nadziei wrote:Sylwia 80 ja do 11dc cyklu testy owulacyjne nie pozytywne ale juz ,,prawie" a dziś 14 dc i testy negatywne kreska testowa o wiele jaśniejsza od poprzednich więc ja sama też już nie znam swojego organizmu niestety, trzeba liczyć jak zwykle na szczęście
To może gdzieś pomiędzy 11 a 14 miałaś? -
Chyba pora bym i ja tu dolaczyla..
Tydz temu w sobote na usg byl pecherzyk 24,9 mm lekarz powiedzial ze peknie "dzis lub jutro" czyli 2-3 kwietnia byla ovulacja. W piatek mialam brazowe plamki krwi w sobote nic w niedziele z dwie kropelki a dzis rano zywy kolor krwi ktorego teraz nie my a myslalam ze @ przyszla tydz wczesniej.. Puki co czekam na rozwoj sytuacji jak temp i sikance no i oczywiscie czy sie @ nie rozkreci. Dzis nie wytrzymalam zrobilam jednego wieczorem. No i jak typowy troll wkrecilam sobie ze widze tam kreske .. Dzis mam 7dpo..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/083a778ff36a.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 21:53
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Sylwia_80 wrote:Dziewczyny, ja Was podczytuję ale jakoś nie mam siły się udzielać.
Wróciłam z mini urlopu chyba jeszcze bardziej zdołowana, bo dzien przed wylotem do domu dostałam @ .
Powoli psycha mi siada. Na razie nie mierze temperatury. Może po potwierdzonej owulacji- idę na monitoring. Co dziwne, testy owulacyjne juz z wyraźna druga kreską, ale jeszcze nie pozytywne. Myśle ze owulacje moge miec wczesniej w tym cyklu. Sama juz nie wiem. Okazuje się ze nie znam mojego organizmu. A tak liczyłam na ten miesiąc który był, ech...
Miki, przykro mi, wiem jaki to zal jak @ przyłazi. Karola, a Ty dbaj o siebie! Nosisz taki skarb w sobie ze musisz sie traktować po królewsku .
-
hej Rosax pamiętam Cię z innego wątku Jako mistrz cieni, po mojej biochemicznej powiem Ci, że ja tam coś widzę Aleeee ja prawie na kazdym teście coś widzę, więc nie chcę Cię nakręcać Mam nadzieje, że kolejne testy Ci wyjdą wyraźniejsze Powtarzasz jutro czy czekasz ?
-
Wiem ze 7 dpo to wczesnie ale martwilo mnie te plamienie (okres?) nigdy nie mialam tydz wczesniej
Tak kamika zaraz powtarzam. Ja sama też nie chce sie nakrecac ale robie sie trollem hihi no i to pierwszy cykl po biochemicznej..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Wiem ze 7 dpo to wczesnie ale martwilo mnie te plamienie (okres?) nigdy nie mialam tydz wczesniej
Tak kamika zaraz powtarzam. Ja sama też nie chce sie nakrecac ale robie sie trollem hihi no i to pierwszy cykl po biochemicznej..
Życzę żeby cos tam faktycznie było . Ja coś tam widzę, ale u siebie jak juz pisałam tez ciagle cos widziałam . Powtórz test. Trzymam kciuki za Ciebie! -
Ja tez w kolko cos widze a testy maja tez to do siebie ze cuasem pokazuja zludne cienie..
A dzis 8dpo mam tak. I nie dopatruje sie cienia poczekam, czas pokaze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7517cdcdade.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 07:04
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp