Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba tak kupilismy rolety i cholera pokusiło mnie by je założyć weszłam na stół i założyłam a 2 godziny później były te kropki na papierze juz jest ok i mam nadzieje że tak zostanie bo nerwy juz były no i jeszcze martwie sie o ojca a to nie pomaga trzeba wluzowaci przystopować jutro cały dzień odpoczywam zrobie tylko sałatkę bo torcik juz jest w lodówce i będe obserwować męza jak maluje korytarz hehe na szczescie nic mnie nie boli
polly8725 lubi tę wiadomość
-
Karola nie lubię glupi telefon mi wcisnal. Musisz odpocząć koniecznie i sie nie denerwowac. Wszystko będzie dobrze zobaczysz
-
tak wiem jeszcze niecałe 2 tyg i bedzie ok do tego nie wiem jakie mam wyniki mam nadzieję że sa dobre bo z Julka wiecznie cos było nie tak mam nadzieję że tym razem tak nie bedzie
-
antylopaa wrote:No nie wiem właśnie, chyba dziewczyny korzystają z wiosennej pogody.
Miki, co u Ciebie słychac?
Co u Was dziewczyny -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:chyba tak kupilismy rolety i cholera pokusiło mnie by je założyć weszłam na stół i założyłam a 2 godziny później były te kropki na papierze juz jest ok i mam nadzieje że tak zostanie bo nerwy juz były no i jeszcze martwie sie o ojca a to nie pomaga trzeba wluzowaci przystopować jutro cały dzień odpoczywam zrobie tylko sałatkę bo torcik juz jest w lodówce i będe obserwować męza jak maluje korytarz hehe na szczescie nic mnie nie boli
Karola uważaj na siebie i dużo odpoczywaj. I nie strasz mnie więcej. -
Antyopa w takim razie mam nadzieje ze owulka bedzie u mnie tak samo owocna jak u ciebie była.
Karola trzymam za ciebie kciuki na pewno wszystko bedzie dobrze,niestety stres potrafi wszystko zepsuć więc postaraj sie myśleć jak najbardziej pozytywnie
Rosolina przykro mi -
Kamika ja też myślę,że możesz sie zdziwić
-
hej Polly oj nie sądzę. Ogólnie dopadł mnie dziś strach, że znowu będę miala te wszystkie objawy co ostatnio, potem te cienie na testach, a potem się okaże że biochemiczna masakra. Wracają do mnie tamte dni jak bumerang ostatnio
A jak u Ciebie sytuacja ?
Ogólnie to przepraszam dziewczyny, że rzadko się odzywam, ale ponownie próbuję się dystansować... -
hej dziś już jest ok nic nie boli i nie było żadnych plamek krwi rozmawiałam z koleżanka ona miała tak samo co jakiś czas lekarz powiedział jej że maleńkie zyłki musiały popekać przy rozciaganiu macicy dzis maz malował korytarz wybrałam turkus i cholera za ciemny wyszedł i nie mam pomysłu jak go troszkę rozjaśnić mamy korytarz 3 na 3.5 metra taki prawie kwadrat ale na kazdej ścianie drzwi a na jednej nawet 2 pary mamy zamiar kupic szafę jasną i zmienic oświetlenie bo jest 1 kinkiet z kloszem w sufit może bedzie jaśniej