Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny co tam u was u mnie po staremu mdłosci nadal sa ale duzo mniejsze szybko sie mecze nie mam na nic siły i energii nic mi sie nie chce w chacie syf ale co tam jutro ogarnę ( chyba) kurcze boli mnie dzis głowa rano padał deszcz potem słoneczko i teraz znowu pogoda pod psem deszczowo szaro i buro oszalec idzie z ta pogodą .
Ide wykapac ta moją france mała bo juz mi majaczy -
Dziewczyny potrzebuję pomocy, jak to u was jest... Dziś mam 10dc test owulacyjny negatywny ale już powoli kreska jest coraz wyrażniejsza, tyle że strasznie mnie wysypało na twarzy i na szyi,takie bolące krostki trądzikowe . Zazwyczaj cera przed i w trakcie owulacji była u mnie ładna. Czy któraś z was ma gorszą cerę przed owulacją?
-
witajcie dziś przezyłam chwile grozy masakra dosłownie koło 12 poszłam siku i gdzy sie podcierałam zobaczyłam maleńkie czerwone plamki zawał na miejscu maz poszedł po córke a mi kazał lezeć od 13 do 16 lezałam i sie nie ruszałam na szczescie wiecej tych kropek nie widziałam jak jutro sie to powtórzy kierunek pogotowie oszalec idzie ja już chce 19 kwiecień i wizyte a tu jeszcze półtora tygodnia oby szybko to zleciało