Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok dziewczyny dzięki za te informacje Przecież mi też raz się "prawie" udało być w ciąży, więc pewnie nie ma tragedii
Cookie daj znać po wizycie co Ci gin powiedział Na pewno będzie ok. Ja jak byłam u gin pare dni po tej @, która zniszyła moją młodziutką ciążę, to już prawie nic tam nie było i już jajniki pracowały, więc na bank będzie u Ciebie już czysto
Aaaa cudnie, że też lubisz escape roomypolly8725 lubi tę wiadomość
-
kamika nie chciałam polubić. nienawidze z telefonu oglądac owu ;/
-
Ech a u mnie 2 mięśniaki i polip? chyba. w przyszły czwartek mam badanie SIS-po wypełnieniu jamy macicy płynem można dokładnie ocenić co się w niej kryje. oczywiście na kolejny miesiąc antykoncepcja. o transferze zapominamy na miesiac znowu ;/ Ja ju nie mam siły na to wszystko. mąż skomentował,że nawet już sie nie zdziwił,że zawsze coś u nas wyskakuje. Ja w sumie tez nie. Czuje sie jakbym miała rozpaść sie na kawałki i ciężko bedzie mi sie pozbierac
-
Mial byc ma jutro ale nie wytrzymalam.. Musialam sprawdzic inny dzis i co? I jest cien. Zrobilam kilka zdjec bo nie moge aparatem uchwycic dobrze ale na tych powinno byc widac. Na zywo wyrazniejszy..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eeb222fe8866.jpg
A z daleka wyglada tak.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/429e54aacc4d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 19:46
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kamilka tak maz już mi dogaduje smieje się że do wakacji windę musi mi zmontowac bo po schodach jak wchodze to juz sapie jak cholera i mówi do mnie sapiacy pingwin
Polly przykro mi ale uwierz że znajdziesz siły i maz tez my tez sie załamaliśmy po poronieniu miał być nawet rozwód ale gdzies tam maz mia wiecej wiary że sie uda niz ja i teraz on tez mi powtarzał nic na siłe w dupe z tymi testami owu ze sluzem i z seksem na siłe na już teraz natychmiast mówił że na wszystko bedzie czas dacie rade Bedzie dobrze
Rosax no wdac cień i to nie taki mały superpolly8725 lubi tę wiadomość
-
Rosax ja widzę cienie u Ciebie bez więszego wpatrywania się ! Leć na bętę jutro ! Napisałam do Ciebie na priv luknij proszę
Polly kurcze nie znam się, ale domyślam że lekko nie jest Nie poddawajcie się ! Dobrze, że Cię badają i niedługo dojdą co się dzieje Ja mocno wierze, że Wam się udarosax3, polly8725 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolly8725 wrote:Ech a u mnie 2 mięśniaki i polip? chyba. w przyszły czwartek mam badanie SIS-po wypełnieniu jamy macicy płynem można dokładnie ocenić co się w niej kryje. oczywiście na kolejny miesiąc antykoncepcja. o transferze zapominamy na miesiac znowu ;/ Ja ju nie mam siły na to wszystko. mąż skomentował,że nawet już sie nie zdziwił,że zawsze coś u nas wyskakuje. Ja w sumie tez nie. Czuje sie jakbym miała rozpaść sie na kawałki i ciężko bedzie mi sie pozbierac
Oj kochana, ja mam wrażenie ze co miesiąc się rozpadam. W dniu okresu wydaje mi się ze to juz koniec, ze nie zniose wiecej. Kilka dni pozniej jest lepiej, nadzieja wraca. U Ciebie też będzie dobrze, na pewno. Sprawdz co sie dzieje i działajcie dalej. Ja tylko Ci powiem ze robiąc test chyba bardziej bym się zdzwiwiła jakbym zobaczyla dwie kreski i w sumie...sama nie wiem jaka by była moja reakcja...? Mam wrażenie ze niedowierzanie nie pozwoliłoby mi się cieszyc tym od początku . Mam nadzieję ze będzie mi dane się przekonac do konca tego roku... -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Mial byc ma jutro ale nie wytrzymalam.. Musialam sprawdzic inny dzis i co? I jest cien. Zrobilam kilka zdjec bo nie moge aparatem uchwycic dobrze ale na tych powinno byc widac. Na zywo wyrazniejszy..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eeb222fe8866.jpg
A z daleka wyglada tak.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/429e54aacc4d.jpg
Rob teścior z pierwszym sikiem i lec na bete
czekam z niecierpliwościa na efekty!!! -
Ja nie mam jak bety zrobic.
Mieszkam w niemczech. Musze isc do ginekologa i poprosic by mi zrobil.. Puki co chce siknac jutro z rana i postarac soe jak najszybciej dotrzec po lutke do gina.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny... U nas słaba morfologia, tylko 3% (norma od 4) reszta wyników ok. Zastanawiamy sie czy isc do androloga czy dać sobie jeszcze 2 miesiące i suplementowac sie.
Wczoraj byłam tez u nowej endo.... zamieniła mi bromek na dostinex... podobno lepszy, mam brać 1/2 tabletki na tydzień, minusem jest cena ;( kupiłam i wieczorem siadłam i czytam opinie, ze przynajmniej przez miesiac wczesniej przed planowana ciąża nie powinno sie go jeść, lekarka nic takiego nie wspomniała, powiedziała tylko, ze jesli ciąża sie potwierdzi, to odstawić. A na bromku lekarze mówili, ze bedą powoli wycofywać lek. Mieszane odczucia.
Teraz najważniejsze jest poprawić żołnierzyki. -
nick nieaktualnyRosolina. U nas w listopadzie na początku miesiącu morfologia 2%. Ruchliwość na granicy normy. Zmniejszona ilość ejakulatu czy jakoś tak. Od razu poszlismy z tym do androloga. Byłam załamana. Mąż dostał suplementy i CLO. 9 grudnia zmajstrowaliśmy Alę
Takze głowa do gory, cycki do przodu, idźcie po suplementacje do androloga ale wskakuj na męża w dni płodne ( i nie tylko ) i nie mysl o wynikach -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ja nie mam jak bety zrobic.
Mieszkam w niemczech. Musze isc do ginekologa i poprosic by mi zrobil.. Puki co chce siknac jutro z rana i postarac soe jak najszybciej dotrzec po lutke do gina.
Jutro rano...łeeeee, myslałam ze dzisiaj
No to trzymam kciuki za jutro! Pewnie bedzie juz ładna kreska -
witajcie własnie zaczęłam 4 miesiąc ciazy 2 trymestr mam nadzieje że bedzie szczęsliwy i z niecierpliwością czekam na wizyte we wtorek i na pierwsze kopniaki
Bitwa o imiona trwa wierze że bedzie chłopak bo nie bedzie problemu z imieniem bedzie Kubuś ale z dziewczynka mamy problem Julka chce Zosie ( i to by mi pasowało natomast Zofia juz mi nie pasuje ;( ) a maż chce Natalkę i próbuje namówić Julke na Natalkę jak na razie cienko mu to idzie heherosax3 lubi tę wiadomość
-
my sie dogadalismy juz 13 lat temu że dla synka wybieram ja i ma byc Jakub Gwidon a dla córeczki wybiera on i wybrał julke i teraz Natalke mi jakos ta Natalka bardziej pasuje ja na poczatku mu powiedziałam że mi sie podoba Lilianna ale oz stwierdziła że sa za podobne Julka Lilka bedzie mu sie mylic i wybrał Natalkę
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie, u mnie lipa.
Lekarz powiedział, że mam jechać do Warszawy do prof Jerzak, specjalistki od immunologicznych przyczyn poronień, bo jego zdaniem tylko to wchodzi w grę. Był nieco zdziwiony, że sama doszłam do tych samych wniosków i już zdążyłam umówić się do poradni do Będzina. Dostałam receptę na zastrzyki chyba przeciwzakrzepowe które mam brać od razu przy cieniu cienia na teście. Jestem mocno podłamana i ciężko mi wierzyć w happy end. I mam prośbę do osób, które zerkają na ten wątek i może wiedzą coś więcej na temat immunologii i prof Jerzak - proszę o kontakt i pomoc. Dzięki!
Jak tam testujące? Kamika i Ania??
Zosia to piękne imię, Karola:)
Rosolina, o dostinexie słyszałam, ale nie pomogę, bo wiem tyle co Ty.
Sylwia ma rację - od razu do androloga, nie ma co czekać. Poszukaj na wątku CLO Angie31 - ona jest specjalistką a jaka ilość tych plemników? -
ja mam ciagle nadzieje że zmajstrowaliśmy Kubusia Julka tez marzy o braciszku i o siostrze na razie nie chce słyszeć i nie wiem czy ta Zosie wymysliła sobie po to by podroczyć się z tatusiem oni uwielbiaja się "kłócić"o imię dla dziewczynki