Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Słońce, 9 dc to wręcz niewskazany jest to owulacji - jajeczko za szybko jak urośnie to endometrium może nie zdążyć i wtedy też może być problem. Rób sobie testy owu spokojnie:) ja w śr miałam 16mm pęcherzyk, ale na prawym jajniku, który chyba jest przyblokowany.
Ale jak to przyblokowany, że niedrożny? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Jezeli jeden jajowod jest drozny i dziala to chyba nie
Aaa, ja nawet nie wiem jakie są procedury i co się praktykuje. Jako dla laika jeden jajowód drożny więcej większa szansa na ciąże
Oczywiście słyszałam tez o historii gdzie owulacja była po stronie rzekomo niedrożnego jajowodu, a wyszła ciąża . Takiej niespodzianki Ci życzę! -
Hejo kobietki !
Dawno mnie tu nie było, ale też nie potrafię pomóc bo ja żadnych badań prócz podstawowych nie robiła, nie czytałam. Póki co wypoczywac od staranek bo i tak nie możemy. Jedyne co ostatnio sie dowiedziałam, że bede miała wycinany nowotwór 30 maja ( jupi). Dzisiaj strasznie boli mnie macica nie wiem czemu. Tak jak po zabiegu przy chodzeniu. Może znowu jakaś torbiel? -
hej inaa dobrze że masz juz termin operacji . A powiedz co z adopcja jak z mezem mam nadzieje że wszytko ok
U mnie dobrze we wtorek wizyta i juz sie denerwuje oby było wszytko ok juz tak przytyłam że sie w nic nie mieszcze masakra we wtorek musze cos na tyłek kupic bo bede goa chodzic -
Inaa to świetnie wieści Będę 3mać kciuki za operację
Ja też się tutaj mniej ostatnio odzywam...też nie umiem sie wypowiedzieć na temat tych badań o których piszecie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie u Was dobrze.
Ja tylko informuję że w 9dpo (wczoraj) wyszedł mi cień na teście i jak ta głupia poleciałam na betę, która wyszła negatywna ;( Także już mam nikłe nadzieje na ten cykl, mimo że czuję się bardzo podobnie do zeszłego cyklu kiedy byla biochemiczna. @ ma czas do poniedziałku lub wtorku....znając życie pojawi się później znów robiąc mi zbędną nadzieje tak już mnie to zaczyna trochę dołować no ale cóż poradzic
-
Inaa! Super wiadomość!
Kamika... Nie dobrze, ale działamy dalej ostro! Wiosna w końcu musi przynieść jakieś nowości, w końcu wszystko budzi sie do życia!
U nas... zakupiłam pełno orzechow, cytrusy i witaminę e, skoro wzmaga sie przed lekarzem, to niech chociaż to je, moze sie poprawi cos. W związku z tym, ze jest kiepsko, to nawet temp mi sie nie chce mierzyć. A tak w ogole to doszłam do wniosku, ze to chyba nie potrzebne, bo ovu i tak wyznacza owulacje po fakcie, a ja tylko gapie sie w te wykresy, pewnie tylko zdam sie na obśerwacje śluzu, i wiedzę z poprzednich cykli.
Dziś tak pięknie swieci słońce w krk, pewnie na rower pójdziemy. Udanej niedzieli trollinki. -
A u nas cala noc i pol dnia lalo. Do kitu to wsztystko. Maz sie na mnue obrazil i nie odzywa sie. Mam wrasenie,ze za kazda wizyta w klinice coraz gorzej sie dogadujemy. Taki jest opryskliwy czasem i nie mily jakby mnie o wsztstko obwinial. Ja sama mam dosc. Nie umiem sobie z tym radzic w pojedynke a nie wiem jak z nim o tym pogadac bo nie rozmawia ze mna
-
Kamika trzymam kciuki
-
Kurde Polly to nie dobrze Jakoś musicie pogadać, bo tak być nie powinno. Powiedział Ci wprost cos takiego, że to z Twojej winy nie macie dziecka ? Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła jakby mi tak mój palnął albo ja jemu....
Może poczekaj dzień czy 2. Albo sam pęknie i zacznie rozmawiać a jak nie to Ty ochloniesz przez ten czas i pogadasz z nim jakos Bedzie dobrze nie łam się
Ja leżę, bo się mega słabo czuje. Brzuch boli coraz bardziej a właściwie jajniki chyba, biegam do toalety co chwile, bo wydaje mi się że @ przylazła a tam nic..... Chyba zaraz pójdę spać, bo z zaśnięciem nie bede miala problemu i prześpię resztę tego słabego dnia....Najfajniej to by było przespać wszystkie dni aż do przyjścia @....wtedy się obudzić zobaczyć że przylazła, przespać jeszcze cały czas jej trwania, a potem wrócić do życia. Zazdroszczę zwierzakom które zapadają w sen zimowy -
NIe powiedział mi tego i tylko tak jakoś mam odczucie. Od tej ostatniej wiyzty taki jest dziwny. Nie wiem,może dlatego jest marudny bo jest przeziębiony,albo dlatego,że 32 latka skonczył Teraz juz w sumie ze mną rozmawia, NIe wiem pogdam z nim pózniej.
Też bym chciała wszystko przespać,wiem co czujesz doskonale. Ale jak co miesiąc,troche smutku i żalu a potem znowu starania -
Hej dziewczyny:) My dziś byliśmy z mężem w Dolinie Kościeliskiej (mamy gdziś z 60 km do Zakopanego)i było cudownie....:)postanowiłam chodzić na spacery-biegać nie lubię- może zrzucę parę kg przydałoby się mi to
Ania-nowa ja też miałam bardzo skąpą miesiączkę-aż dziwne.
Polly a może go to troszkę przerasta....-mój np. boi się jak piernik iść na badania-boi się wyników.