Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć moje drogie. Dzis nad morzem słońce, więc choć tyle dobrego.
Za godzinę muszę brać się za pracę, więc mam jeszcze chwilkę na druga kawe i parę plot
Cookie- jak tam Twoja owulacja? Bo to chyba juz po co? Może jednak coś sie tam przeciśnie
Inaa- mnie też tak czasem boli, zwykle to jest okres okołoowulacyjny- nie wiem, w jakiej fazie cyklu jesteś. Trzymam kciuki za wycinki tego dziada!!! Niech sie odczepi i juz nigdy nie wraca
Karola- trzymam kciuki za wtorek- przecież wiesz, ze będzie dobrze , czekam z niecierpliwościa na wieści
Kamika, a jaki test robiłaś? Bo mnie najmniej co pokazało to 0,5 na teście z superpharmu. Może po prostu troche za wczesnie? A jaka beta wyszła, kompletne zero czy jakiś ogonek był?
Rosolina, nie przekonasz męża jakoś? U nas jest o tyle dobrze ze sam proponuje ze pojdzie do lekarza , efektem jego dyscypliny jest naprawdę znaczne poprawienie paramtrów nasienia, chyba gdzies pisałam, około 3x lepsze.
Polly- ja myślę ze jemu po prostu też jest cięzko tylko może nie chce za bardzo się uzewnętrzniać, nie sadze zeby było to obwinianie Ciebie. A może na chwilę zapomnijcie o tym i wyjedzcie gdzies? Wiesz, dziecko dzieckiem, ale jak małżenstwo sie posypie to radości z rodzicielstwa juz takiej nie będzie...Wiem, ze czasem jest ciężko. My mamy dziecko + nie mamy zdiagnozowanych zadnych przeszkód, więc mogę zakładać ze w koncu się uda. Ale czasem mi cierpliwości brak i u nas to chyba ja częściej warczę na męża i faktycznie wyglada to chyba tak, jakbym byla zła na niego. Na szczęście ostatnio zmieniło się to o tyle ze mam takiego mega doła tylko w dniu @, wiec go wcześniej uprzedzam . Kochacie się, przeskoczycie to. Najważniejsze że jesteście razem. Może mu to powiedz? A jesli mowisz, to moze powtarzaj , niech wie, że jest najwazniejszy i niezależnie od wszystkiego będziesz go kochala i nic tego nie zmieni
Ania-nowa- u mnie tez mega skapa na tyle, ze po @ robiłam test. . Kurcze, nie rozumiem facetów, boją sie wyników? przecież to nie wyrok, to morfologia która można łatwo poprawic. To tak, jakby szedł na badanie krwi i dowiedział sie ze musi suplementować żelazo , weźcie Wy tych swoich facetów do pionu postawcie
Antylopaa- jak się czujesz kochana? Kiedy jakaś wizyta?
A ja już sie denerwuje przed jutrzejsza wizyta u gina. Co prawda dopiero wieczorem, ale juz sie zaczyna nerwówka . Ja raczej wiem, co usłysze...Jesli faktycznie nic się nie wykluje, to od nastepnego cyklu chce zacząć stymulacje. Zastanawiam się tez nad wizyta w klinice niepłodności, no bo to juz bedzie 12 cs...ja mam tyle lat ile mam, wiec nie ma na co czekać. Może wskażą nam jakieś badanie do porobienia. Konsultacja nie zaszkodzi, a zadnych drastycznych kroków na razie nie zakładam
Dobrego dnia dziewczyny- jakoś tak tutaj coraz mniej się pisze, albo mi się wydaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 07:15
-
nick nieaktualnyKamika, jeśli faktycznie nic nie bedzie, to ja juz tez nie kupuje facelle. One sa chyba zbyt czułe. Ja słysząłam, ze tak naprawdę rzadko kiedy w organizmie kobiety jest poziom bety 0,00, a ponieważ ten test jest tak czuły to wykrywa nawet najmniejsze stężenie, które nie musi nic znaczyć. Kup może jutro jakis inny, normalny test i powtórz. Współczuje, bo ja tez miałam kilka razy sytuację cieni cienia, pojawia sie nadzieja a potem dupa
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki Kamila czekamy na wieści z wizyty .
Moj dzis wymyslił sobie krokiety na obiad i kolacje zawsze smazyłam koło 30 nalesników i tyle tez miała krokietów spokój z obiadami i kolacjami na 3 dni ale dzis mnie szlak trafiał cała miska ciasta a tylko 13 nalesników tak sie cholery paliły i przyklejały że kurwami tak rzucałam że szok dobrze że mała w przedszkolu ale na dzis na obiad i kolacje bedą a na jutro zrobie makaron z tymi tym farszem z krokietów . nie wiem czy to z nerów przed jutrzejsza wizytą czy co ale mnie juz telepie jak ogladalismy fotki z mojej ciazy z julka to w 4 miesiącu juz miałam większy brzuszek teraz taka mała piłeczka ale wierze że jest wszytko Ok -
Sylwia, u mnie w miarę dobrze, nie mogę narzekać , ale sklamie mówiąc, że nic mi nie dolega. Mam cały dzień mdłości i boli mnie brzuch. Raz też już wymiotowalam. Nie mogę wachac niczego i wejście do kuchni sprawia, że mdli mnie jeszcze bardziej. Jestem głodna, ale tak naprawdę nic nie mogę jeść. To tyle z rewelacji ciazowych, które Ty sama pewnie doskonale znasz:-) aaaa no i staniki mam już za ciasne. No i pojawiają się powoli te mityczne żyły hehe.
Wizytę mam 11.04 (na fundusz) ale wcześniej zamówiłam sobie prywatnie (03.03) żeby posłuchać serduszka. Ta wizyta 11.05 ma trwać ponad godzinę(kazał zarezerwować kilka numerów pod rząd w rejestracji) więc mam nadzieję, że porządnie się mną zajmie no i założy kartę ciąży.
Udało się w cyklu
-
No to juz wiem skad u mnie cienie na testach. Torbiel 25 mm..... Duphaston na wywolanie @ 5 dni po dwie tabletki. W kolejnym cyklu 1 tabletka dziennie miedzy 16 a 25 dniem cyklu. Mam wrocic do brania bromka 1/2 tabletki.na noc.... I co z tego ze temperatura pokazala owulacje i progesteron dobry jak pecherzyk nie pekl i zrobila sie torbiel ???? Szlak by to !
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:No to juz wiem skad u mnie cienie na testach. Torbiel 25 mm..... Duphaston na wywolanie @ 5 dni po dwie tabletki. W kolejnym cyklu 1 tabletka dziennie miedzy 16 a 25 dniem cyklu. Mam wrocic do brania bromka 1/2 tabletki.na noc.... I co z tego ze temperatura pokazala owulacje i progesteron dobry jak pecherzyk nie pekl i zrobila sie torbiel ???? Szlak by to !
Niestety, ja przy mojej torbieli tez miałam podwyższona temperature...
Podobno to częste. Wiesz, teraz najwazniejsze to zeby ta torbiel się wchłoneła.
Przykro mi ze kolejny cykl stracony -
No niestety jest jak jest. Jestem już w domu, zjem obiad i jak będę jechać na zajęcia o 16 to wstąpię do apteki po ten duphaston....Teraz już wiem czemu mnie tak jajnik boli od kilku dni Mam też kupić Acti folik (czyli aktywną wersje kwasu foliowego w wiekszej dawce)
-
Polly, trzymam kciuki, nie jestes sama! Jak potrzebujesz pogadac to pisz tu albo na grupie albo w wiadomosci priw-wiem jak wazne jest zeby ktos wysluchal. I Kamika ma racje, najwazniejszy jest zwiazek, bo to jest fundament do stworzenia rodziny.
Sylwia,dzieki za pamiec:) u mnie wczoraj test owu pozytywny i teraz czekam, ale bardziej na wizyte u immunologa (przyszla sr) i w klinice (przyszly czw). Mam juz troche pomyslow w glowie,ale zobaczymy. W sr jade zrobic morfologie z rozmazem i proteinogram (dla immunologa) i prolaktyne dla siebie kontrolnie jak sie ma po 3 miesiach prawie kuracji bromkiem.
Antylopa, wszystko dalabym za te dolegliwosci,bo one sa dobrym znakiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 21:05
-
Kobietki ide spac może nocka szybciej minie o 8 jade do mamy zaprowadze jej Julke i lece do lekarza stresik jest ale wierze że bedzie wszytko ok musi byc trzymajcie kciuki dam znac wieczorkiem jak wróce
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:Kobietki ide spac może nocka szybciej minie o 8 jade do mamy zaprowadze jej Julke i lece do lekarza stresik jest ale wierze że bedzie wszytko ok musi byc trzymajcie kciuki dam znac wieczorkiem jak wróce
Karola, czekamy