X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • antonna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 23:31

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Teraz to juz chyba nie cienie!! Testy robione dzis (12dpo) po godzinie 17!!
    Facelle nie uwiezylam wiec pobieglam po clearblue i juz wieze ;D
    Ale cholernie sie boje!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfc2d2b2057d.jpg
    gratulację trzymam kciuki by było wszytko ok

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 23:32

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Antonna nie zazdroszczę tego co bedziesz dziś przeżywać. Miejmy nadzieję, że nikt Cię nie bedzie dręczył takimi pytaniami :) A jak ktoś Ci coś powie to przyjdz się do nas wygadać i bedzie ok :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Armadilko Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki,
    pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco.
    Dawno mnie nie bylo bo duzo sie dzialo, chce Was prosic o pomoc, o wyrazenie wlasnego zdania, PRZEPRASZAM, ze nie dotyczy ono ciazy itp, ale nie mam z kim o tym pogadac,

zaczne od tego, ze moj narzeczony jest bardzo ambitny. Nie wystarcza mu to co ma, chce czegos wiecej, wiem, ze bardzo mu zalezy na podrozach, obecnie mieszkamy w Irlandii ale wiem, ze on nie chce tu byc na stale, tylko szuka innego miejsca. Ostatnio duzo mowil o wyjechaniu do Azji na jakis czas, poznaniu nowych ludzi, zwiedzaniu, pomocy tamtejszym, jak najtanszym kosztem. Ja sie do tego nie nadaje, zreszta wcale mnie tam nie ciagnie, ale sama mu zaproponowalam by pojechal, by to zrobil, by spelnil swe marzenie. Pol roku to nie tak dlugo znowu, ale.... spotkalo sie to z dezaprobata naszych rodzicow, bo jak, bo po co, bo co pozniej, bo przeciez w przyszlym roku macie slub i jak to bedzie? Sama zaczynam miec mega watpliwosci, czy dobrze zrobilam, chcialam Go wesprzec, bo wiem ze po slubie juz nigdzie nie pojedzie bo chcemy odrazu zachodzic w ciaze, ale czy to nie bedzie zbyt pozno? ja bede po 29tym rokiem zycia? a co jesli on dojdzie do wniosku ze jednak slubu nie chce? kochane poratujcie mnie Wasza obiektywna opinia. Ja nie chce pozniej, po slubie slyszec, ze moglem to zrobic, ach, szkoda ze sie nie udalo, bo bede miala zal do niego ze tak gada ale i do siebie, wiedzac ze moj maz nie jest szczesliwy....
    prosze o jakies rady i przepraszam, ze nie na temat

• antonna Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ja mam dzis mega kaca śwetowalismy wczoraj z moim naszą 6 rocznicę ślubu która jest dzisiaj oj wypilo sie troszkę no i co nieco też było ;) były tez smiech radość no i łzy ze szcześcia ale i ze smutku bo nie tak miały wygladac te nasze dni ale wiemy że bedzie dobrze musi być i że na 7 nasza rocznice bedziemy już we 4 :)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Armadilko. Tak jak Antonna uważam że dość nieciekawa sytuacja :/ Ciężko coś w tej sytuacji doradzić, ale tak się próbuje wczuć w Twoją rolę i myślę co ja bym zrobila. Powiem Ci tak jak dla mnie chyba jedynym wyjsciem by było wspólne podrózowanie, ale nie jakieś pół roku, bo w dodatku macie ślub nie długo, staracie sie o dziecko i to jest konflikt interesów troche moim zdaniem. Owszem wakacje maksymalnie miesięczne to ok. Jak Was stać i Twój facet chce tak podróżować to możecie 4 razy w roku czy i więcej. To tak troche wygląda jakbyscie byli razem, ale każde z Was miało inny pomysł na swoje zycie. Nie widzę w tym jakiejś wspolnej drogi lub kompromisu. Musicie chyba takowy wypracować, bo pół roczny wyjazd bez Ciebie ? Sory, ja mam duże pokłady zaufania ale nie wyobrazam sobie, że wyjezdza na pół roku bo ma takie widzimisie i tak sobie żyjemy osobno....on sobie zwiedza i pomaga ludziom a ja w szarej codzienności....

A z drugiej strony mówisz: "bo wiem ze po ślubie juz nigdzie nie pojedzie...." dla mnie to brzmi jakby małżenstwo miało byc jakimś więzieniem i nic dobrego poza płodzeniem dzieci miałoby Was juz nie spotkać. Nie lepiej pójśc na kompromis w postaci wspolnych wakacji czy wyjazdów raz na jakiś czas ? Albo przeprowadzka ale wtedy to juz oboje, bo weług mnie zwiazki na odległośc nie często dają radę przetrwać....

Cięzko powiedzieć, sama musisz podjąć decyzję. Może za dużo na raz wszystko planujecie... A to że bedziecie sie starac zaraz po slubie, nie oznacza że od razu sie uda, wiec trzeba miec jakies życie poza staraniami żeby nie zwariować.

Antonna jestem z Ciebie dumna <3 Dałaś radę :)

U mnie wykres świruje i zastanawiam się kiedy testować bo mam allegrowy zapas ciążowych :P A co mi tam, szanse są marne ale posikać na patyki dla sportu można co nie ?? :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hah mam nadzieję że Ci wyjdzie pozytyw :P U mnie to raczej mało realne wiec 3mam kciuki ;*

No i za badania męża też ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna Kamika a ja trzymam za was obie kciuki dolaczcie do nas bo mdłości dołączają coraz bardziej z chęcią oddam ;)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochana <3 myślałam dziś o Tobie ;) jak się czujesz i jakie wieści ? Mam nadzieje że dajesz rade jesć przy tych mdłościach :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Armadilko Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pol roku dlatego, ze chce odwiedzic kilka krai. nie powiedziane ze beda to rowne 6miesiecy. moze bedzie krocej. chce nawiazac kilka znajomosci bo w przyszlosci chce miec swoj wlasny biznes i uwaza, ze kazdy kontakt za granica bedzie przydatny. ja nie jade, dlatego, ze nie zwolnie sie z pracy, gdy zbieram na slub, moj A.moze sobie na to pozwolic, dlatego, ze mial juz wczesniej oszczednosci, ktore teraz przeznaczamy na wesele. po drugie mnie tam nie ciagnie, a jak bedziemy po slubie, to owszem, bedziemy podrozowac, ale majac dziecko sam by nie wyjechal, nawet by nie chcial, bo bardzo chce miec rodzine. oczywiscie tez nie chce mnie tu zostawic samej, uwaza, ze lepiej bylo by gdybysmy pojechali razem, ale pol roku to nie wiecznosc, a ja mysle, ze nie moge Go stopowac, tylko moim zdaniem, kobieta powinna pozwolic facetowi rozwinac skrzydla i wspierac Go w tym co robi. jesli nie zechce wrocic, to bedzie to znaczylo, ze tak bylo pisane, ze predzej czy pozniej chcialby wyjechac, postawil by na swoim, a wtedy bylo by duzo gorzej, mysle ze dobrze robie, choc mam watpliwosci, ale w glebi serca widze, ze on sie cieszy i ze ma wsparcie we mnie. wiem jak to odbieracie, ze mnie zostawia itp, ale jest przeciez skype, viber itd. poza tym mysle, ze to tez kwestia zaufania i ze to nas wzmocni.
    dzieki kochane;-)

Wysłany: 16 maja 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika wieści nowych nie mam bo wizytę mam za tydzień dopiero jedyne co nowego to bardzo źle się czuję mdłości mi bardzo dokuczaja i przyplatala mi się infekcja lekarz kazał mi stosować iladian Direct Plus ale nie wiem czy mi to pomoże. Brzuszek czasami boli i siusiam częściej poza tym cieszymy się z mężem i nie możemy się doczekać kolejnej wizyty.

Więc testujcie i wy ja straciłam nadzieję ze się uda bo niczym się ten cykl nie różnił a jednak ;)
    Wiem ze wyniki różnych badań was łamią ale nie poddawajcie się. Do stworzenia maleństwa potrzebny jest ten JEDEN i o tym myślcie ze zawsze mógł trafić :) wierzę w to mocno i wspieram was wszystkie na tym wątku <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 17:09

kamika23 lubi tę wiadomość

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super rosax, ogromne gratulacje :)

Pełna Nadziei, chętnie przejmiemy Twoje dolegliwości :D każda po trochu :D

Eh, Armadilko... Dla sytuacja mega słaba :( zacznę od kwestii oszczędności na ślub - trochę to niesprawiedliwe, że on pewnie zarabiając więcej ma tyle samo wyłożyć na ślub? Słabo, że przez to masz zostać tutaj na miejscu, a on ma wyjechać? Tak to zrozumiałam, że to jest główny problem? Jeśli już, to ja to widzę tak, że WSPÓLNIE zbieracie na ślub określoną kwotę (co z tego, że on może więcej zbierze?) i WSPÓLNIE wyjeżdżacie... Wiesz 2 tygodnie, czy nawet 4 to jeszcze rozumiem, że można spędzić osobno... Ale więcej? To trochę wtedy brzmi tak, że siebie nie potrzebujecie. Oczywiście, bardzo upraszczam, bo są różne sytuacje. Wy jednak nie jesteście w takiej sytuacji, że on MUSI wyjechać, a Ty MUSISZ zostać. Więc nie wiem czy to jest dobry pomysł...
    A w ogóle to super opcja jeździć po świecie jak dla mnie! Przemyśl to, może jednak byś chciała kawałek świata zobaczyć? :)
    Jeśli on musi odpocząć, nie wiem odciąć się od wszystkiego, to niech wyjedzie gdzieś na weekend i pomyśli, ale nie na pół roku :( jednak taki związek na odległość rzadko dobrze się kończy, tak jak mówi kamika.
    Zrobisz jak uważasz, to jest tylko moje zdanie, ale ja mimo wszystko nie chciałabym takiej sytuacji. Wcale nie musisz tego przedstawić mu tak, że mu zabraniasz, czy nie pozwalasz, tylko, że wolałabyś... ;)
    Nie uważam jednak, żeby to miałoby Was wzmocnić :( ale oczywiście, to jest Wasza decyzja. Jednak przemyślcie ją dokładnie...

kamika23 lubi tę wiadomość

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • antonna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna Nadziei to 3maj sie i walcz z infekcją :) Na pewno wszystko bedzie dobrze na USG :)

Armadilko zgadzam się ze wszystkim co napisała Lizzinka i Antonna. Musicie to razem przemyśleć i przegadać ;) Oby było wszystko dobrze miedzy Wami ;)

Powiem Wam, że martwię się wyglądem mojego wykresu. Jest naprawdę dziwny. to co się dzieje w tym cyklu po owulacji to totalny miszmasz....:/ Myślicie że to może być sprawka duphastonu ? Niby wszedzie piszą że on nie powinien wpływać na temperaturę szczegolnie przy dawce 1 tabletki dziennie jak to ja zażywam.... Tak to wygląda, jakby w każdej chwili miała przyjść @....

ckaidqk34aroni5a.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png

Wysłany: 17 maja 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki antonna za info ale nie wiem czy to infekcja grzybicza czy bakteryjna kombinuje już na wszelkie sposoby może coś zadziała ;)

Dziś odebrałam wyniki badań muszę wygooglac ich interpretacje i poznałam dziś swoją grupę krwi mam 0 Rh- I dziś mój mąż również zrobił sobie takie badanie chcemy wiedzieć na przyszłość :)

Gdzie jest antylopa jak się czujesz i co u Ciebie ?

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ