Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane !!! :*
Otóż ślub był cudowny wzruszający i piękny wesele zabawne i wesołe czułam sie wyjątkowo i mój mąż stara się bym cały czas się czuła tak wyjątkowo.
Odnośnie ciąży dziś na 17.30 mam pierwszą wizytę więc trzymajcie kciuki bo bardzo się stresujemy mąż jedzie ze mną co prawda będzie siedział w samochodzie ale będę czuła się bezpieczniej.
Kamika gratuluję zdania prawka ja pamiętam swoje szczęście jak zdałam aż się poplakalam -
hej dziewczyny
Pełna Nadziei wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :* I to takie pięknej, bo od razu z fasolką pod sercem
Daj znać po wizycie i 3mam kciuki :*
Antonna co do mojej owulacji, wychodzi na to że chyba była wczoraj. Testy owu już słabsze, a dziś tempka zaczeła iść w górę, choć bardzo niewielki to był skok. I właśnie zastanawiam się, czy czekać 2 dni aż mi OF potwierdzi owulkę, czy dziś lub jutro zacząć brać duphaston ! Kobiety powiedzcie mi co robić proszę. Luknijcie na wykres czy coś. Mam brać 1 tabletke dziennie przez 10 dni. Tylko kiedy zaczac?
Dzięki za gratki Jaram się tym egzaminem bardzo, szukamy samochodu i czekam aż bedzie gotowy plastik do odioru. Za jakieś 2 tygodnie już powinien byćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:41
-
nick nieaktualnyCześć Kamika. Wydaje mi się, że ovu wyznaczy Tobie owulacje na dziś dopiero, o ile jutro będzie skok i temp wyższa od 6 poprzednich (taki jest system) po trzech wyższych dopiero pozuje wyznaczona owulacje. Nie przerywaj starań i wstrzymaj się jeszcze chwilkę z dupkiem, ale jak koniecznie chcesz wziąć to weź bo on owulacji nie blokuje. Powodzenia oby kolejny egzamin był zdany w tym miesiącu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:48
Kocimietkaa lubi tę wiadomość
-
hm no też czytałam że nie blokuje, szczegolnie przy dawce 1x1, wiec juz sama nie wiem co zrobić....przedłużać cykl czekając na potwierdzenie przez temperaturę, czy zaryzykować że nie zablokuje owulki jesli sie przesunie i zacząc brac dupka.... ah dylematy
-
nick nieaktualny
-
Tak więc z wizyty wiem tyle. Lekarz z miesiączki olbiczyl 5-6 tyg ale z usg powiedział ze 4 bo dopiero jest pęcherzyk i dopiero tworzy się zarodek bo jest taki przecinek. Powiedział ze nieregularnie miesiaczkowalam i musiała być późna owulka. Za dwa tyg kolejna wizyta
antonna, Lizzinka, inaa lubią tę wiadomość
-
Pełna Nadziei wrote:Tak więc z wizyty wiem tyle. Lekarz z miesiączki olbiczyl 5-6 tyg ale z usg powiedział ze 4 bo dopiero jest pęcherzyk i dopiero tworzy się zarodek bo jest taki przecinek. Powiedział ze nieregularnie miesiaczkowalam i musiała być późna owulka. Za dwa tyg kolejna wizyta
-
Hej Antonna
Czuje się ok fizycznie oczywiście jakos daje radę z dnia na dzień jest lepiej co prawda nie tak miał wygladac maj bo same szczesliwe dni przede mną 12 mja mija 13lat z moim mezem 15 maja 6 rocznica ślubu a 18 maja 4 urodzinki Julki no i 26 mja dzień matki tak bardzo chciałam miec pod swoim sercem 2 serce ale nie wyszło moim marzeniem było to by dowiedzieć się 17 mja kto buszuje w brzuszku mialam nadzieję ze się dowiem i powiem Julci na ur że będzie mieć brata niestety tak nie bedzie ale jak jej obiecałam zrobimy wszytko by jej braciszek wrócił do nas juz sie starań nie moge doczekać na razie musi jej wystarczyć że na ur dostanie hulajnoge tez wymarzoną
17 mja mam wizyte kontrolną od kilku dni boli mnie brzuch jak na @ ciagle czekam dziś 20 dc zobaczymy co mi powie moja gin we wtorek a w poniedziałek jade po wynik badań histopatologicznych ale jakos jestem dobrej mysli że się teraz uda i jak mówi moj maz bedziemy mieć prezent w przyszłym roku na 7 rocznicę slubu a julka na 5 urodzinki bo w końcu maj to nasz miesiąc MUSI BYC DOBRZE -
Łoooo antonna, pęcherz jak ta lala- ogromniasty! Nie wiem czy za duży, ale pewnie w sam raz. Mój przy owulacji też coś koło 18-19 mm miał.
Co do codziennego aż do niedzieli- czemu masz nie wytrzymać My tam codziennie po 2 razy jak było trzeba Jak króliki.
Masz piękne warunki, śluz, luz i proszę nie marudzić tylko do roboty!
Ja też dziś byłam u lekarza, założyli mi w końcu kartę ciąży- to już 10 tydzień. Dzidziuś ma już prawie 3 cm "wzrostu" na usg widać śmieszną postać- dużą głowę i widać małe rączki kuleczki Reszta zwinieta jak konik morski.
Udało się w cyklu