X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia no jak nie urok to wiadomo co :(. Ale może tak miało być,że @ przyszła wcześniej.

U nas będzie wizyta kontrolno-zaleceniowa :) To będzie 2 dni przed @,skończę już antykoncepcje,pewnie dadzą leki na przyrost endometrium. Będę jeździć co kilka dni na sprawdzenie czy będzie owulacja. Sama w sumie nie wiem, tak gdybam na podstawie tego co inne dziewczyny mówiły na temat przygotowań do transferu mrożaków

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
  • polly8725 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika powodzenia na egzaminie.

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
  • Rosolina Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic... dziś @ przylazla.

Inaa, cookie, Ania-nowa... co tam u Was?
    Antylopa.. juz byłaś u lekarza czy następny tydzień?

p19uqqmzk4ecto70.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka u mnie od 3 dni pobolewa brzuch tak jak na @ mam nadzieję ze nie bede musiała na nia czekac 6 tyg czy dłużej tylko przyjdzie szybciutko nigdy tak na @ nie czekałąm jak teraz dziś mija 2 tyg od zabiegu i mam znowu doła :(

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolina nie lubie tej wiadomosci o @ :/ Ah trzymaj sie :*

Karola oby @ szybko do Ciebie przyszła ;) Bedzie dobrze ;)

Polly dzięki ;) Egzamin w poniedziałek. Wczoraj ćwiczylam z instruktorem na dodatkowej jeździe....ah kolejna kasa wydana a czy zdam to nikt nie wie ;(

U mnie dzisiaj tak sobie :P Pogoda piękna, wieczorem idziemy do kina, a póki co biorę się za sprzątanie mieszkania. Jutro wychodzimy na kilka koncertów na Czyżynalia - oby było fajnie. I w ten sposób cały weekend sobie czymś zajmę ;) Oby się tylko owulacja szybko pojawiła. Dziś 13 dc, od wczoraj śluz wodnisty, testy owu jeszcze negatywne. Kurde czemu nie mogę mieć owulacji w 12 dc jak na początku starań :/ Wkurza mnie to wrrrr :/

ckaidqk34aroni5a.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka bedzie ok zdasz :) trzymam kciuki
    A wierze że staranka wiosenno letnie przyniosa nam wszytkim szczescie jakos wczoraj nie wiem czemu wyliczyłam sobie że gdybym zaszła w lipcu to urodziął bym w kwietniu na moje 32 urodzinki prezent cudowny i dla julki na 5 urodzinki bylibysmy juz we 4 :) marzenia wiem ale czeba wierzyć i marzyć że bedzie dobrze zawsze chciałam urodzic na wiosne i lato może tak miało być wiosenno letnie przytulanki przyniosa nam szczeście zobaczycie bedzie ok :)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolina wrote:
    No nic... dziś @ przylazla.

Inaa, cookie, Ania-nowa... co tam u Was?
    Antylopa.. juz byłaś u lekarza czy następny tydzień?
    Próbuję na nowo odnaleźć sens życia..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, Ania, będzie dobrze, pewnie już wkrótce...

A ja dzis znów wyjezdzam na weekend, i wiecie co? Fajnie jest nie mierzyc temperatury :)
    W tym miesiacu postawiłam na monitoring i ewentualnie test owulacyjny ale juz po monitoringu, jak bede wiedziała ze jajko jest odpowiedniej wielkości.

Nie powtarzam na razie amh, nie robie nic. Za tydzien wizyta w klinice, wiec pewnie mi powiedza co jeszcze robic, wiec kolejny cykl (oby nie!) bedzie typowo obserwacyjny, z badaniami itd.

Nie wiem dlaczego, ale jakos tak czuje ze ten maj może być dla mnie szczęśliwy... :), to mnie nastraja pozytywnie :). No i bez mierzenia nie bedzie ciśnienia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze chciałam tylko dodać że czuję, że jestem coraz bliżej :), serio!
    Czuję, że moje dziecie roku 2017 jest juz gdzies w powietrzu i tylko czeka aż mamuśka go złapie :D.
    Dobrego weekendu kochane, wypoczywajcie, szczególnie te, które jeszcze dzieci nie mają :), dzieci to wielkie szczęście, ale jakie męczące ;), korzystajcie z wolnosci, bo u wszystkich z nas pewnie juz bliżej niż dalej, wiem to!!!

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Sylwia, jesteśmy sami z mężem, ale w tej chwili niczego bardziej nie pragnę niż być zmęczona dzieckiem :) naprawdę, mogę sobie tylko wyobrazić, że takie zmęczenie jest wynagradzane uśmiechem bobasa :)
    U mnie dzisiaj nadeszła @ :( eh aż się popłakałam, że się nie udało... miałam nadzieję, że się udało, z resztą jak w każdym cyklu ;) umawiamy się na badania męża, w Poznaniu, na czerwiec (niestety takie są terminy w szpitalu - w klinikach można szybciej, ale jest znacznie drożej, u Was też tak jest?). Eh cieszę się, że bez oporów się zgodził, ale pod warunkiem, że pojadę z nim :D więc muszę też sobie urlop załatwić. No cóż ;) naprawdę, już mam dosyć wszystkiego, położyłam się i słyszałam, że na podwórku jakieś małe dziecko płacze to mi się tak smutno zrobiło i płakałam razem z nim. Heh już chyba straciłam podejście "trudno uda się następnym razem" :( nie umiem już sobie tego wmówić, nie mam siły się pocieszać :(

Mimo wszystko życzę nam wszystkim miłego weekendu, żebyśmy zapomniały o tym co nas w środku boli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 16:59

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna Nadziei, ogromnie gratuluję podwójnego szczęścia :) idealny prezent ślubny :) dużo zdrówka kochana :*

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane. Ja dziś cały dzień w rozjezdzie, byłam na pogrzebie mojego wujka w łodzi, bardzo go lubiłam, a dozyl bidulek aż 90 lat.czuję że załatwi mi tam z nieba dużo zdrowia dla mnie i dzidziusia. Widziałam jak się uśmiecha do nas z góry ;)

My jutro mamy grilla, na samą myśl o mięchu robi mi się niedobrze, mam nadzieję że to zniose;)

Wizytę mam w środę.

Kupiłam sobie seaband na mdłości, ale ch** dają xd nieraz rzygam mocniej nieraz słabiej. Z jedzeniem jest już lepiej, ale jem maleńkie porcje no i mięsa w ogóle. Fuuuj!:-(

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, wiem o czym mówisz z tym przeczuciem o ciąży ;) chyba czułam to samo no i się udało :-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To przekaż te wszystkie dolegliwości nam, ja zrobię wszystko żebyśmy byli rodzicami :) trzymaj się! Pewnie niedługo to minie! Oby to były jedyne dolegliwości w ciąży
    :) a plecy Cię nie bolą?

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, plecy jak narazie mnie nie bolą :-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• antonna Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 23:31

👧 2017
    👧 2021
    👶 2022
  • antonna Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 23:31

👧 2017
    👧 2021
    👶 2022
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizz nie lubie wieści o @. Dobrze że mąż idzie się zbadać. U mnie troche z tym zwlekał i wyszło szydło z worka...najlepiej nie jest z jego wynikami. Przez to wszystko stracilam wrecz ochotę na myslenie o ciąży, bo jak dla mnie cudów nie ma i na pewno szybko nie zajdę.

Antonna mam nadzieje, że u Twojego męża wyniki będą superowe ;)

Powiem Ci że ja też bym chciała monitoring i też chodzę do luxmedu. 12 maja mam wizytę więc zapytam moją gin o to, ale szczerze, to pewnie póki wyniki męża są jakie są to nie ma sensu się monitorować....zobaczymy. jak coś sie dowiem to Ci dam znać.

A u mnie dalej testy owu negatywne :/ najlepsze jest to że robie po 2 dziennie i jak robie po południu to mi wychodzi kreska mocniejsza niz jak robie wieczorem (mimo ze tak samo nie pije przez około 2 h)....zaczynają mnie te testy wkurzać. W dodatku dzis mocno spadła temp....ale to pewnie wynik tylko 4 h snu, bo o 2 w nocy wróciliśmy z koncertów z Tauron Areny. Mam nadzieję, że teraz sie zacznie podnosić i wyznaczy owu na dzisiaj, bo pojawiło sie mega dużo rozciągliwego śluzu :O Nie wiem czy ten olej z wiesiołka tak szybko zadziałał czy co ? Hm zobaczymy ;)
    Apropo koncertów: Strachy na Lachy - porażka! koleś na zywo śpiewa tak fatalnie, ze az szok. Coma - grali super i potem Broda i Podsiadło. Brodka mnie zaskoczyła :O Za tydzien wychodzi jej nowa płyta i to totalnie inne klimaty niż dotychczas :O Jak któraś z Was ją lubi to za tydzien polecam posłuchać płyty :P Podsiało był świetny ;)
    Fajnie się bawiliśmy ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny;)

Pełna Nadziei, jak czujesz się w nowej roli mężatki? Jak wesele, udało się wszystko? Pewnie jesteś na jakichś wojażach poślubnych, ale jeśli bd miała czas to skrobnij parę słów ;)

Kamilka, ja z tych wymienionych słuchałam od czasu do czasu Brodki ale to daaawno, jak jeszcze w gimnazjum byłam ;) Ostatnio widziałam ją w telewizji z workiem na głowie, więc raczej nie wrócę do jej twórczości :)

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa z workiem na glowie ? Whaaat ? :P

Właśnie Pełna Nadziei ;) Dawaj znać jak było ;) I jak noc poślubna hehe <3

ZDAŁAM PRAWKO !
    dawno nie bylam tak happy jak po zdaniu dziś tego prawka <3 euforia ! teraz tylko musze jechac do rodzinnego miasta zapłacić za wydanie a potem drugi raz po odbiór. Szkoda ze trzeba wszystko osobiście ale i tak to bedzie miła podróż.
    Co sie dzis na tym egzaminie stresu najadłam to masakra. Egzaminator buc mi sie trafił, juz myslałam 2 razy ze mnie obleje :O

antonna lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ