Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia no jak nie urok to wiadomo co . Ale może tak miało być,że @ przyszła wcześniej.
U nas będzie wizyta kontrolno-zaleceniowa To będzie 2 dni przed @,skończę już antykoncepcje,pewnie dadzą leki na przyrost endometrium. Będę jeździć co kilka dni na sprawdzenie czy będzie owulacja. Sama w sumie nie wiem, tak gdybam na podstawie tego co inne dziewczyny mówiły na temat przygotowań do transferu mrożaków -
Kamika powodzenia na egzaminie.
-
hejka u mnie od 3 dni pobolewa brzuch tak jak na @ mam nadzieję ze nie bede musiała na nia czekac 6 tyg czy dłużej tylko przyjdzie szybciutko nigdy tak na @ nie czekałąm jak teraz dziś mija 2 tyg od zabiegu i mam znowu doła
-
Rosolina nie lubie tej wiadomosci o @ Ah trzymaj sie :*
Karola oby @ szybko do Ciebie przyszła Bedzie dobrze
Polly dzięki Egzamin w poniedziałek. Wczoraj ćwiczylam z instruktorem na dodatkowej jeździe....ah kolejna kasa wydana a czy zdam to nikt nie wie ;(
U mnie dzisiaj tak sobie Pogoda piękna, wieczorem idziemy do kina, a póki co biorę się za sprzątanie mieszkania. Jutro wychodzimy na kilka koncertów na Czyżynalia - oby było fajnie. I w ten sposób cały weekend sobie czymś zajmę Oby się tylko owulacja szybko pojawiła. Dziś 13 dc, od wczoraj śluz wodnisty, testy owu jeszcze negatywne. Kurde czemu nie mogę mieć owulacji w 12 dc jak na początku starań Wkurza mnie to wrrrr -
Kamilka bedzie ok zdasz trzymam kciuki
A wierze że staranka wiosenno letnie przyniosa nam wszytkim szczescie jakos wczoraj nie wiem czemu wyliczyłam sobie że gdybym zaszła w lipcu to urodziął bym w kwietniu na moje 32 urodzinki prezent cudowny i dla julki na 5 urodzinki bylibysmy juz we 4 marzenia wiem ale czeba wierzyć i marzyć że bedzie dobrze zawsze chciałam urodzic na wiosne i lato może tak miało być wiosenno letnie przytulanki przyniosa nam szczeście zobaczycie bedzie ok -
nick nieaktualnyKarola, Ania, będzie dobrze, pewnie już wkrótce...
A ja dzis znów wyjezdzam na weekend, i wiecie co? Fajnie jest nie mierzyc temperatury
W tym miesiacu postawiłam na monitoring i ewentualnie test owulacyjny ale juz po monitoringu, jak bede wiedziała ze jajko jest odpowiedniej wielkości.
Nie powtarzam na razie amh, nie robie nic. Za tydzien wizyta w klinice, wiec pewnie mi powiedza co jeszcze robic, wiec kolejny cykl (oby nie!) bedzie typowo obserwacyjny, z badaniami itd.
Nie wiem dlaczego, ale jakos tak czuje ze ten maj może być dla mnie szczęśliwy... , to mnie nastraja pozytywnie . No i bez mierzenia nie bedzie ciśnienia -
nick nieaktualnyI jeszcze chciałam tylko dodać że czuję, że jestem coraz bliżej , serio!
Czuję, że moje dziecie roku 2017 jest juz gdzies w powietrzu i tylko czeka aż mamuśka go złapie .
Dobrego weekendu kochane, wypoczywajcie, szczególnie te, które jeszcze dzieci nie mają , dzieci to wielkie szczęście, ale jakie męczące , korzystajcie z wolnosci, bo u wszystkich z nas pewnie juz bliżej niż dalej, wiem to!!! -
Eh Sylwia, jesteśmy sami z mężem, ale w tej chwili niczego bardziej nie pragnę niż być zmęczona dzieckiem naprawdę, mogę sobie tylko wyobrazić, że takie zmęczenie jest wynagradzane uśmiechem bobasa
U mnie dzisiaj nadeszła @ eh aż się popłakałam, że się nie udało... miałam nadzieję, że się udało, z resztą jak w każdym cyklu umawiamy się na badania męża, w Poznaniu, na czerwiec (niestety takie są terminy w szpitalu - w klinikach można szybciej, ale jest znacznie drożej, u Was też tak jest?). Eh cieszę się, że bez oporów się zgodził, ale pod warunkiem, że pojadę z nim więc muszę też sobie urlop załatwić. No cóż naprawdę, już mam dosyć wszystkiego, położyłam się i słyszałam, że na podwórku jakieś małe dziecko płacze to mi się tak smutno zrobiło i płakałam razem z nim. Heh już chyba straciłam podejście "trudno uda się następnym razem" nie umiem już sobie tego wmówić, nie mam siły się pocieszać
Mimo wszystko życzę nam wszystkim miłego weekendu, żebyśmy zapomniały o tym co nas w środku boliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 16:59
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Czesc kochane. Ja dziś cały dzień w rozjezdzie, byłam na pogrzebie mojego wujka w łodzi, bardzo go lubiłam, a dozyl bidulek aż 90 lat.czuję że załatwi mi tam z nieba dużo zdrowia dla mnie i dzidziusia. Widziałam jak się uśmiecha do nas z góry
My jutro mamy grilla, na samą myśl o mięchu robi mi się niedobrze, mam nadzieję że to zniose;)
Wizytę mam w środę.
Kupiłam sobie seaband na mdłości, ale ch** dają xd nieraz rzygam mocniej nieraz słabiej. Z jedzeniem jest już lepiej, ale jem maleńkie porcje no i mięsa w ogóle. Fuuuj!
Udało się w cyklu
-
Lizz nie lubie wieści o @. Dobrze że mąż idzie się zbadać. U mnie troche z tym zwlekał i wyszło szydło z worka...najlepiej nie jest z jego wynikami. Przez to wszystko stracilam wrecz ochotę na myslenie o ciąży, bo jak dla mnie cudów nie ma i na pewno szybko nie zajdę.
Antonna mam nadzieje, że u Twojego męża wyniki będą superowe
Powiem Ci że ja też bym chciała monitoring i też chodzę do luxmedu. 12 maja mam wizytę więc zapytam moją gin o to, ale szczerze, to pewnie póki wyniki męża są jakie są to nie ma sensu się monitorować....zobaczymy. jak coś sie dowiem to Ci dam znać.
A u mnie dalej testy owu negatywne najlepsze jest to że robie po 2 dziennie i jak robie po południu to mi wychodzi kreska mocniejsza niz jak robie wieczorem (mimo ze tak samo nie pije przez około 2 h)....zaczynają mnie te testy wkurzać. W dodatku dzis mocno spadła temp....ale to pewnie wynik tylko 4 h snu, bo o 2 w nocy wróciliśmy z koncertów z Tauron Areny. Mam nadzieję, że teraz sie zacznie podnosić i wyznaczy owu na dzisiaj, bo pojawiło sie mega dużo rozciągliwego śluzu Nie wiem czy ten olej z wiesiołka tak szybko zadziałał czy co ? Hm zobaczymy
Apropo koncertów: Strachy na Lachy - porażka! koleś na zywo śpiewa tak fatalnie, ze az szok. Coma - grali super i potem Broda i Podsiadło. Brodka mnie zaskoczyła Za tydzien wychodzi jej nowa płyta i to totalnie inne klimaty niż dotychczas Jak któraś z Was ją lubi to za tydzien polecam posłuchać płyty Podsiało był świetny
Fajnie się bawiliśmy -
Cześć dziewczyny;)
Pełna Nadziei, jak czujesz się w nowej roli mężatki? Jak wesele, udało się wszystko? Pewnie jesteś na jakichś wojażach poślubnych, ale jeśli bd miała czas to skrobnij parę słów
Kamilka, ja z tych wymienionych słuchałam od czasu do czasu Brodki ale to daaawno, jak jeszcze w gimnazjum byłam Ostatnio widziałam ją w telewizji z workiem na głowie, więc raczej nie wrócę do jej twórczości
Udało się w cyklu
-
Antylopa z workiem na glowie ? Whaaat ?
Właśnie Pełna Nadziei Dawaj znać jak było I jak noc poślubna hehe
ZDAŁAM PRAWKO !
dawno nie bylam tak happy jak po zdaniu dziś tego prawka euforia ! teraz tylko musze jechac do rodzinnego miasta zapłacić za wydanie a potem drugi raz po odbiór. Szkoda ze trzeba wszystko osobiście ale i tak to bedzie miła podróż.
Co sie dzis na tym egzaminie stresu najadłam to masakra. Egzaminator buc mi sie trafił, juz myslałam 2 razy ze mnie obleje
antonna lubi tę wiadomość