Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania bardzo mi przykro
Dziewczynki,na weselu picia nie bedzie i skakania ale to nie szkodzi .
Objawy które dawały mi do myślenia to przede wszystkim te plamienia bo nigdy takich nie miałam noi sutki mnie bardzo bolały. A tak to nic wiecej ,wczoraj jedynie przeczucie ze cos jest na rzeczy Sama nie potrafie w to do konca uwierzyć Bety tak naprawde nie mam kiedy zrobić bo mam bardzo duzo spraw do zalatwienia przed slubem, i wiecie co nie chce jej kontrolowac bo uwazam ze to za duzy stres jak na mnie , bede tylko sugerować sie objawami i pewnie jeszcze zrobie jakis tescik
Wizyte bede miala za tydzien -
super:) a slub kiedy ? ja tez miałam ślub w maju cudowny miesiąc 2 lata po slubie w maju urodziła sie Julka i wierze ze za rok Julka dostanie swój wymarzony prezent na 5 urodziny a my na 7 rocznice slubu
-
Pełna Nadziei gratulacje. Troszke ten stres przedślubny da Ci popalić i ten nowy stres o fasolkę. Ale będzie dobrze,musi-nie ma innego wyjścia.
Karola no fajny prezent na rocznicę ślubu by był. Tego Wam życzę
A własnie sobie uświadomiłam,że jak by mi podali zarodek wtedy kiedy liczyłam-ostatnie dni maja,to testowałabym w połowie czerwca-akurat na naszą 4 rocznicę ślubu To byłby super prezent dla nas he. -
polly8725 wrote:Pełna Nadziei gratulacje. Troszke ten stres przedślubny da Ci popalić i ten nowy stres o fasolkę. Ale będzie dobrze,musi-nie ma innego wyjścia.
Karola no fajny prezent na rocznicę ślubu by był. Tego Wam życzę
A własnie sobie uświadomiłam,że jak by mi podali zarodek wtedy kiedy liczyłam-ostatnie dni maja,to testowałabym w połowie czerwca-akurat na naszą 4 rocznicę ślubu To byłby super prezent dla nas he.