Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanniska, moje gratulacje,kreska widoczna a ja nie ram miałam ze mi sie zrobił cały różowy ale nigdy potem 2 kreska mi sie nie pojawiła. Idź szybko na bete
Moja tempka spada, wiec jestesmy we 3 ;p -
Kociaki mój mi dzis skoczył na cycek i myślałam,że mi go urwał :0 taki ból poczułam,że szok.
Laniska i elficzka szybko na bete lećcie i dawajcie wyniki
Inaa i Kamika trochę mniej mi smutno,bo jesteśmy we 3. Ale smutno mi bo Wam też nie wyszło. Głupie nie? W końcu się nie znamy a tak się przejmuję. Zrozumieć to może chyba osoba,która pragnie dziecka a tu co cykl nic. Nawet odczuwamy to samo
U mnie 4 dzień takiej samej temperatury. Już kiedys tak miałam. 5 dni bodajże 36,8 a potem w doł i @. Niby mam jeszcze 7 dni do @. Chociaz nie wiem bo to po tabsach cykl pierwszy,nawet nie wiem jakiej długości będzie. no i nie mam konta premium-nie wykupiłam żeby mnie nie bombardowało punktami ciążowymiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:18
-
zobaczymy jak to będzie. Jeśli była tak jak mi wyznaczył to nici z bobasa ;/
-
Ja na razie się za bardzo nie nakręcam ale dziękuje za gratulacje i wsparcie :*, bety niestety nie zrobię.
Wiecie małe miasteczko Wszyscy mnie znają od dzieciństwa ...
Na pewno każda z nas się w końcu doczeka
Również mi przykro, że wam nie wychodzi, oby następny cykl był owocny
Chciałabym jutro zatestować lecz mam problem, idę dzisiaj na nocną zmianę i wiadomo rano go nie zrobię bo w ciągu nocy pić coś muszę, jak wstanę koło południa czyli wyjdzie jakieś 4/5 godzin bez picia czegokolwiek to będzie okej na testowanie?
Na razie pocieszę się chwilę moim cieniuchem testowym
Edit: jutro spodziewana @ zobaczymy czy teścior mnie oszukał. Na razie czuję się tak jak zawsze przed.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:22
-
Hej. To ja . Nie zapomniałam o was:-)
Mam nadzieje, że u was ok... U mnie brak @ nadal, to chyba 33 dc. Wczorajsze badanie usg pokazało zbyt duża ilość płynu w zatoce douglasa(cokolwiek to znaczy) endometrium 13 mm, więc myślę że do przyszłego tygodnia zakończę swój najdłuższy cykl w życiu.
Dziękuję wam za miłe słowa:-)
Muszę teraz wykonać usg jamy brzusznej bo prawdopodobnie gdzieś tkwi stan zapalny. przed wdrożeniem leczenia beta wykluczyła wszelkie nadzieję na ciążę
Teraz czeka mnie maraton po lekarzach i przychodniach.
Kamilka, jak nie tym razem, to na wrzesień już na pewno nam wypadnie termin porodu.
To tyle u mnie. Trzymajcie się!
Udało się w cyklu
-
Antylopko dobrze, że napisałaś co u Ciebie... kochana powodzonka !
No .. wrzesień tez super na termin porodu hehe !
Jadymyyy z tym koksem !!! ! Świąteczny klimat sprzyjaantylopaa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, martwie się
Odkad sie staram zdarzyło mi się pierwszy raz- przy podtarciu patrze a tam na papierze różowo kremowy śluz... boże co to może byc !!! Przed @ mam brązowe upławy... boje sie ... chyba musze do gina sie zapisac -
Polly no mi też przykro jak piszecie, że kolejny negatyw Ale cóż musimy się trzymać razem i jakoś damy radę
Antylopa wspaniale, że napisałaś. Kurcze szkoda, że to opóźnienie to jednak nie przez trollątko, ale przynajmniej byłaś u lekarza i wkrótce wszystko się wyjaśni Obyś szybko zakończyła ten cykl i mogła zacząć kolejny
Laniska a gdzie mieszkasz ? Szkoda, że nie masz jak zrobić bety, byłoby czarno na białym Ale zrób jutro test Może nocna zmiana nie zaszkodzi i będą mocniejsze kreseczki 3mam kciuki mocno mocno
Inna zapisz się do gina Ja mam wizyte w poniedziałek (miesiąc temu rezerwowałam) ale nie wiem, czy pójdę. Jak dostanę okres to chyba bez sensu, tym bardziej że po 4 miesiącu starań żadnego leczenia raczej mi nie wprowadzi, bo co wizyte mówi, że po 6 miesiącach będziemy się zastanawiać.
-
No lekarze czekają bo zrowa para ponoć do roku staran powinna zajsc
Aj i co życie płata mi figle.. bo teraz juz normalnie, a krzyz i brzuch boli jak diabli i znowu promyk nadzei ze to implantacja haha ! No Nie ... lepiej ze @ sie zjawiła już ... bo się obraże na nią ! -
no niestety. Ale jak się nie uda teraz i w styczniu to ze skierowaniem czy bez zrobie sobie może badanie progesteronu itd. Póki co robilam tarczyce, morfologie, toksoplazmoze, cytologie i wszystko było ok. No nic zobaczymy czy te plamienia się rozwiną.... ale to jest stres wolałabym od razu krwawanie tak jak we wcześniejszych cyklach
EDIT: oczywiście jak to ja troll przejrzałam sobie wykresy na tablicy...jest dość sporo cykli zakończonych ciążą z plamieniami Eh okrzyczcie mnie błagam, żebym sobie nie wkręcała, że z tego małpy nie bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 15:14
-
Haha jak ma być to i tak będzie ( !Ja Cię rozumiem.. też teraz zaczynam trollować, a było tak dobrze ! Hehe ... poczekam, za chwile znowu mnie sprowadzi coś na ziemię hahah