Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh ale numer Jadę do domu z uczelni i myśle o tym, że musze wysiąść przystanek wcześniej aby iść do rossmana ;P i tak o tym myśłama ze zapomniałam wysiąść... Myśle sobie "trudno wytrzymam 1 dzień dłuzej". Przychodze do domu a mąż mi daje test i mówi: "kupiłem Ci test wysikaj jutro 2 krechy" hahahahahahhahahaha
polly8725, lanisska, inaa lubią tę wiadomość
-
hihihii ja piernicze!!! ale asior z niego
A propos to mój też jakiś milszy ostatnio jak się okazało,że może coś kiełkuje u mnie -
Bądź dobrej myśli. Mąż się zaangażował,to dobrze-bo wielu to olewa. Przejdziecie przez to razem bez względu na wynik Taki mąż to prawdziwy Skarb
A my jutro na wizytę w klinice in vitro. I jestem dobrej myśli,mam wrażenie,że nie będzie potrzebna wogóle ich pomoc. Takie mam wewnętrzne przeczucie :0
Dzielę się z Wami pozytywna energią -
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny jak nie mam dobrych wieści tzn byłam znadała mnie i sa 3 obcję albo mi sie cykl rozregulował albo ciaza pozamaciczna albo bardzo wczesna ciąża ale to bardzo bardzo wczesna bo po tamtej @ powiniej juz byc 5 tc a ona nic nie widzi mam zrobić w poniedziałek betę a w niedziele test ciązowy zrobie i dopiero jak wyjdzie pozytywny topojadę na bete bo bede musiała na razie kase skombinować
I mam do was pytanie czy jest możliwe by tej ciązy jeszcze nie widziała ? -
Karola to Ci nie pomogła ta lekarka. Trzeba Ci zrobić ten test w niedziele i zabaczysz co wyjdzie. A nie dała Ci choć luteiny? To mogłoby Ci wywołać @ w momencie kiedy nie ma ciązy a jeśli byś była to nie zaszkodzi,bo to progesteron.Podtrzymuje ciążę. Pozostaje Ci czekać. Wydaje mi sie,że 5 tydz,to już powinno być widać cokolwiek.
-
nick nieaktualnypolly8725 wrote:Karola to Ci nie pomogła ta lekarka. Trzeba Ci zrobić ten test w niedziele i zabaczysz co wyjdzie. A nie dała Ci choć luteiny? To mogłoby Ci wywołać @ w momencie kiedy nie ma ciązy a jeśli byś była to nie zaszkodzi,bo to progesteron.Podtrzymuje ciążę. Pozostaje Ci czekać. Wydaje mi sie,że 5 tydz,to już powinno być widać cokolwiek.
-
kurcze może faktycznie wczesna ciąża ...? nie wiem sama. Szkoda, że nie usłyszałaś samych dobrych wieści, ale może też nie są takie złe ? Chyba wszystkie się musimy uzbroić w cierpliwość.
ja się czuje źle. Brzuch mnie kuje co chwile w innym miejscu. Zalewa mnie biały śluz, normalnie czuje jak pływa i ciągle myślę, że to okres, ale nie... -
nick nieaktualnyjakos nie podpasowała mi ta ginekolog miałam takie wrażenie jakby chciała naciagnać na kasę i mam plan w niedziele test jak bedzie pozytywny w poniedziałek beta a jak ona bedzie pozytywna ide do mojego gina we wtorek ale na NFz musza mnei przyjąc inaczej im nie wyjde z gabinetu bo do tej babki już nie pójdę dziwi mnie tez to że nie wydrukowała i nei dała ba nawet nie wydrukowała i nie włozyła do kartoteki usg tamta moja zawsze drukowała i wpinała w kartotekę a 2 dawała mi no nic po badaniu nie pisała w kartotece skąd bedzie pamietać za miesiąc zo było ze mną ? i jeszcze jedna sprawa niby mam zalana macicę krwią ale nie wypływa na zawnatrz to tez nie może dokładnie zobaczyć co tam sie dzieję w środku prawda i czy na usg nie powinna już zbadać jajników i zobaczyć czy przypadkiem tam nie ma ciazy ?
-
Hej trolki:) Nie pisałam ostatnio,przyszedł do mnie małpiszon i podłamałam się.. Miałam taki piękny wykres jak nigdy.. Już nie wierzę w temp,zastanawiam się nawet czy nie przestać mierzyć,nic to nie daję. Objawy też były typowo ciążowe a tu d..a blada ech....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola chciałabym Ci odpowiedzieć ale naprawde nie wiem nigdy takiej sytuacji nie miałam, nigdy też nie byłam w ciąży więc jestem kompletnie zielona odnośnie takich problemów Mogę tylko Ci powiedzieć, żebyś cierpliwie poczekała do niedzieli i że 3mam kciuki Będzie dobrze zobaczysz
Aniu a to wredna @! Trzeba ją szybko przegonić i starać się dalej. Co do temperatury to rób jak uważasz Ja w tym cyklu niby nie mierzyłam, ale im bliżej małpy tym coraz bardziej świruje więc termometr wrócił do łaskKarola0704 lubi tę wiadomość
-
polly8725 wrote:
A my jutro na wizytę w klinice in vitro. I jestem dobrej myśli,mam wrażenie,że nie będzie potrzebna wogóle ich pomoc. Takie mam wewnętrzne przeczucie :0
Dzielę się z Wami pozytywna energią
Polly Twój post mi się gdzieś zagubił i dopiero przeczytałam! No masz rację skarb nad skarbami
Jeju to trzymam kciuki za tą wizytę w klinice! I oby faktycznie nie była Wam ich pomoc potrzebna Testujesz jutro ?
polly8725 lubi tę wiadomość
-
Testuje a jakze dzis znowu zmagam sie z bolem jajnika lewego i prawy cos niesmialo dolacza do niego. Nie mam pojecia co to moze znaczyc. Troche sie cykam tej wizyty bo nie wiadomo czego mam sie spodziewac
-
Ania-nowa oby ta @ byla ostatnia w najblizszym czasie
-
Karola mi się wydaje, że mogła jeszcze nic nie zauważyć, podobno na pierwsze usg chodzi się ok. 7 tygodnia ciąży.
Polly też czuję, że Ci nie bedzie potrzebna pomoc kliniki !
antonna- dzisiaj nie byłam niestety pogodna.. haha miałam zły humor od rana i pare razy płakałam nawet tak po prostu z nimocy czasem taki dzien sie zdarza !
Kamika spokojnie, jest tu duzo osób do wytrillowania trollątka -
Oj tam nie cykaj się Przecież po to ta wizyta, żeby Wam przedstawili co i jak! Prawda? Tak mi się zdaję, "nie znam się ale sie wypowiem" hihi
No to rano czekam na Twoje i moje 2 kreski
Właśnie zerknęłam na Twój wykres, tyle co miałaś owulke Szybka jesteś z tymi testami xD