Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A no to faktycznie niezłe masz jazdy z cyklem. Hm może się wszystko ureguluje niedługo
Ja też brałam tabsy ale przez 2 lata tylko i co 3 miesiące robiłam miesiąc przerwy. W drugim cyklu po odstawieniu całkowitym mialam dwa okresy, ale potem wszystko było spoko. Hm to faktycznie prawda, że długie branie tabsów takie rewolucje w organiźmie robi ? -
nick nieaktualnyZnalazłam cos takiego na temat krwawienia w ciazy kurcze zaczynam miec nadzieje hehe - Choroby szyjki macicy. Zwykle przyczyną jest niewyleczona przed ciążą nadżerka na szyjce macicy lub polip (niektóre pojawiają się dopiero w czasie ciąży). Krew ma kolor ciemnoczerwony, tworzą się skrzepy. Najczęściej nie ma to wpływu na przebieg ciąży. Lekarz wziernikiem przez pochwę oceni zmiany chorobowe, miejsce ich występowania, zasięg. Najczęściej zaleca leczenie zachowawcze.
-
Karola, to może być nadzerka, może być zagniezdzenie i moze być krwawienie w terminie @. Ja miałam plamienia od owulacji, o ile była, przez 10 dni a teraz nic. Mam niedomoge lutealna, ale na razie lekarz nic z tym nie robi.. dowcipnis (w podwójnym znaczeniu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:55
-
nick nieaktualnyja jutro ide pierwszy raz do innego gina zawsze chodziłam do tego co ciaze prowadziła el nie oplaca mi sie jechac jak mam pod nosem podobno ta pani jest bardzo miła sympatyczna i bardzo ludzka mówi to co mysli i zobaczymy juz mi sie oczy zamykają więc pora do łózeczka zmykac bo rano trzeba wstać a potem czekanie na wizyte oj długoi bedzie ten jutrzejszy dzionek
-
Ja póki co zrobiłam sobie martini z spritem i zmykam na serial z mężusiem męczymy greys anatomy w przerwie gry o tron i wikingów narazie... ! Oczywiscie jeszcze sie zjawie na zakończenie dnia ;P . Jesteście boskie !
-
nick nieaktualny
-
Nie bo nie mam buuu
I wkurza mnie moj wykres. Choc to tylko komputer liczy wiec chyba go oleje a tenperature bede mierzyc bardziej dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 07:42
-
Kamika dasz rade. My kobiety takie rzeczy wiemy instynktownie
-
Czesc dziewczyny. Mam dziś zły humor. Nie mogę się dodzwonić do ginekolog, do której chce iść. Bardzo źle się wczoraj czułam. Codziennie wszystko mnie boli bardziej. Ból promieniujacy na krzyż i nogi. MialAm na pewno stan podgoraczkowy. Wzięłam gorący prysznic i położyłam się spać. Jeszcze dziś rano jakieś pretensje do mnie miał mój mąż. Ze wszystko co ginie to przeze mnie. Nawet się nie pożegnał wychodząc do pracy. Miesiączki nadal nie mam i powoli wariuje. Codziennie rano robię test i jest negatywny. Muszę iść do tego pieprzonego lekarza jeszcze w tym tygodniu bo kolejnych dni z takim bólem już nie wytrzymam
Udało się w cyklu