Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_
W watku trollowym... Na 3-4 stronie
ciri22
Az ja sie zakrecilam tam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/typowe-trolle,9061,3.html
prawie na koncu strony
przyszła mama 2
Heheh widziam ostatnio:)
generalnie moją ulubienicą jest "zwierze"
Ciekawe kogo obstawiam bozia.
Cytrynka_
Mamita chyba wiem o kogo chodzi. A doczytalas jak tempki mierzy?
aleala
Haha jak wstanie z łóżka w kiblu xd aaaas jebneuam i nie wstajem!
A TU MOJA ODPOWIEDŹNIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ
kamika23
No no niezłe z Was szydery
Jak już się tak dobrze bawicie to piszcie od razu po naszych nikach, a my sobie policzymy, która wygrywa w wyścigu na największego trolaBędzie zabawa
-
Nie no debilki. Koniec.
-
No no... Sorki, ale nie będę się denerwować wirtualnymi jednostkami , toć to nie istnieje :-)he he niezły ubaw, śmiać mi się chce troszkę, bo nie po to udostepnialam wykres, żeby inne osoby miały ubaw. Śmieszne i przykre to jest, dlatego wykres zostawiam już tylko dla siebie.
Ps. Kamilka, cokolwiek one tam piszą, jest nie fair. Przyszłam tu, nigdzie indziej gdzie te użytkowniczki się udzielają- nie piszę. Nie rozumiem więc, dlaczego one się tak dziecinnie zachowują. Dostała jedna z drugą laptopa z netem i hejtuja. ŻAL!!!inaa, polly8725 lubią tę wiadomość
Udało się wcyklu
-
Nie no ja spokojna jestem. Do czasu az mnie ktos nie uruchomi
. A nie wiem jak te zdjexia. Tylko mam strone do linkow chyba.http://pl.tinypic.com
-
antylopaa wrote:No no... Sorki, ale nie będę się denerwować wirtualnymi jednostkami , toć to nie istnieje :-)he he niezły ubaw, śmiać mi się chce troszkę, bo nie po to udostepnialam wykres, żeby inne osoby miały ubaw. Śmieszne i przykre to jest, dlatego wykres zostawiam już tylko dla siebie.
Ps. Kamilka, cokolwiek one tam piszą, jest nie fair. Przyszłam tu, nigdzie indziej gdzie te użytkowniczki się udzielają- nie piszę. Nie rozumiem więc, dlaczego one się tak dziecinnie zachowują. Dostała jedna z drugą laptopa z netem i hejtuja. ŻAL!!!
No i dobrzeNie denerwuj się. Ja już też to olałam. Ej nie zabieraj nam Twojego wykresikuuuu
My się nie śmiejemy
No wiem, że nie fer, ale co zrobić. Ja powiem tylko tyle: KARMA WRACA! -
Ze mnie mogą się śmiać, ja jestem w desperacji... nie miałam testu pod nosem drugiego. Ile czasu można czekać na @???
chciałabym uprzedzic babcie, ciotki, stryjenki, które w każde święta zycza rodzenstwa dla naszego maluszka (btw ma 7lat) i powiedzic - ha! Mam was. Już jestem w ciąży
A tak całkiem szczerze, to ja sie bawię tymi staraniami. Takie mam podejście od początku cyklu. Żył sobie nie wyparuje. Temperaturę mierze, ale kij z nią, bo ja po 4, a tak wstaje do pracy mam trupiąa w dni wolne skacze, bo wstaje później hehe. Więc przestalam mierzyc. Dla mnie to nie ma sensu. Tzn. W moim przypadku
A z tym teren to sama z siebie się śmiałam. Grunt to mieć dystans do siebie i trochę humoru w zyciukamika23 lubi tę wiadomość