Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_
W watku trollowym... Na 3-4 stronie
ciri22
Az ja sie zakrecilam tam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/typowe-trolle,9061,3.html
prawie na koncu strony
przyszła mama 2
Heheh widziam ostatnio:)
generalnie moją ulubienicą jest "zwierze"
Ciekawe kogo obstawiam bozia.
Cytrynka_
Mamita chyba wiem o kogo chodzi. A doczytalas jak tempki mierzy?
aleala
Haha jak wstanie z łóżka w kiblu xd aaaas jebneuam i nie wstajem!
A TU MOJA ODPOWIEDŹ NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ
kamika23
No no niezłe z Was szydery
Jak już się tak dobrze bawicie to piszcie od razu po naszych nikach, a my sobie policzymy, która wygrywa w wyścigu na największego trola Będzie zabawa
-
Nie no debilki. Koniec.
-
No no... Sorki, ale nie będę się denerwować wirtualnymi jednostkami , toć to nie istnieje :-)he he niezły ubaw, śmiać mi się chce troszkę, bo nie po to udostepnialam wykres, żeby inne osoby miały ubaw. Śmieszne i przykre to jest, dlatego wykres zostawiam już tylko dla siebie.
Ps. Kamilka, cokolwiek one tam piszą, jest nie fair. Przyszłam tu, nigdzie indziej gdzie te użytkowniczki się udzielają- nie piszę. Nie rozumiem więc, dlaczego one się tak dziecinnie zachowują. Dostała jedna z drugą laptopa z netem i hejtuja. ŻAL!!!inaa, polly8725 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Nie no ja spokojna jestem. Do czasu az mnie ktos nie uruchomi . A nie wiem jak te zdjexia. Tylko mam strone do linkow chyba.http://pl.tinypic.com
-
antylopaa wrote:No no... Sorki, ale nie będę się denerwować wirtualnymi jednostkami , toć to nie istnieje :-)he he niezły ubaw, śmiać mi się chce troszkę, bo nie po to udostepnialam wykres, żeby inne osoby miały ubaw. Śmieszne i przykre to jest, dlatego wykres zostawiam już tylko dla siebie.
Ps. Kamilka, cokolwiek one tam piszą, jest nie fair. Przyszłam tu, nigdzie indziej gdzie te użytkowniczki się udzielają- nie piszę. Nie rozumiem więc, dlaczego one się tak dziecinnie zachowują. Dostała jedna z drugą laptopa z netem i hejtuja. ŻAL!!!
No i dobrze Nie denerwuj się. Ja już też to olałam. Ej nie zabieraj nam Twojego wykresikuuuu My się nie śmiejemy
No wiem, że nie fer, ale co zrobić. Ja powiem tylko tyle: KARMA WRACA! -
Ze mnie mogą się śmiać, ja jestem w desperacji... nie miałam testu pod nosem drugiego. Ile czasu można czekać na @???
chciałabym uprzedzic babcie, ciotki, stryjenki, które w każde święta zycza rodzenstwa dla naszego maluszka (btw ma 7lat) i powiedzic - ha! Mam was. Już jestem w ciąży
A tak całkiem szczerze, to ja sie bawię tymi staraniami. Takie mam podejście od początku cyklu. Żył sobie nie wyparuje. Temperaturę mierze, ale kij z nią, bo ja po 4, a tak wstaje do pracy mam trupią a w dni wolne skacze, bo wstaje później hehe. Więc przestalam mierzyc. Dla mnie to nie ma sensu. Tzn. W moim przypadku
A z tym teren to sama z siebie się śmiałam. Grunt to mieć dystans do siebie i trochę humoru w zyciukamika23 lubi tę wiadomość