Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny !
Jak na rasowego trola przystalo robilam dzis z ranca tescior , oczywiscie dupa - w dodatku blada lol Ale brzuch przestal bolec to mnie cieszy
Karola , trzymam kciuci zeby wszystko bylo po Twojej mysli
Kamilka to napewno bylo zagniezdzenie , temu tescior negatywny
Polly znalazlam artykul na ovu odnosnie Twojego pytania
" Jeśli zmierzysz temperaturę o innej porze niż zwykle, nie powinnaś próbować jej przeliczać w żaden sposób (pomimo, że można czasem znaleźć wzory i metody na przeliczenie temperatury zmierzonej o innym czasie niż zwykle). OvuFriend nie poleca stosowania tych metod, ponieważ nie istnieje wiarygodny sposób, aby skorygować zmierzoną temperaturę. Organizm każdej kobiety jest inny i tym samym inaczej reaguje na zmianę godziny pomiaru. Zmiana temperatury w zależności od czasu mierzenia jest sprawą indywidualną i nie można przewidzieć w jaki sposób Twoje ciało zareaguje na inny czas pomiaru. U niektórych kobiet temperatura nie zmienia się prawie w ogóle na przestrzeni czasu, ale u większości nawet godzinne odchylenie ma znaczny wpływ na wynik pomiaru. Nie można również przewidzieć w jakim kierunku zmienia się temperatura wraz z upływem czasu, ponieważ dla części kobiet ona rośnie, dla innych wręcz przeciwnie maleje.
Zatem jeśli zdarzy się, że zmierzysz temperaturę o innym czasie niż zwykle, zamiast próbować ją korygować zaznacz funkcję "ignoruj tę temperaturę" (znajduje się ona tuż pod polem "temperatura"). Jedna lub dwie niewłaściwie zmierzone temperatury nie powinny wpłynąć na interpretację Twojego cyklu
Ina mam nadzieje ze juz za pare dni zobaczysz dwie tluste wypasione krechyinaa, polly8725 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:widzę, że masz smykałkę do takich robótek Ja to czasami mam problem by ładnie zapakować prezent haha! Ale kiedyś jak byłam młodsza to robiłam z mamą na szydełku i na drutach Wydziergałyśmy wtedy mnóstwo serwet, które służą nam do dzisiaj
wiesz jak mówią? "mama ma zawsze rację" a moja to już szczególnie -
elficzka witamy i zapraszamy )
OOOOO cóż to za promocja na testy facelle ? Mów szybko jutro zrobie tam nalot
Aniu pewnie było za wcześnie temu negatyw Dzięki za potwierdzenie mojej hipotezy hehe
Karola no to masz zdolności jak moja mama Ona wiecznie robi takie rzeczy
jak nie teraz to w styczniu na pewno zobaczysz || Jak my wszystkie oczywiście -
nick nieaktualny
-
Karola, ja teraz robię ozdoby z zimnej porcelany. Polecam - dużo lepsza niż masa solna i wysycha w 2-3 godziny
Kamilka w rossmannie są po 4,99. Tanio. A ja lubię często i gęsto sikac na nie
Dzisiaj mi taki negatyw wyszedł, że nasikalam jescze raz na test (ten sam) że złości i mam cień cienia hehe. Cieszy oko, ale chyba nie będę mu ufać. Jutro zrobię kolejny. Może ze dwa nawet.
Babki w rossmannie mają mnie już za kosmite tylko po testy chodzękamika23 lubi tę wiadomość
-
Ej to moze i ja sie przejde do rossmana
Ania001 dzieki bardzo. To nie bede przeliczac,w sumie to i tak z wyzsza czy nizsza temp. I tak mi przenioslo owulacje na dzien gdzie nie bylo
Choc ja wiem swoje, jak to troll -
antylopaa oby następny był pozytywny
promocja na testy? Czy ktoś wspomniał o promocje hehe? Ja kupiłam na allegro...
Od następnego miesiąca zaczynam mierzyć temperaturę!
Mój wykres.. Tak bez temperatury nie ma on sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:29
-
nick nieaktualny
-
Karola,tanio bardzo. Ja tez takich promocji szukam
Ania001 trzymam kciuki za pozytywny testAnia001 lubi tę wiadomość
-
Karola no to byłby pewnie najlepszy prezent dla męża
Elficzka o zimnej porcelanie słyszałam, ale nie widziałam takich ozdób:) Aż lukne do neta No to ja lece jutro do rossmana i od razu sobie kupie testy owu, bo mi akurat wypadnie czas staranek miedzy świętami a sylwestrem, więc z allegro nie zamówie:(
DAŁAŚ CZADU MOJA DROGA Z TYM PONOWNYM SIKANIEM NA TEST Chyba walkę na najlepszego trola właśnie wygrałaś GRATKI
oj tam Polly co Ty gadasz ? jak patrze na Twój wykres to widzę prawdopodobną owu w 10dc i pod spodem serducho i dzień wcześniej tez !
lanisska no to faktycznie jak zaczniesz mierzyć to będzie na co patrzeć. Ja w tym cyklu nie mierzyłam (dopiero od paru dni znów mierze ) ale w poprzednim nawet konsekwentnie mi to szło
-
Czesc elficzka
czesc lanisska
Lanisska ja sobie wczesniej zrobilam w jednym cyklu testy owulacyjne bo slyszalam ze moga one rowniez wykryc ciaze (testowalam od 12 dnia po wystapieniu owulacji przez kolejne trzy dni i byly dwie kreski. Kiedy po raz pierwszy zobaczylam dwie krechy taka bylam podjarana , ekscytacja , euforia i normalnie eksplozja wszelakich pozytywnych emocji. Czwartego dnia zrobila test ciazowy - negatyw . I bylo mi wtedy meeega smutno. Takze jezeli chodzi o mnie to sie nie sprawdzily -
a Elficzka jeszcze jedno, żeby nie było że nie uprzedzałam Tutaj nas dziewczyny z innych wątków podczytują i mają przy tym niezłą zabawę Już dziś jedna z nas, dokładniej Antylopaa została okrzyknięta ich ulubienicą Myślę, że możesz zając jej miejsce
-
elficzka wrote:
Dzisiaj mi taki negatyw wyszedł, że nasikalam jescze raz na test (ten sam) że złości i mam cień cienia hehe. Cieszy oko, ale chyba nie będę mu ufać. Jutro zrobię kolejny. Może ze dwa nawet.
Babki w rossmannie mają mnie już za kosmite tylko po testy chodzę
Hahaha elficzka też tak raz zrobiłam. Xd
Tak w ogóle- witam się!
Udało się w cyklu
-
Kamika po przeczytaniu tego co mi Ania001 wynalazla,zmienilam temperature na ignorowana-dlatego,teraz mi ovu zmienilo termin owulacji z powrotem na 10-ty dzien cyklu
kamika23 lubi tę wiadomość
-
kurcze, a wiecie ze wczoraj się zaopatrzyłam w rossmanie w facelle 1 szt i zapomniałam Wam wspomnieć właśnie o tej promocji ! A niech to ...
Aniu , trochę w to wątpie, ale cóż jak troll to troll trzeba myśleć pozytywnie.
Widzę, że nie tylko ja nie mam wybitnych zdolności manualnych haha jak dobrze ! -
na wiedźmowym kochanie.. jesteś " zwierzem" haha. Lepiej zostawmy to w spokoju ... Gówna lepiej nie ruszać bo będzie śmierdziało bardziej , o tak Wam powiem !
Ważne, że mają temat, my też . O to w końcu chodziło. Każda ma swój wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:50