Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
haha spoko Ja sobie właśnie wymyśliłam teorie (zapewne nie prawdziwą), że może wczoraj było zagnieżdzenie i dlatego jeszcze test nie wyszedł. Nie ma jak sobie wkręcać dla poprawy nastroju.
Dzisiaj to się czuje jak wrak człowieka. Wyszłam z łóżka tylko po to zeby wyprasować mężowi koszule i zrobić nam sniadanie. Teraz siedze w łóżku i czuje się jakbym miała gorączke. Mam tylko nadzieje, że mnie przeziębienie nie łapie. -
Karola jutro środa,czekamy na wieści(dobre)
Kamilka może coś tam kiełkuje
Antylopa to czekam na ten cień u Ciebie
Inaa wyjście z domu zawsze pomaga -
U mnie dziś dzień do dupy zajebiscie boli mnie lewy jajnik. chyba jajnik bo boli po lewej stronie na dole. A jak siadam to się rozlewa na cały brZuch. Normalnie jakby mi ktoś cały czas szpilke wbijał. Zdycham ;/
A nigdy mnie ten jajnik nie bolał,trochę w niedziele chyba,odrobinkę. W sumie to tak jakby go nie było he. A teraz daje mi popalićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:55
-
No czymś się trzeba zająć
polly polecam termofor! mnie też coś ciśnie w okolicy jajników i podbrzusza, ale nie na tyle, żeby zdychać eh byle do piątku i mam już wolne aż do 6 stycznia
W podziedziałek jadę do moich rodziców, a mąż ze swoimi rodzicami dojadą do nas w wigilie i mamy takie wspólne święta -
Kamika to fajnie macie u mnie ciężki okres w pracy,więc za bardzo nie odpocznę. No-spa nie działa,może z tym termoforem spróbuję
-
nick nieaktualnywitajcie na kupiłam testu bo calkiem wypadło mi to z głowy jestem taka jakaś roztargniona wszystko mi leci z rak jutro lekarza a już do mnie z pracy dzwonia że mam zrobic badania masakra ja czuję się jakby mnie tramwaj przejechał nadal kręci mi się w głowie mdli mnie jak cholera cycki bola nie plamie już i nie krwawie więc nadal mam nadzieję w sumie to tylko jeden dzień i to nie cały leciało dziwna sprawa i nawet nie czułam tego że mi leci tak jak zawsze w okresie nic mi nie zostało jak cierpliwie czekac do jutra zaraz ide pod prysznic kolacja i do łózka bo jakas ssiaca jestem a jeszcze mąż maluje kuchnie masakra
-
nick nieaktualny
-
Karola Ty gadzino Trole nie zapominają o testach
A tak na serio to 3maj się cieplutko i życzę aby jutrzejsza wizyta potwierdziła, że Twoje samopoczucie wynika z ciąży
Ja właśnie skończyłam naukę na jutro i idę się odstresować moim ulubionym różowym winkiem Nie cierpię czerwonego niestety ;/
polly i jak ? termofor pomógł ?Karola0704, Ania001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Karola Ty gadzino Trole nie zapominają o testach
A tak na serio to 3maj się cieplutko i życzę aby jutrzejsza wizyta potwierdziła, że Twoje samopoczucie wynika z ciąży
Ja właśnie skończyłam naukę na jutro i idę się odstresować moim ulubionym różowym winkiem Nie cierpię czerwonego niestety ;/
polly i jak ? termofor pomógł ? -
widzę, że masz smykałkę do takich robótek Ja to czasami mam problem by ładnie zapakować prezent haha! Ale kiedyś jak byłam młodsza to robiłam z mamą na szydełku i na drutach Wydziergałyśmy wtedy mnóstwo serwet, które służą nam do dzisiaj
wiesz jak mówią? "mama ma zawsze rację" a moja to już szczególnie -
Cześć dziewczyny
Podczytuje was od początku, życzę samych pozytywnych testów :*
Jako typowy troll zadam pytanie, czy słaba kreska na teście owulacyjnym 11dpo może coś oznaczać? :> Wczoraj, przedwczoraj był negatywny a test ciążowy negatyw dzisiaj rano.
Czyżby cionsza urojona? -
Lanisska, podobno z tymi testami owu w ciąży to sciema, chociaż oczywiście i ja je wypróbować musiałam, bo nie byłabym sobą:-)była blada kreska ale jak widzisz, do tej pory , a jest to już 5 dzień spóźnienia, testy ciążowe wychodzą mi negatywnie...
Udało się w cyklu
-
Cześć lanisska. Chciałabym Ci odpowiedzieć ale nie jestem w stanie, bo nie robiłam jeszcze nigdy testów owulacyjnych
Dziewczyny bardziej doświadczone pomóżcie koleżance
EDIT: Udostępnij nam swój wykresik, co byśmy mogły mocniej 3mać kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 19:54
-
Termofor troche pomogl.ale nadal boli. Mam nadzieje,ze poboli i przestanie
-
Moge sie przyłączyć??
Zaopatrzylam się w testy, więc chyba pasuje do wątku
Dziś mój 38dc. Test negatywny. Jutro robię następny. Na moje nieszczęście e rossmannie promocja na facelle to się zaopatrzylamkamika23, polly8725, cookiemonster lubią tę wiadomość