Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakończenie dnia:
Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie.
Dobranoooc :* !antylopaa, kamika23 lubią tę wiadomość
-
Hejka z rana, normalnie sie wkurzylam,bo ovu mi przesunal dzien owulacji tylko dlatego,ze mialam dzis nizsza temperature
A byla nizsza bo 3 godziny wczysniej mierzylam. Czy tak jak pisala Cookiemonster mam dodac do tego 0,1 za kazda godzine? To bym miala wtwdy 36,9
Normalnie ide do pracy wkurzona,bo ja czulam,ze mam owulavje 2 dni pozniej niz mi ovu wyznaczylo a tu mi teraz przesunal o tydzien. PORADZCIE COS -
polly8725 wrote:Hejka z rana, normalnie sie wkurzylam,bo ovu mi przesunal dzien owulacji tylko dlatego,ze mialam dzis nizsza temperature
A byla nizsza bo 3 godziny wczysniej mierzylam. Czy tak jak pisala Cookiemonster mam dodac do tego 0,1 za kazda godzine? To bym miala wtwdy 36,9
Normalnie ide do pracy wkurzona,bo ja czulam,ze mam owulavje 2 dni pozniej niz mi ovu wyznaczylo a tu mi teraz przesunal o tydzien. PORADZCIE COSpolly8725 lubi tę wiadomość
-
Kamilka głowa do góry, co ja mam powiedzieć? Codziennie sikam na testy i nic. No może dziś tam jakiś cień widziałam przez chwilę. Życzę wam miłego dzionka, mimo że zapowiada się bardzo ponury.
Ps. Dziś moje objawy ciążowe to dziwne sny (sen o kuzynce której wyrwalo serce, które potem było w kubeczku i ja je dotykalam) a później tańczące dzieci ).ha ha ha
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyczesć dziewczyny u mnie bez zmian tz nic juz w nocy nie leciało jak robie siki to tylko leciutko papier jest rózowy ale zakazdym razem mniej w sumie to tylko krwawiłam w niedzielę rano mocniej ( ale słabiej niz na @ ) z niewielkimi skrzepami tylko jeden raz przy podcieraniu je miałam potem juz nie wczoram miałam delikatne plamenia i to tez bardziej przy podcieraniu w nocy czysto i teraz też nadal mnie mdli mam zawroty głowy jestem rozdrażniona i wszystko leci mi z rak aha test kupie po południu bo apteke otwierają u nas o 9 i zrobie jek tylko wróce do domu brzuch mnei nei boli
inaa lubi tę wiadomość
-
Kamilka, tego cienia nie widać na zdjęciu:-( teraz gdy test jest suchy, nic nie widać. Będę robić co rano to i może wyrazniejsze będzie, dziś 31 dc NIGDY takich długich nie miałam. Postanowiłam, że do końca tygodnia robię codziennie rano test, jeżeli @ się nie pojawi, w poniedziałek pójdę na betę i tak czy siak, na przyszły tydzień umawiam się do ginki
kamika23 lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Ohhhh już otwierałam ovu z zaciśnietym serduchem, że już zrobiłaś test karolaa, ale dobrze ze sucho
Antylopa !!!!!!!!!!! Cień???? DAWAAAAAJ !!!!!!!! JupiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 09:10
-
Inaa, wrzucę takie zdjęcie, na którym będę pewna, że coś jest, a tak to tylko może moja wyobraźnia...poczekajcie jeszcze dziewczyny, proszę.
Tak na marginesie, jakieś 3-4 dni temu bolały mnie cycki, a teraz już nie, są raczej normalne.
Ten cykl trenuje moja cierpliwość, jak nigdy cholera jasna!kamika23 lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
No powiem Ci kamilka, że chyba nic innego mi nie zostaje
Na wątku o ziołach ojca sroki, które piłam , zadalam dziewczynom pytanie, czy wiedzą może czy to nie jest czasem winowajca tego wydłużonego cyklu. Może ktoś coś wie lub tak miał
Udało się w cyklu