Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasni jesli chodzi o owulke to mnie wykres robi w hugo. Bo codziennie mi zmienia z 10 na 17 dzien cyklu i z powrotem.Juz ze 2 razy tak
Moim zdaniem mialam w 12 dniu cyklu owulacje -
I dzieki Dziewczynki za wsparcie. Mam nadzieje,ze jesli teraz sie nie powiodlo to IVF na pomoze.
kamika23, inaa lubią tę wiadomość
-
a co do mojej dzisiejszej jazdy Zrypki nie dostałam, pierwszeństwa dobrze wszytkie rozkminiłam i wreszcie zmieniłam samochód z toyoty na kia i zobaczyłam co znaczy NORMALNIE DZIAŁAJĄCE SPRZĘGŁO! W tej ich toyocie to była jakaś masakra, sprzęgło skakało tak że aż mi nogę samo cofalo Także 5 jazda bardzo pozytywnie a jutro mam 6 Nie sądziłam, że aż tak będzie mi się podobała jazda samochodem i to już od 1 jazdy hihi mam frajdę wielką
Polly no to faktycznie niezłe jajca OF sobie robi Sorki ja już nie pamiętam na drugi dzień co pisałyście o dp, dpo (pamięć dobra ale krótka i wybiórcza)
inaa lubi tę wiadomość
-
Heh to fajnie,ze jazda Cie kreci. Ja mialam rozwolnienie za kazdym razem jak moj mi kazal prowadzic, jak juz zdalam prawko. Teraz juz spoko jest.
W sumur to u mnie tez pamiec dobra bo krotka
Zegnam sie dzis i dobranoc wszystkim TrollomWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:52
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Karola mi się wydaje, że mogła jeszcze nic nie zauważyć, podobno na pierwsze usg chodzi się ok. 7 tygodnia ciąży.
Polly też czuję, że Ci nie bedzie potrzebna pomoc kliniki !
antonna- dzisiaj nie byłam niestety pogodna.. haha miałam zły humor od rana i pare razy płakałam nawet tak po prostu z nimocy czasem taki dzien sie zdarza !
Kamika spokojnie, jest tu duzo osób do wytrillowania trollątkainaa lubi tę wiadomość
-
kamika nie smutaj. dzis dzien taki ponury. A moze tylko tak spadła ta tempka chwilowo. testowałas?
-
ech wstrętna @. pocieszę Cie jak powiem,że u mnie też nic? dupa blada.
-
Może nie wszystko stracone
Ja robiłam oczywiście owulacyjny i jest, coraz mocniejszy i ciążowy... Złośliwość rzeczy martwych, barwnik nie chciał się rozlać a jak już się rozlał to na całość i cały test był różowy Widać jednak było niewyraźnie kreskę kontrolną, minęło 10 minut, wyschnął i kontrolna normalna a testowa... Cień cienia z tym że jak chwilę był cały zalany to mogło zabarwić testową? Poza tym to dłużej niż 5 minut albo to po prostu jakieś wgłębienie.
Przepraszam jak nic nikt nie zrozumiał. -
Laniska daj go obejrzymy.
Kamika mi też smutno. Nawet z wyra mi sie wstać nie chce ;/ Kot mnie męczy,bp głodny