Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
elficzka wrote:A ja się co 5min bloguje żeby podejec wyniki. Ale mają wejść na stronę preze mnie oczywiście jeszcze nie ma chociaż ja i tak znam wynik, na pewno mniej niż 2 tylko jak się do gina dostać pęd świętami na wywołanie.. bleeh
Ah to teraz ja też czekam z zapartym tchem na ten Twój wynik Tylko uważaj bo zaraz im serwer padnie jak tak bedziesz klikać hihi -
Kamika jestem z toba kochana :* ale przynajmiej wiesz na czym stoisz-nic zlego sie nie dzieje z toba(oprocz wiadomo czego)
Inaa dawaj do lekarza. Choc tez mam nadzieje,ze to implantacja
Laniska trolluj ik ten serwer niech szybciej dziala. Dobry wynik bedzie
Antylopko,powodzenia ci zycze w tych kursach po lekarzach.wszystko sie wyjasni. -
Dzięki Polly No tak to jest na plus, że przyszła perfekcyjnie w terminie i żadnych niepokojących objawów nie ma. Wizytę sobie odwołam, bo nie mam z czym iść. Jak się w styczniu nie uda to pójde poprosić o skierowania na szersze badania, co by nie płacić Kurcze nie wiem jak będzie z tym cyklem, bo płodne mi wypadają gdzieś od 26.12 do 31.12 a wtedy będziemy u rodziców Trzeba będzie jakoś kombinować Jutro kupie testy owu i jakoś może to będzie
Elficzka i jak? Kiedy te wyniki ? -
słuchajcie jaki kwas foliowy bierzecie ? ja biorę FOLIK, ale już mi się kończy i coś muszę kupic. Gina polecała mi coś innego ale nie mogłam tego nigdzie kupić więc staneło na tym FOLIKU. A i zastanawiam się nad kupnem dla męża suplementu Fertimen....
możecie polecić jakąś aptekę internetową? -
nick nieaktualnyhej ja się czuje coraz bardziej ciązowo mdli mnei jak cholera jest mi słabo tak dziwnie się czuje kutro kupije test i zobaczymy co wyjdzie jak bedzie pozytyw jadę w poniedziałek na bete a jak ta bedzie pozytywnapójdę do przychodni bo naie dam znowu 130 zł
-
Mialam sie zapisywac na styczniowy watek ale stwierdzilam ze to olewam Macie mnie na wylacznosc na tym trollowym watku tu czuje sie najlepiej
Piszcie jakie plany na swieta i sylwestra macie umilmy sobie jakos te malpowe nastroje i czas oczekiwania na 2 kreseczki -
Kamilka, dzięki za tulenie butelka martini też mnie właśnie przytula od razu lepiej hehe
No niech już przyjdzie ta małpa, bo szału dostanę
Plany na święta? Najchętniej zaszylabym się w domu, ale trzeba do rodziny jechać.. w sylwestra w domu, bo mąż dyzuruje w pracy -
O to na zdrowie ! Ja dzis jakos nie mam ochoty na alko wiec racze sie zielona herbatka Ja juz od dzis korzystam z ostatniego najdluzszego wolnego na swiecie bo juz nie mam zajec na uczelni az do 7 stycznia ahh musze to dobrze wykorzystac bo jak sie obronie za pol roku to koniec studiow
Ja na swieta wolalabym gdzies z mezem sama wyjechac no ale wiadomo.... Wigilie i 3 kolejne dni spedzamy w moim domu rodzinnym i z tesciami bo zostali zaproszeni przez moja mame a potem z nimi jedziemy do domu meza i tam tez spedzimy sylwestra. Niestety w tym roku wszyscy znajomi nas w tej kwestii olali a wpraszac sie nie bedziemy wiec pewnie na kanapie przed tv :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny