Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie robiłam lezy na szafce czekam do niedzieli wiem głupia jestem ale boje się no własnie co do tego endometrium jesli w dniu miesiączki sie złuszcza a ja niby miałam to dziwne krwawienie ale powiedziała miże endometrium jest ale cienki nie mówiła ile ma a ja z tego wszystkiego nie spytałam
-
Karola, jak jesteś tyle po terminie to nawet teraz powinien coś pokazać
Endometrium w ciąży powinno być grubsze, ja ostatnio też miałam cienkie i lekarz po tym raczej wykluczył ciążę... miało 7mm. To było nawet za cienkie jak na czas przed @.
Ps. Ty miałaś tylko jeden dzień krwawienie a potem nic? Nawet plamien nie? Takie skąpe okresy zdarzają się przy cyklu bezowulacyjnym czasami, ale oczywiście nie twierdzę, że tak było u Ciebie
Moim zdaniem powinnaś zrobić test dziś lub jutro rano. Będziesz miała pewność, albo w jedną albo w drugą stronę. Nie ma co się zadreczac
U mnie gorzej.. dziś 41 dc i nadal brak @. Beta raczej się nie pomyliła... czekam i czekam, chce zacząć nowy cykl. -
nick nieaktualnyno plan jest taki by zrobic w niedziele ale raczej nie wytrzymam hehe tak miałam jeden dzień krwawienie a wlaścieie 3 godziny poem dziwne plamienia ale tylko przy podcieraniu na podpasce już nic nie było brzuch nie bolał no i jakby to była miesiączka to nie powinno być chyba w ogóle endometrium tak czy się mylę a ja mam nie wiem ile ma mm bo mi nie powiedziała nawet jakos dziwnie robiła to usg trwało może 15 sekund tak szybkiego jeszcze nie miałam i nie wiem dlaczego nie sprawdziła odrazu jajników i jajowodów
-
nick nieaktualny
-
W diagnostyce 22zl. W alabie kosztuje 35 u mnie.
Endometrium jest zawsze, to w nie wgryza się zarodek jeżeli nie dojdzie do zapłodnienia to się zluszcza i jest @
Ja na lepsze endo wcinam orzechy i pestki różne, piję czerwone winko i biorę witaminy
Od. Rób test jutro, będziesz wiedziała na czym stoiszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 19:59
-
nick nieaktualnyorzechów to ja wcinam tyle że masakra a winko kupiłam sobie teraz bo nie wiedziałam czy jestem w ciazy czy nie a jak to była miesiączka to dni płodne przypadną na przełomie świąt i nowego roku więc jak znalazł
a ile dni od stosunku była by beta dodatnia? to tak na przyszły miesiąc sie pytam -
nick nieaktualny
-
kamika23! jestem jestem tylko biernie czytam bo mnie krew zalala w srode i mnie slabosci wziely! Mialam paskudny PMS i nie chcialam rozsiewac mojego beznadziejnego nastroju. Ten cykl zaczelam z inofemem i mam nadzieje ze cos ruszy. W poniedzialek badam testosteron bo gin kazala, podejrzewa policystyczne jajniki ale i tak jej nie wierze:DD zrobie dla swietego spokoju. Zakupilam na swieta kredki do moich kolorowanek, 5 butelek wina i dzialam!
-
hejoo ... a dajcie spokój ja jestem zła jak osa ! Pozrywałam wszystkie dekoracje świąteczne. Człowiek sie poświęca, chce jak najlepiej, nagina ugina ... a to wszystko ch.. strzela. Nie umiem wytrzymac juz z mężem bo traktuje mnie tylko jak swoja służącą!