X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie zaraz idę do przedszkola po córcię i do apteki po test sprzątałam dzis troszke u córki w pokoju i tak ogólnie mieszkanie jestem padnieta spac mi sie chce cycki bola mdli tak jak mdliło zobaczymy co test pokaże

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mama jeszcze jedno pytanie czy po okresie endometrium się całkowicie złuszcza i wydala ?

• inaa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ;-) ! Czekamy i kciuki trzymamy <3

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• antonna Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:56

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie robiłam lezy na szafce czekam do niedzieli wiem głupia jestem ale boje się :( no własnie co do tego endometrium jesli w dniu miesiączki sie złuszcza a ja niby miałam to dziwne krwawienie ale powiedziała miże endometrium jest ale cienki nie mówiła ile ma a ja z tego wszystkiego nie spytałam

• elficzka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, jak jesteś tyle po terminie to nawet teraz powinien coś pokazać :)

Endometrium w ciąży powinno być grubsze, ja ostatnio też miałam cienkie i lekarz po tym raczej wykluczył ciążę... miało 7mm. To było nawet za cienkie jak na czas przed @.

Ps. Ty miałaś tylko jeden dzień krwawienie a potem nic? Nawet plamien nie? Takie skąpe okresy zdarzają się przy cyklu bezowulacyjnym czasami, ale oczywiście nie twierdzę, że tak było u Ciebie :)

Moim zdaniem powinnaś zrobić test dziś lub jutro rano. Będziesz miała pewność, albo w jedną albo w drugą stronę. Nie ma co się zadreczac :)

U mnie gorzej.. dziś 41 dc i nadal brak @. Beta raczej się nie pomyliła... czekam i czekam, chce zacząć nowy cykl.

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no plan jest taki by zrobic w niedziele ale raczej nie wytrzymam hehe tak miałam jeden dzień krwawienie a wlaścieie 3 godziny poem dziwne plamienia ale tylko przy podcieraniu na podpasce już nic nie było brzuch nie bolał no i jakby to była miesiączka to nie powinno być chyba w ogóle endometrium tak czy się mylę a ja mam nie wiem ile ma mm bo mi nie powiedziała nawet jakos dziwnie robiła to usg trwało może 15 sekund tak szybkiego jeszcze nie miałam i nie wiem dlaczego nie sprawdziła odrazu jajników i jajowodów

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elficzka a ile płaciłaś za betę ?

• elficzka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W diagnostyce 22zl. W alabie kosztuje 35 u mnie.

Endometrium jest zawsze, to w nie wgryza się zarodek :) jeżeli nie dojdzie do zapłodnienia to się zluszcza i jest @

Ja na lepsze endo wcinam orzechy i pestki różne, piję czerwone winko i biorę witaminy :)

Od. Rób test jutro, będziesz wiedziała na czym stoisz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 19:59

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzechów to ja wcinam tyle że masakra a winko kupiłam sobie teraz bo nie wiedziałam czy jestem w ciazy czy nie a jak to była miesiączka to dni płodne przypadną na przełomie świąt i nowego roku więc jak znalazł :)

a ile dni od stosunku była by beta dodatnia? to tak na przyszły miesiąc sie pytam

• elficzka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej robić w dniu spidziewanej @

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha ok czyli u mnie to 12 stycznia mam nadzieję że długo nie bedę musiała pracować a nóż sie uda bo bedę myslec o pracy hehe

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam mega trollowe pytanie:D Czy jak śniła mi się siostra mojej bratowej,która jest w ciąży tzn że też niedługo będę?:D

lanisska lubi tę wiadomość

• inaa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha jako troll powinnam Cię nakręcić, ale ... jak się śpi to się śni :D !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• motylek000 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23! jestem jestem tylko biernie czytam bo mnie krew zalala w srode i mnie slabosci wziely! Mialam paskudny PMS i nie chcialam rozsiewac mojego beznadziejnego nastroju. Ten cykl zaczelam z inofemem i mam nadzieje ze cos ruszy. W poniedzialek badam testosteron bo gin kazala, podejrzewa policystyczne jajniki ale i tak jej nie wierze:DD zrobie dla swietego spokoju. Zakupilam na swieta kredki do moich kolorowanek, 5 butelek wina i dzialam!

• inaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaaaaa kolorowanki ! zapomnialam ( moja 3 sekundowa pamięć) Muszę dziś zamówić !

Motylek.. nas też zalała krew ... ;-) czekamy na trollątka innych trollek kochanych <3

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zakończenie :

haha dla większości ... za ręsztę ... mam nadzieje, że nie przyjdzie mimo korków !

5788.jpg

kamika23 lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki jak nastroje przed świąteczne? :) ja mam bardzo duzo pracy ale caly czas was podczytuje :) @ poszla w odstawke zaczynamy od nowa i oby nie przylazla przez najblizsze 9 miesiecy :) jak u was z testowankiem? Karola? :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejoo ... a dajcie spokój ja jestem zła jak osa ! Pozrywałam wszystkie dekoracje świąteczne. Człowiek sie poświęca, chce jak najlepiej, nagina ugina ... a to wszystko ch.. strzela. Nie umiem wytrzymac juz z mężem bo traktuje mnie tylko jak swoja służącą!

:(

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• antonna Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:56

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ