Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć moje trolle Witam się na wielkim kacu Ah ta wczorajsza wigilia była mocno zakrapiana winem...Poszaleliśmy i teraz oboje zdychamy
Inaa co to z tym Twoim się dzieje ? Chyba trzeba go jakoś ustawić do pionu
Pełna Nadziei to ruszaj pełną parą ze staraniami
Karola czekam na 2 kreski!
Eh nie mam siły pisać taka jestem słaba, więc nadrobie jak dojdę do siebie Miłej soboty kochane -
Ten pierwszy robilam był cień (zdjęcie wam wstawiłam),
drugi negatyw z tym że był jakiś chropowaty ale kreska kontrolna była
Trzeci dzisiaj i chyba jest słabiutka kreska (zdjęcia nie mam i na razie nie mam jak zrobić )
Nawet jakby ta kreska była i sobie jej nie wymyśliłam (raczej nie bo widać ją bez zbytniego przyglądania) to nie powinna być już ciemna niż ta 4 dni temu?
Świruje już :p -
nick nieaktualnywitajcie test negatywny ale wiedziałam że tak bedzie maż mówi że to wszystko to nerwy przed powrotem do pracy 7 stycznia mam szkolenie bhp i musze dojechać do Poznania masakra boje sie że na złosc bedą mi dawac zmiany takie jak ma maż i bedę zmuszona się zwolnić ale mam już to gdzieś na razie przestajemy myslec o dziecku chce spędzic ostatnie dni z córką i mezem dni płodne jak beda to maja być na przełomie świąt i nowego roku może jak wyluzujemy to sie uda nie licze na nic jedno z czego się cieszę że wracam do pracy to dodatkowa kasa bedzie i będe mogło znowu chodzić do mojego gina prywatnie bedziemy się leczyć jak do lutego nic się nie wydarzy
Dzisiaj idę z córcia i znajomą na mała wigilie organizuja na rynku u nas trzeba sie odchamić ale szlak mnie trafia jak widzę na forym czy na fb że co chwilę ktos jest w ciaży mam juz wszystkiego dosyć -
Dziewczyny... Doczekalam się, @ przyszła... Po 37 dniach:-) jestem mega szczęśliwa, pierwszy raz cieszę się z okresu. Ciąży nie ma ale za to wszystko zaczyna poprawnie funkcjonować . Całuję was mocno ! Miłego wieczoru ...
kamika23 lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Karola tle mocno mocno ... każdemu czasem potrzeba "oddechu" od starań na siłę !
-
Karola nic tylko się cieszyć z takiego obrotu sprawy
Laniska oby to był groszek
Antylopa dobrze,że nic gorszego się nie dzieje u Ciebie. Czasem i @ dobra jest
Inaa moja kochana,też mam czasem takie dni,że mojego bym po prostu zostawiła i poszła gdzieś w pizdu. A jesteśmy razem 9 lat. Więc jak emocje opadną to się dogadacie.Sama pewnie to wiesz
Kamikaa ja też z kacem he. Doszłaś już do siebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 20:17
-
nick nieaktualny