Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć moje trolle
Witam się na wielkim kacu
Ah ta wczorajsza wigilia była mocno zakrapiana winem...Poszaleliśmy i teraz oboje zdychamy 
Inaa co to z tym Twoim się dzieje ? Chyba trzeba go jakoś ustawić do pionu
Pełna Nadziei to ruszaj pełną parą ze staraniami
Karola czekam na 2 kreski!
Eh nie mam siły pisać taka jestem słaba, więc nadrobie jak dojdę do siebie
Miłej soboty kochane
-
Ten pierwszy robilam był cień (zdjęcie wam wstawiłam),
drugi negatyw z tym że był jakiś chropowaty ale kreska kontrolna była
Trzeci dzisiaj i chyba jest słabiutka kreska (zdjęcia nie mam i na razie nie mam jak zrobić )
Nawet jakby ta kreska była i sobie jej nie wymyśliłam (raczej nie bo widać ją bez zbytniego przyglądania) to nie powinna być już ciemna niż ta 4 dni temu?
Świruje już :p -
nick nieaktualnywitajcie test negatywny
ale wiedziałam że tak bedzie maż mówi że to wszystko to nerwy przed powrotem do pracy 7 stycznia mam szkolenie bhp i musze dojechać do Poznania masakra boje sie że na złosc bedą mi dawac zmiany takie jak ma maż i bedę zmuszona się zwolnić ale mam już to gdzieś na razie przestajemy myslec o dziecku chce spędzic ostatnie dni z córką i mezem dni płodne jak beda to maja być na przełomie świąt i nowego roku może jak wyluzujemy to sie uda nie licze na nic jedno z czego się cieszę że wracam do pracy to dodatkowa kasa bedzie i będe mogło znowu chodzić do mojego gina prywatnie bedziemy się leczyć jak do lutego nic się nie wydarzy
Dzisiaj idę z córcia i znajomą na mała wigilie organizuja na rynku u nas trzeba sie odchamić ale szlak mnie trafia jak widzę na forym czy na fb że co chwilę ktos jest w ciaży mam juz wszystkiego dosyć -
Dziewczyny... Doczekalam się, @ przyszła... Po 37 dniach:-) jestem mega szczęśliwa, pierwszy raz cieszę się z okresu. Ciąży nie ma ale za to wszystko zaczyna poprawnie funkcjonować . Całuję was mocno ! Miłego wieczoru ...
kamika23 lubi tę wiadomość

Udało się w
cyklu
-
nick nieaktualnyja juz głupieje rano jak robiłam ten test jak był jeszcze mokry była maleńka cieniutka kreseczka ale stwierdziłam że ma zwidy i uznałam że jest negatywny koło godziny 16 przypomniało mi sie o tym tescie i ta kreseczka maleńka cieniutka nadal tem jest doszliśmy z mezem do wniosku że poczekam i 28 grudnia pojade na betę jesli ta bedzie pozytywna to nie pójde na badania do pracy kontrolne ale za to pójde do Ginekologa niestety nie moge jechac teraz bo córka jest chora a jak na złosc maz idzie do pracy na 12 godzin te 3 dni jak mi sie uda to wkleje linka do tego testu widać ta kreske pod pewnym kontem ale jest widoczna gołym okieminaa wrote:Karola
tle mocno mocno ... każdemu czasem potrzeba "oddechu" od starań na siłę ! -
Karola nic tylko się cieszyć z takiego obrotu sprawy

Laniska oby to był groszek
Antylopa dobrze,że nic gorszego się nie dzieje u Ciebie. Czasem i @ dobra jest
Inaa moja kochana,też mam czasem takie dni,że mojego bym po prostu zostawiła i poszła gdzieś w pizdu. A jesteśmy razem 9 lat. Więc jak emocje opadną to się dogadacie.Sama pewnie to wiesz
Kamikaa ja też z kacem he. Doszłaś już do siebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 20:17
-
nick nieaktualny

! Hm a przypomnij w którym dniu cyklu jestes? lub ile po terminie @ ?