Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny postanowilam pisac pamietnik, tylko nie widze czy sie udostepnil... Mozecie zobaczyc czy da sie w niego wejsc ?
EDIT: a co tam u Was:
antonna
cookiemonster
Pelna Nadziei
motylek000
anusia24 ??????? Cos ucichlyscie kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 21:05
Karola0704 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Dziewczyny postanowilam pisac pamietnik, tylko nie widze czy sie udostepnil... Mozecie zobaczyc czy da sie w niego wejsc ?
-
No ja to nawet zaluje ze tym "przyjaciolkom" powiedzialam. Chociaz z drugiej strony to troche prawdy mi o nich powiedzialo. Myslalam ze jak komus powiem to bede miala jakis rekaw do zaplakania poza mezem no ale sie mylilam
Za to mam Was i mam nadzieje ze te kilka slow ktore tam napisalam dotra do wszystkich z tego watku bo jest tam cos tez dla Was -
nick nieaktualnynikt nie zrozumie kobiety która przechodzi przez to co my teraz jak 2 kobieta w takiej samej syutacji ktos kto ma ciąze jak tylko facet zamoczy to nie wie co to starania ja nie wiem jak można zaliczyc wpadkę
Kurcze ale mnie zgaga meczy i co dziwne od paru dni mam zaparcia a nigdy nie miałam jutro kupuje tescik i zrobie w niedziele rano zobaczymy co wyjdzie chociaż w cuda juz nie wierzę -
nick nieaktualny
-
Kamilka23 caly czas was ,,oczytuję" i ciągle kibicuję. Ja zawsze jak dostane @ to sie wiciszam i mało udzielam dopóki nie zaczynamy walczyć od nowa wtedy humor mi sie poprawia
caly czas trzymam za ciebie kciuki karola a moje trolle kochane co tez dostaly @ obżydliwej pocieszę was tak że jesteśmy o kolejny cykl do przodu w tych pieknych staraniach bo to też jest miły czas u mnie juz 12 cykl staran także jeszcze mam siłe walczyć
antylopa moja kochana bedzie dobrze wszystko sie ulozy :*inaa lubi tę wiadomość
-
Karola wątpie żeby to było widać, chociaż aż tak się na tym nie znam bo los nie chciał zebym kiedykolwiek miała zagnieżdżenie hehe a u ginów bywam rzadko
Widzisz u nas @ wiec do Ciebie nie powinna przyjść chyba, że ma taką moc dzielenia się na 100000000000000.... części hehe !
Kamika dziękuję za miły wpis zrobiło mi się naprawde milo i jakiejś energii dostałam by znowu walczyć !kamika23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno własnie nie wiem czy to cos co miałam można nazwac @ czy czym innym nie wiem zastanawia mnie tylko dlaczego nie sprawdziła na usg juz wczoraj jajników i jajowodów jak podejrzewala pozamaciczną coś mi tu nie gra . Jutro kupije test i jak sie wściekne to go zrobi bo oszalec idzie
-
nick nieaktualny
-
Kamilka mieszkam niedaleko Wrocławia a wy dziewczynki ogólnie skąd jesteście?
Chyba do testu nie dotrwam... Czuję że do was za niedługo dołączę
Aaa i zapomniałam o kwasie, jutro po pracy koniecznie apteka.
Ale mi na winko narobiłyście ochotę
Ja sylwestra miałam w tym roku spędzić w górach ale jeszcze planów nie mam, pewnie po świętach się wyklarują Święta rodzinnie jak co roku
-
Karola czekam na wynik testu. Co do luteiny to kojarze ze ktos pisal ze tylko na recepte ale pewna nie jestem.
Inaa ciesze sie ze poprawilam Ci humor. Moj tez od razu stal sie lepszy.
Antonna to milych badan a co do kotka to u nas bylo odwrotnie. To maz chcial i akurat ta rase. Jestesmy mega zadowoleni bo kocurrroo jest kochany
Pelna Nadziei masz racje. Mimo ze sie nie udaje to starania sa fajne oby to byl dla Ciebie szczesliwy cykl na ten nowy rok :p
Ide spac bo brzuch mi dokucza wiec troche mam dosc tego dnia :p dobranoc -
Witam z rana Karola, luteina jest na receptę tyko. Ale powiem Ci, że może ja też wypisac lekarz rodzinny
Wiecie ja też się nie zwierzam ze starań tym bardziej, że wszystkie dookoła mnie w ciąży są heh. W pierwszą zaszlamnbez problemu, nie planowaliśmy i za pierwszym razem sie udalo teraz lekarz ppdejzewa u mnie pco, ale mówi, że jeszczezrobi mi badania na początku cyklu. Tylko ten cykl nie chce się zacząć tsh mam idealne 1,09, prolaktyna w normie tylko progesteron ciut niski, ale to pewnie wina owulacji..
Co do pracy to ja pracuje z samymi facetami i oni mówią sami, że już czas na ciążę
Miłego dnia, zmykam do roboty -
tuliimy lanisska !!
Dziołszki przepraszam, że wczoraj nie było zakończenia dnia , ale zasnełam i pupa jasna obudziłam sie rano hehe !
Kamika u mnie @ się rozkreciło na maksa a brzuch boli jak nigdy.. chyba zapodam sobie nospe !