Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydaje sie,że wyniki dobre masz. i tarczyca ok jest.
Ja już nie chcę się kłaść pod nóż. Ten lekarz akurat b.dobry jest i jeszcze przed operacją mi mówił,że to nie jest takie łatwe usunąć zrosty. Żaliłam mu się,że jak laparoskopie robili to tylko wycieli torbiel i tyle. Jak to określił mam wszystko zbite w kulkę i zabetonowane. Podejrzewma,że część problemu pojawiła sie właśnie po laparoskopii-pękła im ta torbiel endometrialna i rozlała sie po całym brzuchu. Przepłukali mnie ale część pewnie została i teraz takie skutki. Przed laparoskopia nikt nie mówił,że mam jajnik pod macicą. Po już każdy lekarz, do którego chodziłam mi mówił o tym. Więc to oni mi spierdzielili. Teraz ciężko coś będzie z tym zrobić.
Sówka35 lubi tę wiadomość
-
Antonna, tsh na pewno masz idealne, a reszta - nie wiem. Ja przy wyniku prawie 4,0 zaszlam w ciążę, a wg niektórych osób na tym forum (jak wcześniej pytałam innych pod tym kątem no i tak wynikało z obserwacji ) z takim wynikiem powinnam już zażywać tony tabletek na uregulowanie tarczycy, jakieś letroxy, euthyroxy, grom wie co jeszcze.

Udało się w
cyklu
-
nick nieaktualny
-
Hmm Rosolina ja bym chyba na Twoim miejscu zaczęła od HSG. Wydasz kasę na stymulację, nadszarpniesz zdrowie hormonami, a się okaże, że masz zapchane jajowody. Miesiąc w tą czy w tą nie zrobi nam różnicy..
A FT3 i FT4 mi nie kazała badać, to nie badałam.
Sylwia rozumiem detox :* Wróć jak będziesz gotowa
Polly nie dziwię się, że masz dość operacji! Tak to niestety jest, że są specjaliści i specjaliści. Szkoda, że trafiłaś akurat na takich co Ci coś spieprzyli
Mam wynik AMH:

Ktoś coś?
Edit. Dodam, że za kilka dni kończę 28 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 15:49
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Amh masz super
Ja mam 2,26 a kończę niedługo 29. ale u mnie jest to spowodowane tym,że jeden jajnik już praktycznie nie ma jajeczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 18:05
-
Jak się smieje pewna moja znajoma na kilka książek by wystarczyło
co zrobić,może w poprzednim życiu byłam tak niedobra,że teraz karma wraca
Osobą,która mnie trzyma w pionie jest mój mąż. Może to banalne ale gdyby nie on i jego trzeźwy pogląd na świat to nie wiem jak by to moje życie wyglądalo.
-
Antonna, właśnie ta stymulacja nie dużo kosztuje, ale chyba jednak wybiorę drożność, tylko, ze cena w gabinecie gdzie znalazłam lekarkę jest kosmiczna! Ale podobno maja najlepszy sprzęt. No i sono hsg.
Dziś jajeczko o 18 jeszcze duże, prawie 22 mm. Testy ovu od rana wychodzą pozytywne.

-
Kochane, z okazji mojego ćwierćwiecza, stawiam wszystkim Wam specjalnego szampana, którego bąbelki pełnią wspaniałą funkcję ułatwiająca zapłodnienie:-)
OoOo OooooooOoO oooOOOO ooooo
łapcie kieliszki i pijcie do woli!!
(Sześć lat temu jak poznałam mojego męża i usłyszałam że ma 25 lat, to mówię, mój Boże, jaki już Stary) haha a tu i na mnie kolej przyszła ...
antonna, polly8725 lubią tę wiadomość

Udało się w
cyklu
-
Antylopko wszystkiego co najlepsze !!!!
Witamy na świecie również naszego pierwszego trollinka
!!! Jupiiiiiiii Niech mamusia i dzidziuś dobrze się maja !
antylopaa lubi tę wiadomość
-
Antylopko duzo zdrówka i miłości no i szczęsliwego rozwiazania

Jaka radośc jak na świeciepojawia sie kolejne maleństwo a mna targają dziwne emocje z jednej strony się ciesze że jest wszystko ok a z drugiej ... eh jak ja bym chciała przespać listopad -
Antylopko wszystkiego dobrego
25 lat kiedy to było heh. Slubowałam wtedy 
Najlepsze życzenia i oby Maleństwo przyszło na świat bezproblemowo :*
A urodziła Elficzka!!! Gratuluję :*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:35
-
Sto lat kochana:*antylopaa wrote:Kochane, z okazji mojego ćwierćwiecza, stawiam wszystkim Wam specjalnego szampana, którego bąbelki pełnią wspaniałą funkcję ułatwiająca zapłodnienie:-)
OoOo OooooooOoO oooOOOO ooooo
łapcie kieliszki i pijcie do woli!!
(Sześć lat temu jak poznałam mojego męża i usłyszałam że ma 25 lat, to mówię, mój Boże, jaki już Stary) haha a tu i na mnie kolej przyszła ... -
Antylopka 100 lat ! Życzę ci samych sukcesów porodu bezbolesnego i błyskawicznego
dużo dużo szczęścia
i jesteśmy w tym samym wieku ja w listopadzie kończę 25 lat 
Która trollinka urodziła takiego brzdaca? Gratuluję i świetnie ze ma to już za sobą
Karola wiem Ze ci ciężko przykro mi ze tak bardzo to przezywasz zresztą wcale się nie dziwię

przedwczoraj byłam juz nastawiona na hsg dziś myśle o stymulacji.