Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydaje sie,że wyniki dobre masz. i tarczyca ok jest.
Ja już nie chcę się kłaść pod nóż. Ten lekarz akurat b.dobry jest i jeszcze przed operacją mi mówił,że to nie jest takie łatwe usunąć zrosty. Żaliłam mu się,że jak laparoskopie robili to tylko wycieli torbiel i tyle. Jak to określił mam wszystko zbite w kulkę i zabetonowane. Podejrzewma,że część problemu pojawiła sie właśnie po laparoskopii-pękła im ta torbiel endometrialna i rozlała sie po całym brzuchu. Przepłukali mnie ale część pewnie została i teraz takie skutki. Przed laparoskopia nikt nie mówił,że mam jajnik pod macicą. Po już każdy lekarz, do którego chodziłam mi mówił o tym. Więc to oni mi spierdzielili. Teraz ciężko coś będzie z tym zrobić.
Sówka35 lubi tę wiadomość
-
Antonna, tsh na pewno masz idealne, a reszta - nie wiem. Ja przy wyniku prawie 4,0 zaszlam w ciążę, a wg niektórych osób na tym forum (jak wcześniej pytałam innych pod tym kątem no i tak wynikało z obserwacji ) z takim wynikiem powinnam już zażywać tony tabletek na uregulowanie tarczycy, jakieś letroxy, euthyroxy, grom wie co jeszcze.
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
Hmm Rosolina ja bym chyba na Twoim miejscu zaczęła od HSG. Wydasz kasę na stymulację, nadszarpniesz zdrowie hormonami, a się okaże, że masz zapchane jajowody. Miesiąc w tą czy w tą nie zrobi nam różnicy..
A FT3 i FT4 mi nie kazała badać, to nie badałam.
Sylwia rozumiem detox :* Wróć jak będziesz gotowa
Polly nie dziwię się, że masz dość operacji! Tak to niestety jest, że są specjaliści i specjaliści. Szkoda, że trafiłaś akurat na takich co Ci coś spieprzyli
Mam wynik AMH:
Ktoś coś?
Edit. Dodam, że za kilka dni kończę 28 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 15:49
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Amh masz super Ja mam 2,26 a kończę niedługo 29. ale u mnie jest to spowodowane tym,że jeden jajnik już praktycznie nie ma jajeczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 18:05
-
Jak się smieje pewna moja znajoma na kilka książek by wystarczyło co zrobić,może w poprzednim życiu byłam tak niedobra,że teraz karma wraca Osobą,która mnie trzyma w pionie jest mój mąż. Może to banalne ale gdyby nie on i jego trzeźwy pogląd na świat to nie wiem jak by to moje życie wyglądalo.
-
Antonna, właśnie ta stymulacja nie dużo kosztuje, ale chyba jednak wybiorę drożność, tylko, ze cena w gabinecie gdzie znalazłam lekarkę jest kosmiczna! Ale podobno maja najlepszy sprzęt. No i sono hsg.
Dziś jajeczko o 18 jeszcze duże, prawie 22 mm. Testy ovu od rana wychodzą pozytywne. -
Kochane, z okazji mojego ćwierćwiecza, stawiam wszystkim Wam specjalnego szampana, którego bąbelki pełnią wspaniałą funkcję ułatwiająca zapłodnienie:-)
OoOo OooooooOoO oooOOOO ooooo
łapcie kieliszki i pijcie do woli!!
(Sześć lat temu jak poznałam mojego męża i usłyszałam że ma 25 lat, to mówię, mój Boże, jaki już Stary) haha a tu i na mnie kolej przyszła ...antonna, polly8725 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
Antylopko wszystkiego co najlepsze !!!!
Witamy na świecie również naszego pierwszego trollinka !!! Jupiiiiiiii Niech mamusia i dzidziuś dobrze się maja !antylopaa lubi tę wiadomość
-
Antylopko duzo zdrówka i miłości no i szczęsliwego rozwiazania
Jaka radośc jak na świeciepojawia sie kolejne maleństwo a mna targają dziwne emocje z jednej strony się ciesze że jest wszystko ok a z drugiej ... eh jak ja bym chciała przespać listopad -
Antylopko wszystkiego dobrego 25 lat kiedy to było heh. Slubowałam wtedy
Najlepsze życzenia i oby Maleństwo przyszło na świat bezproblemowo :*
A urodziła Elficzka!!! Gratuluję :*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:35
-
antylopaa wrote:Kochane, z okazji mojego ćwierćwiecza, stawiam wszystkim Wam specjalnego szampana, którego bąbelki pełnią wspaniałą funkcję ułatwiająca zapłodnienie:-)
OoOo OooooooOoO oooOOOO ooooo
łapcie kieliszki i pijcie do woli!!
(Sześć lat temu jak poznałam mojego męża i usłyszałam że ma 25 lat, to mówię, mój Boże, jaki już Stary) haha a tu i na mnie kolej przyszła ... -
Antylopka 100 lat ! Życzę ci samych sukcesów porodu bezbolesnego i błyskawicznego dużo dużo szczęścia i jesteśmy w tym samym wieku ja w listopadzie kończę 25 lat
Która trollinka urodziła takiego brzdaca? Gratuluję i świetnie ze ma to już za sobą
Karola wiem Ze ci ciężko przykro mi ze tak bardzo to przezywasz zresztą wcale się nie dziwię