Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
antonna mam taką nadzieję
Mam dziś 9dc a śluz rozciągliwy (nawet na 5mm) nie za szybko?? Miałam w tym miesiącu mierzyć temperaturę Ale kurde skończyło się na miałam więc stwierdziłam że może jednak zajmę się śluzem .. no i rano mialam rozciagliwy a teraz na wkladce jest kremowy... i teraz nie wiem jak to zaznaczyć..11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
cookiemonster nie znam się na progesteronie.. Ale dobrze, że beta przyrasta. Może dla spokoju lepiej udać się do lekarza?11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Zadzwoniłam - lekko się zdziwił jak mu powiedziałam o betach pozytywnych. Powiedział, że przyrost rzędu 70% na 48h jest jak najbardziej prawidłowy i że prog też jest prawidłowy. Mogę dla spokoju ducha zwiększyć sobie dawkę trochę, ale wg niego jest ok. Kazał powtórzyć betę w pon i czw - czyli co 72h, bo uznał, że wtedy będzie więcej widać i zgłosić się do niego.
ojejku lubi tę wiadomość
-
Cooki będzie dobrze wkoncu jakieś dobre wieści na wątku jak lekarz mówi tak zrób i myśl pozytywnie staraj się nie denerwować , trzymam kciuki
Ja dziś mam wizytę , zobaczymy co z szyjka bo ostatnio mam coraz częstsze bóle w pochwie ciężko to nazwać takie klucia i ucisk w dole brzucha. Niech ta moja perełka wysiedzi jeszcze chociaż ten listopad -
antonna wrote:No to super!! ale cos mam wrazenie, ze chyba boisz sie jeszcze cieszyc. Ale to w pelni zrozumiale! Kiedy sie wyluzujesz? Jak uslyszysz serduszko?
-
nick nieaktualnyCookie, jest dobrze. Przyrost prawidłowy. Wiem wiem, chciałabyś więcej, ale mam go wystarczająco wiec kobieto, ciesz się, jesteś w ciąży wiesz?
A proga zawsze mozna poprawić, skup sie na becie
Powtórz bete, jeśli okaze sie ze jest wystarczajaca, odetchnij
Pecherzyk powinno byc widać jak jest koło 1500, zarodek chyba cos kolo 4-5000, a serducho to juz pozniej. Ja z Ala 11dpo miałam bete 7 :p, potem 12dpo miałam 21, potem juz chwile nie mierzyłam. Na poczatku stycznia miałam ponad 11000 i jak poszłam po 203 dniach do lekarza to było juz serducho, choc chyba dopiero zaczeło bic, bo biło bardzo słabo jeszcze, nawet karty ciazy mi lekarka nie załozyła.
A u mnie dziś tak: wszystko wyglada dobrze , wyglada na to ze bedzie owulka z lewego jajnika, pecherzyk 15mm, endo ponad 7mm, wiec nie jest źle. Przewidywany termin owulacji poniedziałek, według mnie i doktorka , zakupiłam tez wiecej testów owu i bede sie sprawdzać. Kurcze, dawno nie miałam takiego mega naturalnego cyklu bez niczego , zadnego dupka nie bede brac ani nic, sprawdze sobie tylko proga 7dpo. w środe mam akurat wizyte u swojego gina to mi powie czy pekło czy nie. -
Cooki to zrozumiałe że się denerwujesz i będziesz się denerwowała aż do porodu a potem do końca życia
Ja noc cóż informacje średnie. Lekarz był szczery uświadomił mnie ze jest duże prawdopodobieństwo że urodzę wczesniaka . Szyjka krótka a malutka bardzo już napiera już powiedział że jak mnie złapie do 36tc to nie jechać do niego na szpital tylko na Winiary , pocieszył że dostałam sterydy i że wszystko będzie dobrze itd. Mój mąż przerażony dopiero do niego dotarło i boi się bardzo. Ja stwierdziłam że listopad nie wchodzi w grę najwyżej w grudniu ją wypuszczę muszę myśleć pozytywnie bo mała wszystko czuję a waży 2069g więc rośnie jak powinna . Te bóle co mam to niestety jej napieranie na moją szyjkę
Sylwia trzymam kciuki za owulke niech się dzieje -
Pelna Nadziei lepiej jeszcze małą przetrzymać przez ten listopad, także zaciskaj mocno nogi Moja koleżanka urodziła w 34 tc dziewczynkę i ważyła 2 kg, czyli tyle co Twoja teraz hehe
To naprawdę niesamowite, że Wy dziewczyny już na końcówce ciąży jesteście :o Jak ten czas leci - masakra Może się dziewczyny pochwalicie brzuszkami?? Już duże powinny być!
Sylwia niech Twoje naturalnie wyhodowane jajeczko się pięknie zapładnia i rozwija! Byłoby super jakby do końca roku jeszcze któraś zaciążyła - może to będziesz Ty?
Cookie ale interesował mnie dzień cyklu, bo chciałam sobie policzyć w którym tygodniu i dniu ciąży jesteś To teraz tylko czekać do poniedziałku na wynik kolejnej bety!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 22:59
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Josephine wrote:antonna mam taką nadzieję
Mam dziś 9dc a śluz rozciągliwy (nawet na 5mm) nie za szybko?? Miałam w tym miesiącu mierzyć temperaturę Ale kurde skończyło się na miałam więc stwierdziłam że może jednak zajmę się śluzem .. no i rano mialam rozciagliwy a teraz na wkladce jest kremowy... i teraz nie wiem jak to zaznaczyć.. -
Pelna nadziei dasz rade-wierze w Ciebie
Sylwia jak nie Ty to kto? Trzymam kciuki
Cookie kobieto zajmij czyms glowe. Ja np szydelkuje-trzeba liczyc wiec nie mysle za duzo. A tak serio wiem,ze masz mega stres a ja razem z Toba. Przesylam Ci pozytywne mysli
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Pełna Nadziei wrote:Cooki to zrozumiałe że się denerwujesz i będziesz się denerwowała aż do porodu a potem do końca życia
Ja noc cóż informacje średnie. Lekarz był szczery uświadomił mnie ze jest duże prawdopodobieństwo że urodzę wczesniaka . Szyjka krótka a malutka bardzo już napiera już powiedział że jak mnie złapie do 36tc to nie jechać do niego na szpital tylko na Winiary , pocieszył że dostałam sterydy i że wszystko będzie dobrze itd. Mój mąż przerażony dopiero do niego dotarło i boi się bardzo. Ja stwierdziłam że listopad nie wchodzi w grę najwyżej w grudniu ją wypuszczę muszę myśleć pozytywnie bo mała wszystko czuję a waży 2069g więc rośnie jak powinna . Te bóle co mam to niestety jej napieranie na moją szyjkę
Sylwia trzymam kciuki za owulke niech się dzieje -
Josephine zaznacz ten rozciagliwy.