Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b4f1018761a.jpg
cholerka nie widać nic na tej fotce a na żywo tak ładnie widac ciulowy aparat mam -
jestem krótkowidzem i mam okulary minus 7 więc by cos zobaczyć to zawsze ściągałam okulary i wpatrywałam się w test czy tam cos jest teraz widze ta kreskę w okularach gdzieś z 50 cm więc jest na 100% zobaczymy jaka bedzie w środe mam nadzieje ze małapa nie przyjdzie latam co chwile do wc bo czuje jak mam mokro ale pamietam ze w lutym tez tak latałam
-
polly dokładnie tak jak dziewczyny piszą. Spadek może być na owulację
Karola coś tam na zdjęciu delikatnie widać! Mam nadzieję, że za kilka dni będzie już mocna druga kreska Powodzenia! :*Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
mamjeszcze 2 takie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d8f6a622655.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6590583b0ad4.jpg
a takiego anioła zrobiłam dla mojego Ktosia jeszczetylko polakierować i przykleić jedno z dwóch zdjęć usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c57473e1cb22.jpg -
Polly moje malenstwo ma 6 cm serduszko glosno bilo, poplakalam sie wczoraj jak widzialam jak sie przewraca , to tylek wypinal to raczkami machal-uciekal lekarzowi
Karola widze 2 kreski:)Karola - mama Julci i ... ?, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Małpy nadal nie ma cyce bola tak że nawet na boku spać nie mogę mdli mnie i delikatnie boli mnie brzuch bety u mnie nie robią niestety więc kolejny test będzie w środę 9 jak będzie mocniejsza kreska to 15 gin wole wydać 100 na lekarza niż 60 na betę
-
antonna wrote:Karola, brzmi jak dobry plan
Cookie - na jaka bete dzisiaj liczymy?
Ale mialam chamski sen. Snilo mi sie, ze zobaczylam dwie kreski i sie bardzo z mezem cieszyliśmy. No a potem sie obudzilam :> -
Witajcie dziewczyny, mogę się przyłączyć
Ja dzisiaj robiłam test w 26 dc, cykle 28 dniowe, zrobiłam dwa test strumieniowy nic, a na płytkowym bladziutka kreseczka... Nie wiem co o tym myśleć.
Karola za Ciebie trzymam kciuki -
Miki super wieści też bym sie popłakała słysząc ten cudowny dźwięk bijącego serduszka
Antonna bardzo nie lubie. Tez mam czasem takie sny, o wiele za często,potem takie zbicie jest ;/ Ale macie plan, hsg może cos ruszy Wam.
Karola Mama Julki, to zrób test jutro. Tylko go zrób, bo jak Cie znam to nie zrobisz,bo wolisz poczekać
Karola555 witaj, zależy jakiej firmy robiłaś testy. Niektóre lubia oszukiwać. Jak nie masz pewności to idź na bete,albo kup zupełnie innej firmy i powtórz jutro
Cookie moja!!! Trzymam kciuki mocno, az mnie skręca w zołądku. Daj nam znać koniecznie jak bardzo urosła -
U mnie temp skoczyła z 36,1 na 36,3. Jeszcze 2 dni. Jak sie utrzyma to znaczy,że owulka była. Czemu całe nasze życie to czekanie???
-
polly8725 wrote:Miki super wieści też bym sie popłakała słysząc ten cudowny dźwięk bijącego serduszka
Antonna bardzo nie lubie. Tez mam czasem takie sny, o wiele za często,potem takie zbicie jest ;/ Ale macie plan, hsg może cos ruszy Wam.
Karola Mama Julki, to zrób test jutro. Tylko go zrób, bo jak Cie znam to nie zrobisz,bo wolisz poczekać
Karola555 witaj, zależy jakiej firmy robiłaś testy. Niektóre lubia oszukiwać. Jak nie masz pewności to idź na bete,albo kup zupełnie innej firmy i powtórz jutro
Cookie moja!!! Trzymam kciuki mocno, az mnie skręca w zołądku. Daj nam znać koniecznie jak bardzo urosła
Test firmy bobo test, jutro zrobię jeszcze inny i dam znać co wyszło. -
Oj bobo test mi raz pokazał kreskę, a ciąży nie było. Ale podobno jest mega czuły.
Monia nie świruj, zapalenie pęcherza/ częste sikanie to wiesz dobrze sama ze to objaw ciąży:-) a dziś robisz kolejny raz betę tak? Kurcze, ja tylko raz przyrost sprawdziłam czy jest ok a potem zaczęłam cieszyć się ciążą, bo nawet nie zakladalam, że bd cokolwiek źle. Ty też tak załóż
Karola 6 dych za betę? Ja nie mogę! Co to za laboratorium?!
Miki, powiedział wam w przybliżeniu płeć? Na prenatalnych można oszacować na jakieś 70-80%. mi się sprawdziło , została córeczka, która kocham już nad życie, wietci mi się strasznie i już nie mogę się jej doczekać. Dziewczyny, ja za miesiąc rodze!!!!!!!!!
Udało się w cyklu
-
Nie wyyrzymalam zrobiłam test strumieniowy ale nie z porannego moczu i może to był błąd bo pilam wcześniej kawę inke oczywiście biel wizira nic nie ma na nim kupię jeszczejeden i zrobie w środę rano jak nic nie będzie czekam jak się sytuacja rozwinie co ma by to będzie cyce nadal bola spać mi się chce kuja jajniki eh marzenia pomału tryskaja i chyba miałam pierwszy test z cieniem bez ciąży
-
Antylopa, jak zaszłam w pierwszą w ciążę to nie zrobiłam nawet drugiej bety. Uznałam, ze pierwsza pozytywna to już gwarancja, że fajnie w 6 cyklu (wtedy - w końcu;p) się udało i wszystko będzie ok. Jako, że to jest 4 ciąża na 24 cykle, a dzieci póki co brak moje podejście też jest inne, a i lekarz wie jak jest i to on kazał mi zrobić te dwie bety dziś i w czw (o ile jeszcze będzie coś dziś). Wierz mi, chciałabym wrócić do stanu nieświadomości w którym byłam w marcu 2015 - ja nawet o forum wtedy nie wiedziałam:) dołączyłam chyba w 10 cyklu, po dwóch biochemicznych i jak zaczęłam brać CLO+pregnyl. Ale nie ma tego złego - poznałam Was )
Karola, a który masz dzień cyklu/ albo dpo?