Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopa mi ?
No tak coś mi też lipiec wychodził z obliczeń. Aczkolwiek nawet nie wiem jaka mam średnią długość cyklu bo ostatnio każdy był praktycznie inny i to z dużymi rozbieżnościami
Nie ma co gadać o porodach, póki co to mnie 1 beta czeka, potem druga, potem nie wiadomo czy pęcherzyk w dobrym miejscu, czy serduszko bedzie..... ah cieszę się i martwie jednocześnie, tym bardziej że mnie jajnik prawy kłuje.... -
Kamika a koteczek daje spać Śpi głównie na mojej poduszce i potem rano łasi się głównie do mnie, ale w nocy już nie reaguję jak mruczy i przestała dzięki temu mruczeć po 20 min przy każdym obudzeniu się Także wysypiam się, raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie jest oki.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17a0d611b9b4.jpg
dziewczyny chyba się udało, zrobiłam inny test z popołudniowego sikania jeszcze rano i jutro pójdę na betępolly8725, Josephine, inaa, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
Jaaa co tu się dzieje jak to raduje moje serce Karola super !
Kamika ciążą przychodzi najmniej w spodziewanym momencie pamiętacie u mnie przed samym ślubem tydzień przed robiłam bete u ciebie też ma wyjść pozytywną
Karola mama Julci trzymam kciuki jeszcze nic nie jest przesądzone
Wchodzę na to forum co 10 minut i obserwuje newsy
Moje dziecię dziś ma trzeci raz czkawkę biedna moja się nalykala tych wód . -
Antonna, Sylwia,Inaa,Josephine Rosolina no chyba czas na nas teraz??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 07:49
antonna, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że to będzie i mój miesiąc dziś mam urodziny ale to dopiero 12 dzień cyklu (mam nadzieję, że TSH na poziomie 0,012 mi w tym nie przeszkodzi )
inaa lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Ohohohohohoh !!!!! Gratulacje moje piękne trollinki !!!! w nas siła ... wiedziałam to od początku. Ja jako stara staraczka forumowa nadal czekam heh i mam nadzieje, że w przeciągu najbliższych 5 lat ( jestem realistką) w końcu zobaczę ten widok ! Hehe a potem tutaj zostane na tym wątku sama.. z kotami hahaha i co? Gratulacje ... moje serce się raduje !!!
-
Josephine, wszystkiego najlepszego, a zwłaszcza spełnienia tego jedynego marzenia :-*
Pełna nadziei, moja malutka też ma b.często czkawke. Śmieszne uczucie.
Inaa, z kotami sama nie zostaniesz;) opowiedz lepiej jak się mieszka w Nowym domu? U nas w weekend sprzątanie i za kilka dni wprowadzka.przy okazji chciałam zapytać, czy jesteś zadowolona ze wszystkich kolorów na ścianach tzn efektu końcowego? U nas w salonie wyszedł ok. Ale w innym pokoju dużo ciemniejszy niż się spodziewaliśmy , jest jak w trumnie no i jesteśmy wkurzeni, no ale nie ma czasu na przemalowywanie.... Oczywiście na probniki kolor wyglądał zupełnie inaczej:-( czemu tak jest . No ale trudno. Następne malowanie bd inny kolor;)
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny