Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU Karoli555 to już jasna sytuacja ale:
Kamika, Karola-MamaJulki , to ja rzucam wszystko, lece do kompa zeby zobaczyć Wasze kreski na teście a tu cisza...no nieładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 07:18
polly8725 lubi tę wiadomość
-
Tez tak ma Sylwia
U mnie chyba juz po owulacji. Dzialania byly,teraz czekamy... -
Kurcze dziewczyny zrobiłam dzisiaj jeszcze testu z allegro które kupiłam wcześniej i praktycznie nic nie widać. Mam nadzieję, że one nie są takie czułe po prostu...
Kamika pięknej bety życzę -
Te allegrowe sa jakie sa. Wystarczy spojrzec na owulacyjne. Robisz bete?
Kamika pieknej bety zycze i czekam tuKarola555 lubi tę wiadomość
-
Inaa nie zostaniesz sama bo ze mna. A jesli juz to nas tu nie bedzie niedlugo tez
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:hej Sylwia kreski wrzucałam wczoraj Dzisiaj nie testowałam, wlasnie jem sniadanie i lece na bete
Josephine wszystkiego najlepszego
Karola555 piękne kreski
W takim razie- kciuki za betę! -
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Kurcze dziewczyny zrobiłam dzisiaj jeszcze testu z allegro które kupiłam wcześniej i praktycznie nic nie widać. Mam nadzieję, że one nie są takie czułe po prostu...
Kamika pięknej bety życzę
Testy z allegro są "be"
Wielokrotnie już o tym pisałam, ale żeby Cię uspokoić napiszę jeszcze raz. Był kiedyś taki cykl, że miałam podawany pregnyl- dwa dni po nim zrobiłam test, allegrowy. Zgłupiałam, bo kreski nie było ( dodam że miałam pregnyl 10 000j). Pomyślałam ze lekarz mnie oszukał , po poludniu zrobiłam apteczny i dwie krechy jak nic...
To samo miałam w testami owulacyjnymi, kompletnie nie pokazywały owulacji...
Teraz juz nie zamawiam tych najtańszych po 1 zł. Widać, że w tym przypadku jakość idzie w parze z ceną.
Także nie zamartwiaj się i nie rób różnych testów;), bo takie sprawdzanie nie ma sensu . O prawidłowym przyroście bety moga świadczyć tylko wzrastające wartosci hcg- test moze trochę przekłamywać.Karola555 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale się wściekłam. Poszłam na bete do medicover. Już tam kiedyś chodziłam i dostawałam link i hasło i po paru godzinach mogłam sprawdzić wynik bety. A dzisiaj po pobraniu juz proszę o ten link i hasło a babeczki do mnie że to już nie funkcjonuje i że po wynik musze przyjsc osobiscie jutro Ja wielkie o czy i się pytam: "dopiero jutro, jak to mozliwe jak wczoraj przez telefon Pani mówiła ze po paru godzinach wynik bedzie". To one do mnie ze moge przyjsc wieczorem, otwarte jest do 20:00 i mi z systemu moze wydrukują jak wynik bedzie...... No szlak by to! Gdybym wiedziała pojechałabym do innego lab !
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Dziewczyny ale się wściekłam. Poszłam na bete do medicover. Już tam kiedyś chodziłam i dostawałam link i hasło i po paru godzinach mogłam sprawdzić wynik bety. A dzisiaj po pobraniu juz proszę o ten link i hasło a babeczki do mnie że to już nie funkcjonuje i że po wynik musze przyjsc osobiscie jutro Ja wielkie o czy i się pytam: "dopiero jutro, jak to mozliwe jak wczoraj przez telefon Pani mówiła ze po paru godzinach wynik bedzie". To one do mnie ze moge przyjsc wieczorem, otwarte jest do 20:00 i mi z systemu moze wydrukują jak wynik bedzie...... No szlak by to! Gdybym wiedziała pojechałabym do innego lab !
O nie...polecam Brussa jeśli masz, wyniki online po 3h.
No i teraz czekanie do jutra, nie lubię -
nick nieaktualnykamika23 wrote:Dziewczyny ale się wściekłam. Poszłam na bete do medicover. Już tam kiedyś chodziłam i dostawałam link i hasło i po paru godzinach mogłam sprawdzić wynik bety. A dzisiaj po pobraniu juz proszę o ten link i hasło a babeczki do mnie że to już nie funkcjonuje i że po wynik musze przyjsc osobiscie jutro Ja wielkie o czy i się pytam: "dopiero jutro, jak to mozliwe jak wczoraj przez telefon Pani mówiła ze po paru godzinach wynik bedzie". To one do mnie ze moge przyjsc wieczorem, otwarte jest do 20:00 i mi z systemu moze wydrukują jak wynik bedzie...... No szlak by to! Gdybym wiedziała pojechałabym do innego lab !
Wiesz co, mam pomysł, kup bobo test i siknij dzisiaj -
No teraz to już po ptakach i musze czekać. Pójdę tam koło 19:00 i bede prosić o sprawdzenie w systemie. Progesteron też zrobiłam.
Jak wyjdzie beta pozytywna to tylko nie wiem co z powtórką po 48 h w czwartek.... jak tam sie tyle czeka to wolalabym isc gdzie indziej ale wtedy nie wiem czy bedzie wynik miarodajny.
A w czwartek o 15:00 mam wizytę u mojej gin z Luxmedu bo cudem jej się termin zwolnił, wiec fajnie by było miec wyniki obu bet.... -
antylopko - mieszka się super. Z tymi kolorami to mnie generealnie szlak trafiał bo my z mężem lubujemy się w chłodnych odcieniach, w szarościach bielach. I co cały dom na szaro? Wszyskie kolory wyszły tak jak na próbnikach oprocz jednego. Na klatce schodowej chcieliśmy grafit , wybraliśmy kolor z przeceny , wydawał się zajebisty , a wyszedł ciemny fiolet. Oczywiście nie chce nam się tego przemalowywać hehe .
Polly spoko moge tutaj zostać sama , my tak czesto sie kochamy, że ciąza bedzie za 20 nie 5 lat hahahaha
Pokazujcie kochane foteczki tych pięknych II kreseczek
Dajcie znać czy któraś już chce na pierwszej stronie zmienić -
kamika23 wrote:Dziewczyny ale się wściekłam. Poszłam na bete do medicover. Już tam kiedyś chodziłam i dostawałam link i hasło i po paru godzinach mogłam sprawdzić wynik bety. A dzisiaj po pobraniu juz proszę o ten link i hasło a babeczki do mnie że to już nie funkcjonuje i że po wynik musze przyjsc osobiscie jutro Ja wielkie o czy i się pytam: "dopiero jutro, jak to mozliwe jak wczoraj przez telefon Pani mówiła ze po paru godzinach wynik bedzie". To one do mnie ze moge przyjsc wieczorem, otwarte jest do 20:00 i mi z systemu moze wydrukują jak wynik bedzie...... No szlak by to! Gdybym wiedziała pojechałabym do innego lab !
Rozumiem, że jesteś zła. Tym bardziej, że rano poleciałaś żeby mieć dzisiaj wynik. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny