Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola masz już jedno dziecko w drugą ciążę też zaszlas więc nie trać nadziei ja wiem że to jest ciężkie. Nie zaszłam w ciążę w drugim cyklu starań swoje też wyplakalam ale się udało i każdej z was tu się uda tylko cholera trzeba się nie poddawać tule cię mocno
Czekam na resztę z super wynikami bety.
Cooki gdzieś zniknęła ? Świętujesz z mężem ? Napisz jak zareagował twój facetKarola555 lubi tę wiadomość
-
Pełna Nadziei wrote:Karola masz już jedno dziecko w drugą ciążę też zaszlas więc nie trać nadziei ja wiem że to jest ciężkie. Nie zaszłam w ciążę w drugim cyklu starań swoje też wyplakalam ale się udało i każdej z was tu się uda tylko cholera trzeba się nie poddawać tule cię mocno
Czekam na resztę z super wynikami bety.
Cooki gdzieś zniknęła ? Świętujesz z mężem ? Napisz jak zareagował twój facet
Trzymaj to swoje maleństwo w brzuszku i nie puszczaj przez najbliższy miesiąc:)
EDIT: mój jest ostrożny w radości, tak jak i jaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 14:28
-
Antonna, a może akurat w oczekiwaniu na invitro coś zaskoczy? A jeśli nawet nie, to przy invitro na bank się uda. Jestem też na wątku CLO i teraz też mamy kumulację tam - oprócz mnie zaciążyła jedna kobitka, która miała chyba 5 inseminacji w tym roku i po każdej biochemiczna, a teraz wszystko przyrasta i już widziała pęcherzyk oraz druga babeczka, która ma 41 lat, 4 lata się starają, pierwsze invitro i tadam plus mój unikalny przypadek (słowa lekarza z dziś "niepowszechny"). Także Karola, nie poddawaj się... na logikę, jak 3 razy zaszłaś w ciążę czemu nie miałabyś zajśc po raz 4?
-
dzieki dziewczyny już mi troszkę lepiej ja broń Boże nie jestem zła na was ze wam się udało bo wiem ile tez przeszłyście ciesze się z wami i trzymam kciuki za maluszki najbardziej wściekam sie na te baby u mnie w wiosce bo maja cholera wszytko 1-2 dzieci dom super prace pieniądze wycieczki ( ja nawet w górach nigdy nie byłam ) mówiaz że chcą 2 dziecko i bach już sa w ciązy albo co gorsza wpade zaliczają no szlak mnie trafia teraz 3 bedą rodzić na dniach 2 gdzies w lutym a o 4 następnych dowiedziałam sie że są w ciąży nosz kurwa dlaczego nie ja ? dlaczego jak juz sie uda to trace maluszki ? to wszytko jest nie sprawiedliwe
mąz sie śmieje że nasze łożko juz wystarczająco maluchów nam pomgogło zrobić że już spręzyny sie zużyły we wtorek bedzie nowy naroznik z dobrymi spręzynami a tak na seroio to już nic nie bede planowac sprawdzać liczyc koniec co ma byc to bedzie -
Cooki ja też pamiętam przychorowalam ale jeszcze przed testowaniem to niesamowite że to może mieć coś wspólnego z ciążą więc kuruj się bo czeka cię długie 9 miesięcy
I ciebie kamika też ! Ale szczęśliwy ten listopad tak Die cieszę z antylopka przechodzimy nie długo na emeryturę ciazowa więc czas na zmiany !antylopaa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny by nie myslec zabrałam się za ksiązke ktora musze zrobic z julka na konkurs do przedszkola julka chce o owocach i warzywach potrzebujekilku rymowanek wierszyków krótkich na max 4 wersy do tych warzyw i owoców nie mam siły zostały mi takie do zrobienia ;
OWOCE - gruszka , malina , śliwka ,wiśnie lub czereśnie
WARZYWA - kukurydza , por, seler
błagam pomóżcie bo oszaleje -
Karola - mama Julci i ... ? pomogła bym Ci z tymi rymowankami bo kiedyś pisałam wiersze ale wena mnie chyba dawno temu opuściła i nie bardzo mi się co kolwiek klei w całośc ;/
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Karola555 wrote:U Ciebie 36 dc dzisiaj tak. U mnie 27 dc
Karola555 lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Josephine wrote:Jak to jest Twój 27dc to na pewno nie jest za mała ;p To dopiero począteczek więc jeszcze zdąży urosnąć