Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555 wrote:Karola mama Julci i ...? Niestety nie jestem dobra w rymowankach. Na kiedy to potrzebujesz.
-
kamika23 wrote:Hej hej
Zaraz lece odebrać wynik progesteronu. Jak wczoraj mnie martwiły bóle @ tak dzisiaj mnie martwi ich brak oszaleć idzie
Karola i Cookie a jak z objawami u Was ?
Daj znać jaki masz prg. -
kamika23 wrote:progesteron 12,91. masakra ;( nie utrzymam tej ciąży pewnie
A jaki powinien być w ciąży ? -
na moim wyniku norma jest dla 1 trumestru 11- 44,3
biore duphaston po 2 tabletki dziennie już od czwartku, zostało mi 3 tabletki, jutro mam wizyte o 15. musze rano powtórzyć bete i proga, ale nie wiem jak to zrobić. jak pojde do tego samego lab to wyniki bety bede miala wieczorem juz po wizycie,a proga dopiero na nastepny dzien. Isc do innego lab ? -
Kamika u mnie też objawów raczej nie ma poza nabrzmiałymi piersiami i chodzeniem do kibelka. Czasem smyra mnie delikatnie w podbrzuszu i kłuje leciutko jajnik. Kurcze dziewczyny ja nie robiłam progesteronu. Bo w sumie starania to takie a może się uda Pójdę jutro na betę to może zrobię też. I myślę czy już się na wizytę umówić. Myślałam, żeby iść później jak już będzie coś widać.
-
nick nieaktualnyKochane, mam dziś zapieprz, wiec tylko grupowo napisze- gratuluję bet!
Progesteron- luteina, dupek i po sprawie
Niska beta- no chyba nikt nie przebije mojej bety 7 11dpo, czyli 28dc , a ta beta dzis znowu skopała mi w nocy plecy
Buziaki dla wszystkich, trzymajcie kciuki za wizytę, mam na 17, napisze wieczorem co i jak. Teraz brzuch mnie napieprza bardzo mocno. Moze ta owulka dopiero dziś jest? Sama nie wiem czy dobrze ten + zaznaczyłam.
Edit- własnie dostałam wyniki- beta w koncu wyzerowana!!!!!!!!!!!!!!! JuuupiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 10:57
antonna, Karola555, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
Sylwia 3mam kciuki :*
Karola w jakim ty labo robiłaś badanie że miałaś tak szybko wynik ? Ja cholera już pół krakowa obdzwoniłam i wszyscy mi mówią ze wieczorem albo na drugi dzien, a jak pytam czy sie szybciej nie da, to jakos nie bardzo.... jedno lab znalazłam ale po 2 stronie miasta co mi Pani powiedziala ze jak poprosze na CITO to powinno być szybkoSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Sylwia 3mam kciuki :*
Karola w jakim ty labo robiłaś badanie że miałaś tak szybko wynik ? Ja cholera już pół krakowa obdzwoniłam i wszyscy mi mówią ze wieczorem albo na drugi dzien, a jak pytam czy sie szybciej nie da, to jakos nie bardzo.... jedno lab znalazłam ale po 2 stronie miasta co mi Pani powiedziala ze jak poprosze na CITO to powinno być szybko
W Gdansku jest po południu tego samego dnia, kolo 14.00Karola555 lubi tę wiadomość