Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie jest tak jak Antylopa mowi. Ledwo sie dowiedziałam o ciazy a moj do mnie jak chcialam sie z nim kochac ze nie ma mowy do czasu wizyty i jak lekarz powie ze mozna to dopiero wtedy :p. Milo ze sie martwi ale jak nie ma plamien to chyba przeciwskazan brak co nie ?;p
-
No pewnie ze można Kamika my już 12 tygodni nic przez szyjkę moja , nawet nie wiecie jakbym chciała ale z mężem sobie wtedy żartujemy jak nas chetka złapie i przechodzi niby nikt mi nigdy nie powiedział że nie możemy się kochać ale wyczytałam to i taka decyzja zapadła . a na początku ciąży pamiętam że też miał opory bo myslal że sięgnie Haha na co ja żeby już tak dobrze o sobie nie myślał
Czy tylko ja mam takie problemy ze snem ? -
To nie jestem sama. Ale ja nie mam poczucia wyspania się w nocy siedziałam przy otwartym oknie bo nie dość że mi było duszno to i gorąco, mój mąż wrócił z pracy po nocy i chodź rozumie moje dolegliwości mnie slrzyczal że w pokoju zimno a ja odkryta i że chora będę. Ale co ja poradzę że już nie daje momentami sobie rady. Chce mi się w nocy pić napije się wody mimo to że wiem że będę miała zgagę nawet po wodzie , do tego jakieś bóle @ mni momentami łapią.
Ah ale ponarzekalam ale musiałam. Nie odbieracje tego źle ze zaszła i jeszcze marudzi ale ciaza dla mnie od początku była i jest wyzwaniem każdego dnia -
Milo poczytac takie narzekania ponoc ciaza to nie choroba ale zmienia cialo kobiety o 180 stopni. I nie tylko cialo. A w dzisiejszych czasach powinba byc klasyfikowana jako choroba,bo czasrm tyle jest problemow z utrzymaniem jej.
Cookie i Kamika,Karola jak tam samopoczucie?
Sylwia czyli jak teraz ewentualnie nie zajdziesz to plan jest fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 08:18
Pełna Nadziei, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Polly dziękuję poza odbijaniem to ok. Wczoraj planowo miała być @ i nie ma Mam stracha lekkiego bo dzisiaj druga beta. Jestem dobrej myśli ale wiadomo, że stresik jest.
-
Tak dziewczyny dzis 2 beta i jeszcze raz progesteron. Juz jestem po pobraniu. Prosilam na cito ale powiedzieli ze nic nie objecuja. Podobno najpóźniej po południu wyniki.
Czuje sie fajnie poza tym strachem przed wynikami i wizyta. Objawy mam różne ale mnie cieszą szczerze mowiac:) -
Oj dziewczyny przy Was kawa nie potrzebna
U mnie troszkę spadek formy. Kaszel, katar, ból gardła. Podłamana tym,że chyba nie było owulacji. Albo testy felerne, bo cały czas tak samo wygladaja. no może ten z wczoraj zbladł.Jednak na wykresie nic nie mam wyznaczonej owulacji buuu. -
nick nieaktualny