Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Tylko my jak dziadki ... rzadko bo często razem nie chodzimy spać... więc pewnie bedzie to podejrzane jak zaczne próbować !
inaa i jak, udało się zmolestować męża?
U nas na szczęście jest tak, że mówię kiedy ma być gotowy i zawsze staje na wysokości zadania , choc wczoraj juz mówił ze go wykończę )))Karola555 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Karola u mnie tez tak jest. Za kazdym razem lece sprawdzać czy to nie plamienie albo krew. A sluz mam taki biały raz gesty raz wodnisty
-
Kamika też tak zrobiłam i w sumie kreska nie jest ciemniejsza i też jestem głupia i się martwię trochę czy aby napewno wszystko jest ok. Ale musi być kochana!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Kamika też tak zrobiłam i w sumie kreska nie jest ciemniejsza i też jestem głupia i się martwię trochę czy aby napewno wszystko jest ok. Ale musi być kochana!!!
życzę żeby i u Ciebie był podobny scenariusz z betąKarola555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Udało mi się wczoraj z mężem ... a powiedzcie mi jak to jest - jeśli owu była to temperatura jest wyższa... a jak nie było to jak jest w drugiej fazie?
Inaa, temperatura bywa zwodnicza, naprawde.
Wyższa temperatura moze sie pojawic nawet 3 dni po owulacji. A ja miałam bezowulacyjne cykle a temperatura i tak była wyzsza...nie wiem, moze cos źle mierzyłam. U mnie to za bardzo nie ma sensu bo młoda co noc mnie budzi, wiec bedzie zaburzona, chociaz korci mnie, zeby teraz od owulacji sobie sprawdzać -
Kamika super ! Teraz to już oczekiwać tylko pozytywnych wiadomości z wizyt u gin.
Inaa podobno spadek owulka na drugi dzień skok utrzymujący się conajmniej trzy dni. Dobrze pamiętam jak źle to mnie poprawcie? Ale u mnie temp kiepsko zgrala się z testami owu a że dziewczynka to też można podejrzewać późniejszą owulke niż wtedy zakładałam ale to tylko moje obserwacje
A i pamiętam że serduszko miałam dopiero 7-8tc więc późno bardzo a w dzień @ jak testowałam to kreska była bardzo blada . -
o właśnie mi spadła temp, 3 dni rosla i dziś znowu spadła. I co to oznacza?
Zaczęły mi się typowe objawy przed @. Wkurw nieziemski nie wiadomo na co. Zjadłam ziołowe tabletki i pomogło troche, nakrzyczałam na kota i sie popłakałam Jedyne co to mnie cycki nie bolą. Jeszcze 5 dni i się wyjaśni. 23dc
Edit-męża uprzedziłam,że foch i ma nie tykać. A on do mnie-to już,tak szybko? Faceci wogóle nie ogarniają nicWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 12:14
-
Dziewczyny, beta z poniedziałku 18dpo 427, dziś po 71h 1175, tylko kurde progesteron spada - tylko 16:( a biorę 600mg lutki. Mam dobrać dupka i brać go (razem z luteiną) 2 razy po 2 tabletki. W środę na 17.00 wizyta...
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, beta z poniedziałku 18dpo 427, dziś po 71h 1175, tylko kurde progesteron spada - tylko 16:( a biorę 600mg lutki. Mam dobrać dupka i brać go (razem z luteiną) 2 razy po 2 tabletki. W środę na 17.00 wizyta...
-
cookie, kamika gratuluje bet!!!! Co ten progesteron taki niewspółpracujący z Wami? Najważniejsze, że bety dobre Jak tam Cookie trochę ulżyło? Za tydzień na wizycie pęcherzyk powinien być chyba widoczny, nie? No to będzie się działo!
To jeszcze czekamy Karola555 na Twoją betę👧 2017 ❤ 👶 2021