Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Nie wyyrzymalam zrobiłam test strumieniowy ale nie z porannego moczu i może to był błąd bo pilam wcześniej kawę inke oczywiście biel wizira nic nie ma na nim kupię jeszczejeden i zrobie w środę rano jak nic nie będzie czekam jak się sytuacja rozwinie co ma by to będzie cyce nadal bola spać mi się chce kuja jajniki eh marzenia pomału tryskaja i chyba miałam pierwszy test z cieniem bez ciąży
-
nick nieaktualnyKarola- bardzo dobrze, ja tez teraz bete bede robic jak juz krecha ładna bedzie i po terminie @
Cookie- kochana, zapalenie pecherza to czesta przypadłosc w ciazy , bedzie dobrze, dawaj znać :*
Karola555- wrzuć zdjęcie , my lubiiiiimy zdjęcia
Polly, tak to juz jest...ja tez ciągle czekam, ale...
U mnie dziś w końcu pozytywny test owu! Jakbym miała sie czepiac to druga kreska byc moze jest ciut ciut jaśniejsza, ale uznaje za pozytyw, bo wypiłam kawe, troche soku i pare siorbów herbaty , nie mogłam się powtzrymac, tak mi się pic chciało! Moze przez to . No i to by się zgadzało z moimi wyliczeniami
Takze dziś dosiadam męża , jutro poprawka, w środe mam wizyte u mojego gina, wiec wszystko bedzie wiadomo. A potem to, co lubimy najbardziej...czekamy...Karola555 lubi tę wiadomość
-
antylopaa wrote:Oj bobo test mi raz pokazał kreskę, a ciąży nie było. Ale podobno jest mega czuły.
Monia nie świruj, zapalenie pęcherza/ częste sikanie to wiesz dobrze sama ze to objaw ciąży:-) a dziś robisz kolejny raz betę tak? Kurcze, ja tylko raz przyrost sprawdziłam czy jest ok a potem zaczęłam cieszyć się ciążą, bo nawet nie zakladalam, że bd cokolwiek źle. Ty też tak załóż
Karola 6 dych za betę? Ja nie mogę! Co to za laboratorium?!
Miki, powiedział wam w przybliżeniu płeć? Na prenatalnych można oszacować na jakieś 70-80%. mi się sprawdziło , została córeczka, która kocham już nad życie, wietci mi się strasznie i już nie mogę się jej doczekać. Dziewczyny, ja za miesiąc rodze!!!!!!!!!
Gratuluję córeczki:) Życzę spokojnego porodu
Mam nadzieje, że u mnie bobo będzie zwiastunem II kreseczek jednak... -
cookiemonster wrote:Antylopa, jak zaszłam w pierwszą w ciążę to nie zrobiłam nawet drugiej bety. Uznałam, ze pierwsza pozytywna to już gwarancja, że fajnie w 6 cyklu (wtedy - w końcu;p) się udało i wszystko będzie ok. Jako, że to jest 4 ciąża na 24 cykle, a dzieci póki co brak moje podejście też jest inne, a i lekarz wie jak jest i to on kazał mi zrobić te dwie bety dziś i w czw (o ile jeszcze będzie coś dziś). Wierz mi, chciałabym wrócić do stanu nieświadomości w którym byłam w marcu 2015 - ja nawet o forum wtedy nie wiedziałam:) dołączyłam chyba w 10 cyklu, po dwóch biochemicznych i jak zaczęłam brać CLO+pregnyl. Ale nie ma tego złego - poznałam Was )
Karola, a który masz dzień cyklu/ albo dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 11:35
-
Dziewczyny muszę Wam coś pokazać:
35 dc, nie wiem ile po owulacji, oba testy z 3 moczu po 4 godzinach nie picia niczego (bo prowadziłam samochód przez prawie 200 km)
Na zdjęciu wyglądają na szare ale wierzcie mi są różowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25494f4b04fd.jpg
antylopaa, Sylwia_80, antonna, cookiemonster, ojejku, inaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamika super widać drugą kreseczkę A jaki teścior robiłaś ten płytkowy, jakiej firmy? U mnie na fotce też mniej więcej na jednym teście taka II kreseczka jest, ale rano powtórzę.
-
Wow !! Ale się tu dzieje w tym listopadzie kamika ja widzę drugą kreskę!! Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to było to !! A ja Cię właśnie proszę, leć na betę, bo mnie ciekawość zje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 13:26
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
dzięki dziewczyny na betę pójdę jutro z rana, bo dzisiaj juz punkty pobrań zamkniete w dwóch labach w okolicy.
Karola ten płytkowy to pink super czuły - czułość 10 kupiony w rossmanie, a ten drugii facelle strumieniowy.
Nie wiem jaka wyjdzie beta, ale moze nie bedzie jakaś malutka bo te testy są z 3 sikania, wiec pewnie rano byłaby mocniejsza kreska ;P
Powiem Wam że jestem w szoku i się boje co to będzie: po pierwsze czy beta bedzie rosła jak trzeba itd, a po drugie jak mąż zareaguje, bo my opuscilismy starania, ale mimo moich uwag nie chciał sie zabezpieczać, bo był pewny ze z jego wynikami nasienia nie ma opcji że wpadniemy ! Także nie wiem jak zareaguje ;P W dodatku staż się skonczył, szukam pracy, a obrona magisterki 30 listopada więc ogolnie w najgorszym momencie się to stało Ale jak beta potwierdzi to będę mega szcześliwaKarola555, antonna lubią tę wiadomość
-
Kamika to ja lecę do rossmanna dzisiaj hihi. Trzymam kciuki za jutrzejszą betę. U nas jest laboratorium 24 h na dobę ale zaczekam do środy, a jutro jeszcze zrobię sikańca
Napewno M będzie w szoku, ale myślę, że tak pozytywnie Czasem tak jest że jak się nie myśli to wtedy dzieją się rzeczy nie możliwekarm3lka lubi tę wiadomość
-
Karola leć i testuj jutro
Tutaj też są czynne labo długo, ale jak kiedyś zrobiłam bete koło 12 to nie miałam wyniku w ten sam dzien tylko na kolejny, wiec bez sensu już dzisiaj robić Zeszłabym na zawał z nerwów i czekania ;P
Antonna jak koteczek ? Daje Wam juz spac ? -
nick nieaktualny