X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lanisska gratuluje pokaż :)
    A ja wczoraj przeszlam zalamanie ryczalam caly wieczor. Dowiedzialam sie ze moja najlepsza przyjaciolka zaszla w ciaze wie o moich staraniach wiec bala sie powiedziec ciesze sie bardzo ich szczesciem ale tez bym poprostu chciala :( ciezkie jest to wszystko ale dam rade musze.

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • lanisska Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teścior

http://zapodaj.net/f4ee925d782a1.jpg.html

kamika23, Pełna Nadziei, Ania001 lubią tę wiadomość

rfxg9jcgat7m0j75.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanisska gratuluje! Krecha taka piekna ze nie ma opcji o zaklamanym wyniku :) jejku jak sie ciesze <3 jednoczesnie bardzo zazdroszcze :p

ckaidqk34aroni5a.png

Wysłany: 23 grudnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy pierwszego trollatka!!!!!!!!
    Laniska ktory dzien cyklu masz ze jest taka piekna krecha? :)
    Udostepnij swoj wykres zobaczyła bym te serduszka :)

kamika23 lubi tę wiadomość

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • lanisska Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    37 dc, nie mam jak teraz udostępnić.

<3 były w 14 dc, w 16 dc test owulacyjny chyba pozytywny i przytulanko w 17 dc. Podałam najbardziej strategiczne dni ;)

rfxg9jcgat7m0j75.png

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ilu dniowe masz cykle ? Gratuluje ci swietny dostałaś prezent pod choinke :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje ja dla pewnosci jutro zatestuję mam taka zgage jak nigdy masakra a nawet nie chce mi sie jeść i nadal bola mnie cycki mam winiaczka na swieta i nie wiem czy moge pić więc testa zrobie dla pewności ;)

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to musi byc groszek ! Trzeba byc dobrej mysli :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co ja już straciłam nadzieje robie jutro ten test dla pewnosci by sie narąbać winkiem jutro jakby pokazały się 2 kreski to to był by cud naprawdę a jeśli to nie groszek to juz sama nie wiem bedzie trzeba zrobic badania

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lanisska wrote:
    37 dc, nie mam jak teraz udostępnić.

<3 były w 14 dc, w 16 dc test owulacyjny chyba pozytywny i przytulanko w 17 dc. Podałam najbardziej strategiczne dni ;)
    a jak sie czujesz masz jakieś objawy mnie cały czas czyli od poczatku grudniabola piersi ale 16 grudnia tydzień temu na usg nic nie było widać a byłby to 5 tydzień mnie nadal bola piersi mam zgagę czasami mnie mdli przy gwałtownych ruchach kręci mi się w głowie nic prawie nie jem i co dziwne nie mam ochoty na przytulanko a zawsze miałam licząc od tego dziwnego krwawienia plamienia dziś jest 11 dzień i zawsze już miałam ochote a teraz nic cholera wie co jest grane

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa wstawiaj Lanissce nagrode na 1 strone :*

inaa lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • lanisska Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie! Czekam do lekarza :)

Objawy hmm, duże i bolące cycory nie mieszczące się w staniku i ból podbrzusza od około 2 tygodni a tak to nic nie zauważyłam nadzwyczajnego dlatego nie wierzę że to może być groszek.

Karola jutro testujesz tak?

Pełna Nadziei cykle 30/31

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:28

rfxg9jcgat7m0j75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jutro testuję ;) ja w pierwszej ciazy z córką zrobiłam test 12 dni po terminie@ i tez nie miałam żadnych objawów nic oprócz totalnego rozdrażnienia byłam tak nerwowa że w pracy nikt nie chciał ze mna gadać a mąż hmm od duzszego czasy z nim nawet nie gadałam bo wiecznie sie kłócilismy u lekarza byłam dokladnie w 6tc i 3 dniu było widac na usg maleńki punkcik nawet na koniec ciązy mnie cycki nie bolały i po porodzie tez nie

• elficzka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanisska gratulacje!!!!!!!! Piękna krecha :)

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • Ania001 Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Lanisska !! To sie "Mikolaj " w tym roku postaral ;) Super , dziewczynki teraz czas na nas :D Karola trzymam kciuki :)

Karola0704 lubi tę wiadomość

• motylek000 Koleżanka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Lanisska! Postanowilam ze maxymalnie biore sie do dziela! Mam teraz 8dc i biore inofem, vit b,c,d,cynk i zurawine, jem migdaly, suszone morele i avokado. Wyczytalam ze to ma pomagac:) Przerabialam juz odpuszczanie, wyluzowanie itd wszystkie etapy a to moj 17 cykl i nie ma sie co ludzic ze samo sie uda. Zakupilam nawet testy owulacyjne na ten miesiac;p akcja od 10 do 20 dnia co 2 dni i zobaczymy. Brzmie jak stuknieta desperatka ale musialam to wszystko zaplanowac zebym miala pewnosc ze zrobilam juz wszystko a potem polece z bekiem do gina:p

• elficzka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymam kciuki!

Motylek, 17cykl? Masz stwierdzone jakieś problemy? Czy wszytko jest ok, a po prostu nie udaje się?

Ja mam nadal jakieś plamienia, ale zrobiłam test i pokazała się taka jasniutka kreska. Ale wątpię żeby się udało, pewnie to jakiś błąd, albo sama ja widzę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:55

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia. Gratulacje dla świeżo upieczonych mam, cieszę się razem z wami i życzę sobie i pozostałym trolom forumowym aby w 2016 roku, a dokładniej już w styczniu, zobaczyć swoje upragnione 2 kreseczki :-) w końcu radości musi być po równo! Trzymajcie się i nie pęknijcie z przezarcia. Ja już szykuje się na wigilię, na 15.30 jest u mojej babci a potem do tesciow. Wesołych świąt...

Karola0704, polly8725 lubią tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzymy Wam wszystkiego dobrego! Wesołych Świąt i samych miłych chwil w spokojnej, rodzinnej atmosferze! no dobrego baraszkowania pod jemiołą ;)
    U mnei test negatywny wiedziaam że tak bedzie za to wineczko sie chłodzi super bielizna uszykowana i mam nadzieje że bedzie piękny wieczorek tym bardziej że zaczynam miec rozciagliwy sluz więc do dzieła dziewczyny w styczniu musi sie udać

polly8725 lubi tę wiadomość

• polly8725 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki samych radosnych chwil w gronie rodziny i przyjaciol. Spelnienia marzen a przede wszystlim tego jednego jedynego. Wesolych Swiat Kochane <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 15:20

Endo IV stopień. 2014-laparo, 2016.03
    2 oocyty, jeden zapłodniony(mrożak) 2016.05.30 crio ☹️
    2016.08 operacja, 2019.01 laparo
    2019.03 podchodzimy do IVF
    Amh 0,92
    26.03.19 Punkcja-1 oocyt
    28.03.19 Transfer zarodka w 2 ddobie
    e5d5d8a3de363b2745adb62076475daf.png
‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ