Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
lanisska gratuluje pokaż
A ja wczoraj przeszlam zalamanie ryczalam caly wieczor. Dowiedzialam sie ze moja najlepsza przyjaciolka zaszla w ciaze wie o moich staraniach wiec bala sie powiedziec ciesze sie bardzo ich szczesciem ale tez bym poprostu chciala ciezkie jest to wszystko ale dam rade musze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylanisska wrote:37 dc, nie mam jak teraz udostępnić.
były w 14 dc, w 16 dc test owulacyjny chyba pozytywny i przytulanko w 17 dc. Podałam najbardziej strategiczne dni -
Jeszcze nie! Czekam do lekarza
Objawy hmm, duże i bolące cycory nie mieszczące się w staniku i ból podbrzusza od około 2 tygodni a tak to nic nie zauważyłam nadzwyczajnego dlatego nie wierzę że to może być groszek.
Karola jutro testujesz tak?
Pełna Nadziei cykle 30/31Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:28
-
nick nieaktualnytak jutro testuję ja w pierwszej ciazy z córką zrobiłam test 12 dni po terminie@ i tez nie miałam żadnych objawów nic oprócz totalnego rozdrażnienia byłam tak nerwowa że w pracy nikt nie chciał ze mna gadać a mąż hmm od duzszego czasy z nim nawet nie gadałam bo wiecznie sie kłócilismy u lekarza byłam dokladnie w 6tc i 3 dniu było widac na usg maleńki punkcik nawet na koniec ciązy mnie cycki nie bolały i po porodzie tez nie
-
Gratulacje Lanisska! Postanowilam ze maxymalnie biore sie do dziela! Mam teraz 8dc i biore inofem, vit b,c,d,cynk i zurawine, jem migdaly, suszone morele i avokado. Wyczytalam ze to ma pomagac:) Przerabialam juz odpuszczanie, wyluzowanie itd wszystkie etapy a to moj 17 cykl i nie ma sie co ludzic ze samo sie uda. Zakupilam nawet testy owulacyjne na ten miesiac;p akcja od 10 do 20 dnia co 2 dni i zobaczymy. Brzmie jak stuknieta desperatka ale musialam to wszystko zaplanowac zebym miala pewnosc ze zrobilam juz wszystko a potem polece z bekiem do gina:p
-
Karola trzymam kciuki!
Motylek, 17cykl? Masz stwierdzone jakieś problemy? Czy wszytko jest ok, a po prostu nie udaje się?
Ja mam nadal jakieś plamienia, ale zrobiłam test i pokazała się taka jasniutka kreska. Ale wątpię żeby się udało, pewnie to jakiś błąd, albo sama ja widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:55
-
Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia. Gratulacje dla świeżo upieczonych mam, cieszę się razem z wami i życzę sobie i pozostałym trolom forumowym aby w 2016 roku, a dokładniej już w styczniu, zobaczyć swoje upragnione 2 kreseczki w końcu radości musi być po równo! Trzymajcie się i nie pęknijcie z przezarcia. Ja już szykuje się na wigilię, na 15.30 jest u mojej babci a potem do tesciow. Wesołych świąt...
Karola0704, polly8725 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyŻyczymy Wam wszystkiego dobrego! Wesołych Świąt i samych miłych chwil w spokojnej, rodzinnej atmosferze! no dobrego baraszkowania pod jemiołą
U mnei test negatywny wiedziaam że tak bedzie za to wineczko sie chłodzi super bielizna uszykowana i mam nadzieje że bedzie piękny wieczorek tym bardziej że zaczynam miec rozciagliwy sluz więc do dzieła dziewczyny w styczniu musi sie udaćpolly8725 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki samych radosnych chwil w gronie rodziny i przyjaciol. Spelnienia marzen a przede wszystlim tego jednego jedynego. Wesolych Swiat Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 15:20