Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa, jeszcze raz gratulacje:)
Antonna, Rosolina, Dziewczyny, gwarantuje Wam, że do pół roku wszystkie zaciążycie. Wiem jakie to uczucie jak jest taki wysyp - jest radość, ale gdzieś tam z tyłu głowy jest taka myśl, że czemu nie ja... Popatrzcie jakie "ciężkie" przypadki teraz zaciążyły - u Kamiki męża słabe wyniki nasienia, Inaa starała się prawie 3 lata, Karola łatwo też nie miała no i ja - przypadek, którego nikt nie chciał się podjąć, bo dziwny i nietypowy. Na pewno Wam się uda!
i Sylwi i Josephine i Polly naszej kochanej, która może robić przerwę od nas, ale my od niej przerwy nie robimy.Karola555, Rosolina, inaa, polly8725 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki umówiłam się na pierwszą wizytę na 22.12 godzina 17.40, stresik mam mały ale wierzę, że maleństwo rośnie i ma się dobrze Mam tylko nadzieję, że to nie za wcześnie ale chciałabym coś wiedzieć przed świętami
inaa, antonna lubią tę wiadomość
-
Zaczyna się powoli chyba..... Nie śpię od 3:00:-( obudził mnie ból, najpierw poszłam do wc, raz , drugi ale to nie pęcherz, skurcze prawie co 10 minut, tak mi się wydaje , teraz długo nic, nie budzę jeszcze tego biedaka, bo dostanie zawału, chyba odszedł mi czop, bo zauważyłam plamienie. Poczekam jeszcze z godzinę i idę się kąpać bo mam głowę nieumyta . Trzymajcie kciuki;)
Miki85 lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:Zaczyna się powoli chyba..... Nie śpię od 3:00:-( obudził mnie ból, najpierw poszłam do wc, raz , drugi ale to nie pęcherz, skurcze prawie co 10 minut, tak mi się wydaje , teraz długo nic, nie budzę jeszcze tego biedaka, bo dostanie zawału, chyba odszedł mi czop, bo zauważyłam plamienie. Poczekam jeszcze z godzinę i idę się kąpać bo mam głowę nieumyta . Trzymajcie kciuki;)
Uuuu, czekam na relację -
Dziewczyny mam wyniki beta ładnie wzrosła do 889 ale zmartwiło mnie bo prog zmalał z 22 na 16 ;( Mam dzwonić do gina dzisiaj ok 21
Kamika objawy: dalej katar, temp 37,5 przeziębieniowa, ból brzucha, piersi nabrzmiały trochę i żyłki się pojawiająantonna, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola, super wynik! A progiem faktycznie się nie przejmuj. Cały czas jest na dobrym poziomie, póki nie plamisz, nic się nie dzieje. Poza tym on ma wartość która bardzo skacze w ciagu dnia, czytałam, że nawet o połowe może sie zmienić, takze głowa do góry, bedzie dobrze
A ile Ty jesteś dpo dziewczyno? Bo ta beta to jak na bliźniaki -
Antonna dziękuję kochana Jak tam luzik w grudniu
Sylwia już się nie przejmuję, musi być dobrze Czytałam wczoraj o tym progu ale nie mogłam znaleźć info o tym, ale jak Ty czytałaś to ok Ja mam 16 dpo przy drugiej becie
A jak Ty się czujesz?