Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola super gratulacje ! Cóż za miłą końcówka roku na tym wątku.
Sylwia ,rosolina i Antonna wam też się uda wiemy tu wszystkie jak się czujecie ale na każdą przychodzi pora a te zaciazone jak widać stąd nie uciekają nie zostawimy was będziemy się dalej tu wspierać czy to z zajsciem w ciążę czy w trakcie ciąży a może nawet będziemy tu pisać jakie kupki robią nasze dzieci. Ten wątek był jest i musi pozostać w takim składzie jakim jest bo to ważne by stale się wspierać . W każdą z nas wierzyłam i trzymam kciuki dalej
Antylopa ja też ciągle sprzątam pierniczki jutro będę piec, łazienkę wysprzatalam na cacy tak strasznie bym chciała żeby tak posprzątane zostało na dłuuugo ale wystarczy że mój mąż się wykąpie i wszystkie kropki smugi na płytkach zostaną z pary i po mojej robocie myślałam że tylko ja po 10 razy dziennie sprawdzam torbę i szafę z ubrankami dla malej. Brzuch mi się tak mocno napina momentami i kuje mnie coraz częściej ale nic z tego nie wynika. A ty czujesz jakieś symptomy zbliżającego się porodu ?Karola555, antonna lubią tę wiadomość
-
Karola piękna beta !! Gratulacje !!
Rosolina już niejedna tutaj tak marudziła, po czym chwaliła się II kreskami Co Wy teraz po HSG macie w planach? Może jakieś IUI? No ja naprawdę liczę na to, że to in vitro się nam powiedzie, bo jak NAWET in vitro nie da mi dziecka to się poważnie załamię A co z Twoim mężem? Bierze jakieś witaminki? Powtarzacie wyniki? (Nie pamiętam już na czym stanęło )
antylopa a czemu już 1 dzień po terminie idziesz do szpitala? Z tego co wiem z opowiadań oczywiście, to niektóre idą dopiero tydzień-dwa tygodnie po terminie na wywołanie.
Pelna Nadziei Ty już też niedługo do porodu możesz się szykowaćKarola555 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonna, tak mi lekarz kazał wg niego termin na 15.12 , takie procedury chyba u nas w szpitalu. Obserwacja ... A ile czasu ona trwa, jeśli nic nie rusza- nie mam pojęcia. Pewnie nawet i tydzień. Ale coś czuję, że mnie pobiera powoli.
Pełna nadziei, jasne, że łazienka nigdy nie pozostanie długo czysta i lśniąca, bo te chłopy nie potrafią nie zachlapac tego tak, żeby była Powodz:-/ skąd ja to znam ... mój mąż dziś dumny bo zrobił sam spore zakupy dzwoniąc do mnie tylko raz:-) jak się cieszył hehe . Pochwalilam go, żeby dalej był taki chętny do pomocy.
Idę spać, bo padam. A napinanie brzucha to już chyba co 20 minut. Jak w nocy mnie mocniej zacznie boleć, to chyba powinnam.odmierzac co ile to. Chyba nie przegapie , że to już?:-o
Udało się w cyklu
-
Juhuhu antylopa- stresuję się Twoim porodem jakby to był mój hahaha ! Ja bym już spać nie umiała.
Proszę kochane i kciuki również dla mnie na jutrzejszą wizyte bo mam palpitacje serca. Mam nadzieje, że historia z lutego się nie powtórzy ;( !
Aaa... i ja już dzisiaj mówiłam , żeby się to skończyło a to pierwszy dzień mdłości. BleKarola555 lubi tę wiadomość
-
Karola wspaniała beta Jaka wysoka
Progesteron też całkiem niezły Trzymam kciuki za powtórke w środę
Dziewczyny my wszystkie wiemy jak się czujecie, bo chwilke temu też myślałyśmy że się nigdy nie uda...a tu patrzcie taki wysyp ? Więc nie ma innej opcji jak taka, że za chwilę też będziecie w ciąży i cały nasz wątek zmieni tematyke ze starań, na wyprawki, kupki itp trzymam kciuki i nigdzie się nie wybieram, bo ustaliłyśmy że się tu wspieramy w każdej sytuacji prawda ?
Antylopa czyli jednak nie odwołałaś tych gości.... oj kobieto zdzieliłabym Cie patelnią jakbym miała bliżej Na ciastach sie nie znam, nawet tych z torebki więc się nie wypowiem Jak zobaczyłam że do szpitala macie datę to sobie pomyślałam "przecież ją odeślą do domu bez akcji porodowej", ale skoro lekarz kazał to okej 3mam kciuki żeby poszło szybko i w miare bezboleśnie
Inaa kciuki za wizytę :* o której masz ?
Czy wy słyszałyście że nasz rząd potajemnie usunął standardy opieki okołoporodowej ? Jest petycja w internecie, którą można podpisywać... Jak wczoraj przeczytałam o co chodzi to sie załamałam ;(Karola555 lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Tak czytałam o tym kamika.. to są gnoje...
Ja się już mocno stresuje... brrrrrrrr wizyte mam na 12.20 -
Miki tak mi coś wyciekalo jakoś w 6 miesiącu mniej więcej podobno to nic złego nie oznacza bo np. Dziś w nocy to pocieklo mi na tyle że aż się obudziłam a jakiś czas nie było nic.
Inaa będzie dobrze trzymam kciuki nie stresuj się proszę :*
Antylopa witamy w terminie porodu ! Czekamy na jakiś rozwój sytuacji niech maleństwo ci wyskoczy jak z procy -
Antylopa.... powodzenia! Czekam z niecierpliwością na Twoje dziecię!
Inaa.. trzymam kciuki, bedzie wszystko ok!
Antonna... maz dalej sie suplementuje, moze zrobi dokładniejsze badania, ale to pewnie w styczniu. Myśle, ze jeszcze ten jeden cykl naturalnie, potem clo. Płodne w tym miesiącu wypadną mi w święta
No kurczę... naprąwde wysyp ciąż i wiadomości o nich. Ale to dobrze.
Kamika... ja nie wiem, kto na nich głosował? Wszystko nam zabiorą, obedra do końca. -
Rosolina myślę, że to dobry plan Będę trzymać kciuki, żeby jego wyniki były w normie
Inaa czekamy na info !!
W moim otoczeniu wysyp ciąż był w zeszłym roku. Zrodziła się z tego trójka dzieci (z czego jedno z rodziny, reszta znajomi):> Jeszcze są dwa młode małżeństwa w rodzinie, które w każdej chwili mogą oznajmić, że czekają na dziecko. Ja mam tylko nadzieję, że zdążę zajść w ciążę zanim pierwsza partia mamusiów i tatusiów zacznie spodziewać się drugiego dziecka.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Siemaneczko moje kochane cioteczki te które nie są na fejsie i jeszcze mnie nie widziały ! Jestem młodszy o tydzień , ale już mamuni pokazałem jak mi bije serduszko. Nietesty lekarz nie umiał go usłyszeć, ale moja w tym głowa ( a mam ja teraz największą) żeby 23 przed wigilią już wszystko było słychać. Mam nadzieje, że bede silny i zostane tutaj w brzuszku gdzie mi jest cieplusio i jak widać mam dużo miejsca ! Do zoba 23 !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 13:50
Karola555, Miki85 lubią tę wiadomość
-
Ina cudownie, wiedziałam, że będzie dobrze Całuję Cię mocno i ściskaj tego malucha ode mnie Ja się zrobiłam bardzo płaczliwa, aż mi łezka poleciała
Teraz 23 fajnie wizyta, na święta będą dobre wieści i spokójinaa lubi tę wiadomość