Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe nie no nie mówie, żebym Was z powrotem przyciągała do nastepnego wątku, który założyłam o sierpniówkach ahahaha :D
Pamiętam ten stan rosolina... jest to takie - ale zajebiście, a potem ten dreszcz strachu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 11:24
-
No tak inaa faktycznie moja logika troche pokretna, bo jakby nie patrzeć to dziewczyny na sierpień tak jak Ty, więc Wy w trójkę jesteście
Teraz faktycznie jest BABY BOOM, ale to BABY BOOM jest po pół roku posuchy :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 11:28
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Karola zapomniałam przyrostu bety pogratulować chyba :* więc gratuluje
ej laski tak z innej beczki - jestem zła.... w sobote robiłam hybrydy... dziś mi zaczeły odłazić Zawsze się mi trzymały ponad 2 tygodnie spokojnie a dziś wszystko odłazi Wrrrr chyba zainwestuje w baze hard i poprostu je utwardze tą bazą i tyle... bez koloru, bo szkoda czasu jak sie nie trzymaKarola555 lubi tę wiadomość
-
źle odtłuściłaś lub nie użyłaś primera? albo też źle zmatowiłaś... albo nie zabezpieczyłaś wolnego brzegu hybrydą
Kamika ściągasz acetonem?
W ogóle.. polecam wam na fejsie Mamaginekolog. Robi transmisje na żywo i odpowiada na pytania.. no i pisze ciekawe posty na wszystkie tematy -
Inaa wszystko robiłam po kolei tak jak zawsze. Już pół roku sobie robie sama, więc wiem jak mam robić.... Ściągam acetonem. Co do matowienia to matowie, używam primera, odtłuszczacza.... wszystkiego co potrzebne...
Oglądałam jej ostatnią transmisje, tylko weszłam gdzieś pod koniec dopiero -
nick nieaktualnyRosolina wrote:Antylopa... gratulacje!! Jak tam przebiegł poród?
Dziewczyny... z racji tego, ze od kilku dni bolą mnie jajcory, ale @ sie nie zjawia, temp, wczoraj spadła, ale dziś juz nie mierzyłam, bo w sumie to od rana mało spałam, ciagle sie budziłam, zmierzyłam dopiero po 3 budziku, było 36,7, wiec przerażona zrobiłam dziś test:
<a href=https://zapodaj.net/43348788f4d4b.jpg.html>IMG_8104.JPG</a>
https://zapodaj.net/43348788f4d4b.jpg.html
nie wiem czy ktoś sobie ze mnie żartuje, czy co, ale ja naprawdę nic w zasadzie nie odczuwam... co prawda w pon i wt zasypiałam, ale zwaliłam na odsypianie imprezy sobotniej na ktorej jeszcze wypiłam (i teraz sie boje) piersi mnie lekko pobolewaly, no i moze dwa razy miałam metaliczny smak w ustach... ale przecież nosze aparat... no wiec uznałam to za normalne. No i pragnienie ogromne od dwóch dni.
Popołudniu ide na betę. Emocje ogromne!!!!
O matko!!!! Super
Gratuluję . No i dobrze, niech wszystkie z tego wątku chodzą z brzuchami -
nick nieaktualnyantonna wrote:Może Sylwia jeszcze do Was dołączy, bo ja to już na pewno nie
Moja droga, tak szybko Cię nie zostawię, a przynajmniej nic na to nie wskazuje
Jeeezu, jakbym brała udzial w lekcji WF-u, była kompletowana druzyna, a ja bym nie byla wybrana do samego końca
Ej, ale ja na chwile zaciazyłam w sierpniu, to sie chyba liczy nie? -
Ja to jestem teraz nieźle zakręcona, poszłam wczoraj do sklepu, nie brałam torebki, myślę, kartę mam w kurtce zapłacę , ja pod sklepem, ręka do kieszeni a tam pusto, myślę, nie wziełam z domu. Miałam 2zł z hakiem hihi, kupiłam tylko czosnek , wchodzę do domu, rozbieram się a karta w kieszeni w spodniach. Masakra z moją koncentracją teraz )
-
nick nieaktualnyAntonna, a poza tym są jeszcze Polly, Josephine, Karola Mama Julci , także nie jesteśmy same :p
A ja Wam powiem, że mi minął zły humor z powodu nieudanej jak sądzę próby.
Siedzę z chorą córą od piatku w domu...wczoraj myslałam ze się popłaczę ze zmęczenia. To moje kochane dziecko przynajmniej na jakiś czas leczy mnie z depresji związanej z brakiem drugiej ciąży . Tak mi dała popalic że nie wiedziałam jak sie nazywam . Dwulatka potrafi wymęczyć...te, które to przeszły, wiedzą, te, które są w trakcie- szykujcie się :p, a te, które czekają jak ja...korzystajmy z chwil spokoju które pozostałyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 11:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem ze sa, pamietam o nich, ale pisalam tylko o tych co sie aktualnie udzielaja
Tak mam plan. I za kare, ze jestem jedna z ostatnich to od razu blizniaki rodze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 11:58
inaa, polly8725 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Sylwia u mnie też w sumie nic nie wskazywało
W sumie to dziś dopiero 6dpo, a z Alą też nic nie czułam , a że cuda się zdarzają, to nie bede sie gniewać jakbym jednak teraz musiała opuścić bandę staraczek
Choć myślę że częściej i tak bywałabym tu, niż na fioletowej stronie -
nick nieaktualnyantonna wrote:Wiem ze sa, pamietam o nich, ale pisalam tylko o tych co sie aktualnie udzielaja
Tak mam plan. I za kare, ze jestem jedna z ostatnich to od razu blizniaki rodze :p
No to żeby sobie humor poprawić to bedziemy je dopisywać
O! Bliźniaki- no i super! I wiekszość będzie się starać o drugie a Ty już będziesz miała komplet -
No tak... stare forumowe moje koleżanki sprzed 3 lat już teraz są zaciazone z drugim , a ja czekam na dobre wieści , że uda się z pierwszym hahaha
Dzisiaj świateczny klimat mnie ogarnął. Słucham na youtubie świateczne piosenki i próbuje zrobić porządki w szafkach kuchennych. Niestety jakoś mnie zaczyna mdlić i ciężko to widzę.
Ooo i jak wczoraj szukałam wszedzie foremek do pierników tak wystarczyło wyjąć graty z szafki hahaha