Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosolina ale super ! Tak się cieszę zaczynacie wszystkie prawie tak samo to niesamowite co się tu dzieje ostatnio to teraz anatonna i Sylwia napewno i wam za chwilę będziemy gratulować
Antylopa nasza kochana jak dojdziesz do siebie i znajdziesz chwilę nie zapomnij o mnie napisz jak się zaczęło na co zwrócić uwagę itd i jakie masz zdanie o naszym szpitalu ? Czekam z niecierpliwością.
Dziś mam wizytę, kochane chce usłyszeć że mam jakieś tam rozwarcie chce już rodzić trzymajcie więc kciuki -
inaa wrote:Łohohohoho rosolina... jakie piękne dwie krechy hehe !
antonna ja nie mam pary więc czekam nadal hahaha cóż za BABY BOOM !
Zwalę to na moją modlitwę hehe !
Inaa to ja bym chciała być do pary z Tobąinaa lubi tę wiadomość
-
Jest!!!!!!!
HCG beta-HCG 647,70 mIU/ml
Normy:
4 tydz: 9,5 – 750
5 tydz: 217 – 7138
6 tydz: 158 – 31795
Nie wiem jak je interpretować, czy 4. Czy 5 tydz.
Progesteron 31,50 ng/ml
Nie wierze!!!!!antonna, cookiemonster, inaa, aiwlys, Miki85 lubią tę wiadomość
-
Super Rosolinka, czekać teraz na i będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 22:09
Rosolina lubi tę wiadomość
-
Pełna Nadziei wrote:U nas na usg wyszło że malutka ma powiększony pęcherz moczowy lekarz podejrzewa jakaś wadę , jutro jadę na usg 3d i we wtorek na kolejne usg które mi wykonają na szpitalu . Płacze i nic więcej ;(
Kochanie, dobrze będzie wszystko. Trzymam kciuki :* -
Pełna Nadziei wrote:U nas na usg wyszło że malutka ma powiększony pęcherz moczowy lekarz podejrzewa jakaś wadę , jutro jadę na usg 3d i we wtorek na kolejne usg które mi wykonają na szpitalu . Płacze i nic więcej ;(
Na pewno wszystko bedzie dobrze!!! Nie stresuj sie! -
Rosolina ogromne gratulacje !!! Powiedz, jakim cudem test sprzed 3 dni nic nie pokazał?
Polly dobrze Cię widzieć Wracaj do nas, bo tyle dziewczyn zaciążyło, że nas tak zawirusują, że też będziemy niedługo w odmiennym stanie
Pelna Nadziei bardzo Ci wspolczuje tych złych wieści Może faktycznie pęcherz jest lekko powiększony, ale to na pewno nic poważnego! A może w ogóle źle zmierzył i wszystko jest oki! Zobaczysz, że jeśli już to na pewno nie będzie to nic groźnego!! Niektóre wady występują bardzo często u małych dzieci i potem się same naprawiają. Pewnie tak samo będzie w Twoim przypadku! Trzymaj się kochana dzielnie !polly8725 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Kiedys czytalam,ze do 5 tc dziecko nic nie pobiera od matki. Wiec no stres.
Rosolina lubi tę wiadomość