Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ja jestem wykończona byłam dziś z córeczką u moich rodziców byly też dzieciaki mojego rodzeństwa w sumie 5 dzieciaków 16 , 9,8, 3 i 1,5 roku masakra mam dosyć ale było fajnie własnie wróciłam zaraz maż wykapie córcie kolacja i córeczka padnie męzuś idzie jeszcze do sklepu po coś do'' picia '' dla siebie a ja mam winko na dniach mam miec dni płodne więc myslę że dziś coś będzie ale nie biore meza na siłe bo nie bedzie mu się chcialo
inaa lubi tę wiadomość
-
bierrr gooo bierrrr... ja od sylwestra dni płodne także do roboty !!!!! No i ciągle czekam na telefon z ośrodka ... ja wiem, że moje dziecko gdzieś już na mnie czeka, ale te procedury pier**** .... kochanieee już niedłuugoooo !!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 00:31
-
Hej kobiety. U mnie juz po plodnych. Testy pokazaly ze owu byla 12 dc szkoda ze tylko 3 serducha na wykresie, bo pewnie nic z tego nie bedzie....wczoraj dopadla mnie taka biegunka ze prawie nie wychodzilam wieczorem z toalety :o
Karola do dziela!
Inaa ty tez sie biez do roboty :p
-
hej dziewczyny właśnie dzwoniła do mnie ginekolog stopień 3 w cytologi wyszedł mam jechać po globułki dziś lub 5 a wasnie mam dni płodne już się cieszyłam szlak by to trafił chyba poczekam do tego 5 czy tak czy siak cykl stracony przy takim wyniku ?
-
Karolka, może nie stacony, ale dobrze by było najpierw wyleczyć. 3st to nie najlepszy wynik i dobrze by było dojść do zdrowia teraz niż mialabys się leczyć w ciąży, bo takie zapalenia są niebezpieczne mimo wszystko...
Ps. Tak btw to u mnie już od dawna nie ma grup na wyniku. Jest opis tylko czy wszytko ok. -
własnie 4 stycznia ide jeszcze do rodzinnego po skierownie na badanie krwi niech mi da na wszystko co jest mozliwe 5 bym posżła je zrobić a 7 znowu z wynikami do lekarza może dała by mi troszkeL4 odpoczełabym psychiczne od tego co sie dzieję teraz u mnie praca to zapalenie zawsze kurna coś n nie może być dobrze
-
chciałam wracać już zmieniłam odziny u córci w przedszkolu cieszyłam sie że maż bedzie wiecej się zajmował córką ja miedzy ludźmi alenie widze się już w biedronie każdy jest fałszywy mam porabanych kierowników kazdy kierownik robi grafik pod siebie jeden zrobił tydzień temu tak by mi pasowało a dzis sie dowiedziałąmże 2 wszystko pozmieniał i nię bedzie rbił pod moje widzimisie bo wszyscy maja rodziny tylko że ja nie mam z kim zostawić dziecka jak ja ide do pracy na 16 a maz na 14 córka ma byc sama ? a jak mam zatrudnic nianie na takie dziwne godziny to musze jej dac koo 1000 zł a ja zarobie może 1200-1300 to jest bez sensu szukam gdzie indziej
-
ja pracuje tzn jestem jeszcze pracownikiem Biedronki masakra tzn robota nie jest zła pracować trzeba wszedzie ale ludzie załoga masakra każdy kazdemu w dupe włazi a mi tak perfidnie grafiki pozmieniali żebym tylko sie zwolniła mam do was dziewczyny pytanie może wy mi doradzicie
wychowawczy kończy mi sie z niem 31 grudnia od 1 stycznia powinnam wrćóić do pracy ale jest zamkniete 2 i 3 mam wolne 4 i 5 mam wpisany urlop 6 jest zamkniete na 7 mam miec szkolenie bhp na które nawet nie mam jak dojechać na 8 i 9 miałam isc do pracy na 8 ale już mi zmienili i mam 16 nie mam z kim zostawic córki moje pytanie czy jak bym miała L4 od tego 7 np do 17 może uda mi sie wyciagnac 10 dni a 18 dałabymim wypowiedzenie to maja prawo cos sapać i robic problemy wypowiedzenie ma być natychmiastowe ja tam nie chce przepracować nawet 1 dnia wiem że w tym wypadki nie bedę mieć prawa do zasiłku .Jakie musiałoby byc wypowiedzenie bym miała kuroniówkę ? -
do tego 14 mam miec @ może nie przyjdzie o dziwo boli mnie lewy jajnik a zawsze bolał prawy mam miec teraz na dniach owulację więc jest szansa ;)ale w cuda nie wierzę
-
Antonna, mnie już nic nie przeraża. Kiedyś przyszłam rano do pracy, a w łazience pełno włosów- okazało się że jeden się golil bo w domu nie zdążył czy nie chciało mu się . Oczywiście nie sprzatnal poza tym codziennie rozmawiają o rzeczach typowych czyli kupa, ruchanie, żarcie, obgaduja też czasami, wyzywaja się nawzajem ale jak robią te maślane oczeta i pytają czy zrobię im herbatkę z cytrynka, to wszystkie żale mijają i spędzamy fajniecrazem czas . A jeden z nich to się po prostu nieszczęśliwie zakochał. Cóż, wiem serce nie sługa. Ale on stanowczo przesadza. Za chwilę bierze ślub a mi mówi że wciąż mnie kocha i nic się nie zmieniło i ze nadal ma nadzieję że kiedyś po prostu się rozwiedziemy i będziemy ze sobą
Udało się w cyklu
-
Dziewczyny, widziałam groszka! Tylko jeszcze nie słyszałam serduszka, nie powinno już przypadkiem słychać? Ciąża młodsza niż z daty ostatniej miesiączki ale od owulacji było mało więc o co chodzi?
Czekam teraz na was Niech groszki rosną w was w tym nowym roku