Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
lanisska wrote:Dziewczyny, widziałam groszka! Tylko jeszcze nie słyszałam serduszka, nie powinno już przypadkiem słychać? Ciąża młodsza niż z daty ostatniej miesiączki ale od owulacji było mało więc o co chodzi?
Czekam teraz na was Niech groszki rosną w was w tym nowym roku -
Karola, chyba nie możesz się zwolnić natychmiastowo? W sumie to zależy od kierownika.. A nie masz zaległego urlopu za te lata co byłaś na macierzyńskim i wychowawczym?? Jeżeli nie, to ja bym zrobiła inaczej: zlozylabym wypowiedzenie i uciekła na l4.
Antylopaa u mnie to samo. Żarcie, seks, dupy.. Już mi czasami uszy wiedna przy nich
Lanisska super! Zazdroszczę groszka, ale tak pozytywnie mi też się uda w 2016 -
no chce isc na l4 w poniedziałek ide do mojego lekarza po skierowanie na badania krwi we wtorek bede mieć wyniki a w czwartek znowu do lekarza może uda mi się wyrzebrać chociaz kilka dni L4 a potem na dziecko może opieka zaleglego urlopu nie mam bo wszystko już wykorzystałam
-
DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM BY NADCHODZĄCY ROK POKAZYWAŁ NA TESTACH SAME 2 KRESECZKI A NA MONITORACH USG BYŁY SAME BIJĄCE SERDUSZKA NASZYCH GROSZKÓW - DO TEGO DUŻO MIŁOŚCI ZDRÓWKA ZROZUMIENIA ŻYCIA BEZ FAŁSZYWYCH LUDZI I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ
antylopaa lubi tę wiadomość
-
hej troliki dziś 1 stycznia dokładnie 5 lat temu w nowy rok rano straciłam mojego groszka w 6tc mimo że to już tyle czasu pamietam to jakby było dziś strach łzy smutek żal termin miałam na 15 sierpnia 2011 roku nie udało się ale w tym czasie nasz aniołek odrodził się na nowo pod postacią naszej córeczki własnie w sierpniu 2011 poczęła się Juleczka termin na 5 maja 2012:) nasz maj 12 maja poznałam męza 15 maja 3 lata później były zaręczyny a 15 maja 2010 był nasz ślub Juleczka zrobiła nam prezent na 2 rocznicę śluby i urodziła się 18 maja :)w tym roku skończy 4 latka i bardzo chiałabym mieć dla niej prezent i powiedzieć że bedzie mieć rodzeństwo Cudem były by 2 kreseczki 14 stycznia
-
Czesc dziewczyny
Witamy lithe123 na trollowym watku
Ah pisze dopiero teraz bo dopiero wracamy do siebie i wreszcie jest czas by troche nadrobic oczywiscie Szczesliwego Nowego Roku :*
Co do samopoczucia to przez to cale przejedzenie jestem strasznie spowolniona i nawet nie mam ochoty na bara bara. Gacie mnie cisna, cos przytylam, syfy wyskoczyly na calej twarzy, kurde czemu teraz! Ogolnie samopoczucie mam kiepskie tym bardziej ze z tego cyklu na bank nic nie bedzie
Lanisska pokazuj fote z USG ! Tez chce zobaczyc groszka :p -
Hejka! My narazie dzialamy bo akurat test ovu wyszedl wczoraj pozytywnie wiec akcja wczoraj,dzis i jutro:) z rodzicami za sciana! wcale nie da sie poszalec a ja taka zestresowana ze wiecej smiechu niz dzialania:))) a tak w ogole w ktorym dniu macie owulacje? Ja raczej 17-18-19, ma ktos tak pozno jak ja?
-
hejka ja też zawsze niby późno miałam tym razem tez w granicach 16 -19 dc zobaczymy do @ jeszcze troszkę bo ma być 13-14 stycznia a mnie jakieś przeziebienie bierze spałam od 17 do 18 wszystko mnie boli masakra katar zimno mi a wpokoju mam 26 stopni jeszcze chwilke i sie kladę boczuje się fatalnie zobaczymy co wyjdzie w tym cyklu ale na nic sie nie nastawiam nie obserwuje i nie świruje co bedzie to bedzie najpierw musze załatwicsprawę z praca
-
Ja czekam na małpę i zaczynam mierzyć tempkę - jak znajdę termometr na razie jeszcze nie staramy się, więc objadam się rzeczami zabronionymi w ciąży... pić nie moge bo karmię młodą. Muszę się rozeznać, mam już raczej regularne cykle, ale zobaczymy czy wykres będzie ładny
-
Hejo dzieweczki. A gdzie jest Ina???
Mnie brzuch napieprza, chyba owuluje, co oczywiście już odpowiednio wykorzystujemy . Jeśli chodzi o mój wykres, to nie udostępniam go bo kiedyś jakiś cham miał czelność i skrytykował moje wpisy więc został on tylko do mojej wiadomości, nikomu nic nie bd udostępniać ale wasze chętnie poogladam:-)
Udało się w cyklu