Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilka, ale to i tak by było za wcześnie na pozytyw. Od owulacji 3 dni, to nawet do zagniezdzenia nie dojdzie wiem, wiem gasze Twoj entuzjazm, ale wierzę, że się Wam uda w tym cyklu
Co do samochodow, to ja jestem ofiara za kółkiem. Z tego powodu nie jeżdżę od 8 lat kiedyś muszę się przełamać i spróbować jeszcze raz, ale strasznie się boję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:18
-
Antonna - na mnie mąż właśnie mówi Mała Mi ale to głównie przez to, że w domu chodzę w koczku na czubku głowy i jak jestem zła to robię takie miny jak ona
antylopaa - Nam się też coś z autem dzieje, dzisiaj wieczorem jadę na "kontrolę" do mechanika
Ja temp będę jeszcze mierzyć, głównie dla własnej wiedzy i z ciekawości. Chociaż faktycznie, trochę za bardzo się skupiam na objawach, mierzeniu, obserwacjach, zamiast iść na żywioł. Zobaczymy, jeszcze ten cykl będę mierzyć i obserwować, zobaczymy co będzie dalej
Dzisiaj idę do koleżanki, która urodziła rok temu córeczkę. Przez lata brała tabletki anty, odstawiła i w 3 cyklu od razu zaszła w ciążę... i szła na żywioł, więc kompletnie nie rozumie mojego nastawienia i tego, że mierzę temp. Tylko, że ja nie zawsze mam taki typowy śluz płodny, więc nie mogę się samym śluzem sugerować (ona właśnie po śluzie wie kiedy ma dni płodne). Więc staram się unikać z nią tego tematu, bo jakoś nie możemy się dogadać Ja raz śluz mam, raz nie mam... albo po prostu nie umiem go dobrze rozróżnić. A chce nam też pomóc, żeby udało się jak najwcześniej. Ale przez to też chyba się za bardzo nakręcam...Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Mi na początku starań też było przykro, teraz to staram się cieszyć ich szczęściem, bo sama nie chciałabym będąc w ciąży wywierać na kimś takich emocji i nie chciałabym żeby przez to też mi w jakiś sposób zazdroszczono. Najbardziej mnie bawi zawsze wiosną widok tylu kobiet w ciąży- mysle sobie ohoo zima się przysłużyła, a że wiosna to dopiero wychodzą z domów.
Od wczoraj jem ten kelp i powiem Wam, że jestem w szoku ( to może i moja psychika) sama obudziłam się o 7:50 i nie chciało mi się już spać. Może dla Was ta godzina to wcale jakaś wczesna nie jest ale od kilku miesięcy nie potrafilam wstac z lozka ( miałam nawet 10 alarmów i nie słyszałam ich) przed 11 ! -
Elficzka jestem 8dpo a nie 3 No ale wiadomo to też za wcześnie, więc nie robie ciążowych A ten owu byl tak tylko z ciekawości
A jak już mówicie o samochodach to ja jestem na etapie robienia prawka i kocham jeździć póki co. No i szukamy autka, jak zdam to od razu kupujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:47
inaa lubi tę wiadomość
-
w lasnie męzuś po powrocie z pracy zjadł obiad i zabrał córcie na spacer poszli do jejo matki a ja mam luzikm troszkę dziś pospałam b sasiadka zawiozła i przywiozła mi córcię z przedszkola a ja leniuchowałam ale co to za spanie jak co godzine wstawałam siku
-
Już mi dziś lepiej, przeziębienie odpuszcza Nie mam gorączki, więc mierzenie temperatury ma jakiś sens, choć owu dalej nie widać na horyzoncie.
Antylopaa mi też się ostatnio psuje auto i to bez przerwy. Ciągle jest coś nie tak. jedno naprawiamy, a tu za chwilę kolejna rzecz nawala. Już się zastanawiam powoli nad sprzedażą.
Lizzinka, ja mam dużo koleżanek z małymi dziećmi albo w ciąży i bardzo jest mi przykro słyszeć o kolejnych dobrych nowinach. Choć z jednej strony cieszę się, że mają takie szczęście, to w głębi serca bardzo im zazdroszczę i pogłębia to mój smutek, że nam jak na razie się nie udaje.
Ja marzę o zakupie motocyklu, ale wiadomo, że zawsze są ważniejsze wydatki, więc to raczej tylko moje mrzonki. -
Kamilka jako że zostało mi kilka testów owulacyjnych to przed chwilą zrobiłam i testowa jest mega bordowa i była taka zanim pojawiła się kontrolna
Mi test owulacyjny wykrył ciążę więc oby to to
Musiałam was dużooooo nadrobić. Czekam na wasze testowanie!kamika23, inaa lubią tę wiadomość
-
Kamilka, ja jakoś zle doczytałam myślałam, że zrobiłaś test w owu, potem dwa dni negatywnie trzeci pozytyw - to tak sobie wydedukowalam, że jesteś 3dpo! I myślę sobie: jak ona się nakręca hehe.
Ale jesteś 8 dni, to już może coś być na rzeczy! bardzo trzymam kciuki testuj jutro!
Kocimietka, ja to mam dosyć motocykli.. Mąż zapaleniec w tym temacie ale ja się nigdy nie odwazylabym jechać, więc podziwiam za odwage
Karola super mąż troche odpoczelas ja też się często budzę na siusiu, ale sporo piję, więc to przeztoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 16:51
-
Boże mi chyba albo ta wczesna ciąża daje się we znaki albo PMS faktycznie. Zaraz zabije kogoś a pierwsza będzie teściowa, drażni mnie ta kobieta niemiłosiernie a gdzie tu jeszcze do przeprowadzki do nowego domu. Jeszcze sobie umyśliła w tym tłustym łbie ze mam jej włosy malować, spać mi się chce i chce odpocząć a nie wdychać śmierdząca farbę !!! Jeszcze po tym zawsze mnie boli glowa
Udało się w cyklu
-
antylopaa wrote:taak, waga, urodzona 07.10
Czesc dziewczyny , witam po dlugiej przerwie WOW ale zescie sie rozpisaly . W weekend chyba bede musiala was troche "nadrobic "
Antylopa ja tez jestem waga i tez jestem z 7go pazdziernika Ja tam w horoskopy nie wierze , choc czasem zdaza mi sie przeczytac
Wczoraj wrocilam do pracy , ale tak ciezko mi sie wstaje ze szooook . Przez te swieta sie totalnie przestawilam na inny tryb. Cierpie jak slysze budzik o 5 rano pozdrawiam wszystkie trole